22

Джон

преди 8 години

Конфискация на цяло имущество и затвор !!!

21

Анонимен

преди 8 години

При мрачния тоталитализъм идва кварталният милиционер - ремсист, бие два шамара на Чоко Боко , чете му лекция. Ако не се вкара релси - в Белене. Там го няма кварталния - старшина Стрезов /120 кг. , репресиран от прекрасния царски режим/ с голямата тояга. Ако Чоко-Боко не изпълни нормата 3 кубика изкоп, то....Следва сериозен разговор. След две години, амнистия по случай 1 май - Чоко-Боко става бригадир в ТЕКЕЗЕ-то, отличник, герой на труда.

20

Анонимен

преди 8 години

И 5 лева са до 500, не са над 500

19

Анонимен

преди 8 години

Бе, гледам го тоя Ценко Чоков и се чудя, дали това не е следващият премиер на България ?!

18

12

преди 8 години

200 лева...... баце Ценко, виж там в джобчето на елека да не са ти останали някакви дребни. Не си разваляй пачките в джоба на палтото. Дай им ги на тия смешните хорица и да си ходят поживо поздраво с чувство за изпълнен дълг. А на останалите казвам: Баце Ценко отглежда елените които пуска в ловните територии. Останалите бракониери просто убиват каквото им попадне. На вас оставям да си правите изводи кой какъв е.

17

Анонимен

преди 8 години

хм, из врачанско само разпищолени комундери ли вилнеят; кметове-феодали; другари, що не им свиете перките на вашите ве.

16

Анонимен

преди 8 години

Чоко Ценков-forever.

15

Анонимен

преди 8 години

Аве ей, за убит елен в Германия бяха дали преди време на един поляк ли беше литовец ли беше... 2 години затвор, а тоя тук едва ли не се хвали, че ги отглеждал за да ги убива после. И нашите власти наср.ани. Ми пуснете го човека с тези смешни 200 лева глоба които са му джобните за уиски днес.***.оти!

14

Анонимен

преди 8 години

Днес.бг, за Ваше сведение волиера е като голям кафез за птици, където да могат да летят - откъдето идва и името.само така за Ваша информацция, пък може и да се ограмотите малко, кой знае.

13

Анонимен

преди 8 години

Как се закупуват и откъде се закупуват 40 броя дивеч? Къде продават сърни и Елени бре?

12

АТАКИСТ

преди 8 години

до 13 БГ, може и да бъдеш по-***! Вярвам в теб!

11

Анонимен

преди 8 години

Елените и сърните не са ли защитен вид питам аз?

10

АТАКИСТ

преди 8 години

..афганистанците които ги преследват и опажариха с огнена струя и избомбиха с няколко снаряда в радиус 100 метра всичко наоколо...след това пратиха един от екипажа да види пораженията и оня се върна и каза: Било е стадо елени! Та мисулта ми беше, че хамериканската антипропаганда с това изречение беше зловещо жалка.А ловците наистина.... убиват заради самото убиване!

9

АТАКИСТ

преди 8 години

Сетих се за една сцена от един хамерикански филм за руското нахлуване в Афганистан. Филмът беше пропит с антипропаганда до такава степен, че някои сцени и реплики бяха направо жалки! "Звярът" от 1988, че там един умник от сценаристите на филма беше вкарал в устата на един от афганистанците, който вижда опърлени елени от руски танк: Руснакът убива, заради самото убиване". А случая беше, че в тази сцена екипажа на танка засече нощно време движещи се тела към тях и си помислиха че са афганистански

8

Анонимен

преди 8 години

500 лева ... уауглобите у нас стоят на ниво от 1960 година

7

Анонимен

преди 8 години

do 7Виж, хобито ми като младеж бе риболов, но след като хвана рибата и я ям, не просто за едното хващане. Има хора които пък хващат риба и я пускат обратно във водоема- просто си начесват крастата от удоволствието да хванеш риба...и то която да опъва здраво. Но това при ловджиите не го разбирам- да убиеш животно, което не можеш и да консумираш като, лисици, чакали..., а убиваш за кеф...някакво извращение е това за мен.

6

g

преди 8 години

Е гати и извратеното хоби....

5

Анонимен

преди 8 години

Темида че е кьорава е ясно,ама ние нито сме слепи нито ***!Май отново ще се повтори историята като на цар Киро!Само Миролюба Бенатова липсва!

4

Анонимен

преди 8 години

Сега като не могат да го хванат за нещо съществено, с елените ли ще се занимават тия ченгега? Ега ти смехурковците

3

анонимна.

преди 8 години

Дали и дивеча си има такива синджири по гушките както собственика?!Сигурно са по- красиви без тези гиздила.Боже и това ми било кмет!.Бустанско плашило .Ега ти и примера който дава.И на този трепането му е минало.