18

фсб

преди 8 години

ужас, тоя е по-зле и от наш боко

17

Аспарух

преди 8 години

Тръмп стана явно реална заплаха за задкулисните господари на САЩ и му спретнаха веднага силен опонент,естествено с много милиони хартийки(които си ги печатат те) за реклама и стратегия.

16

Анонимен

преди 8 години

До циника соц *** никога няма да види влас вие сте изкопаемо извращение дърти ***

15

Анонимен

преди 8 години

....фашистка страна васална на фашистката империя е рб...а за социалиста САНДЪРС както винаги нито ред!страх ги е от социализма както от чума

14

циника

преди 8 години

на Килърито в момента му се прави една невероятно скъпа рекламна кампания. Може би единствено Тръмп прави скъпа реклама, но тя е с негови пари. И въпреки мощната медийна подкрепа, въпреки че зад нея стои цялата партийна машина на Демократическата партия, в крайна сметка на първичните в Айова тя изкарва равен резултат срещу борещия се на мускули, самотен воин, въоръжен само със словото и убежденията си - Бърни Сандърс. Все още някой да твърди, че идеите нямат битие в съвременния свят?

13

Анонимен

преди 8 години

хилъри е най голямото зло , което ще се случи на америка и света , тръмп е изхода но и да го изберат ще го убият военните

12

Анонимен

преди 8 години

"който победи Тръмп"ДЕ по -полека! Мача още не е свирен!

11

Анонимен

преди 8 години

Факта, че всички се сравняват с Тръмп е достатъчно красноречив!

10

Анонимен

преди 8 години

I tozi e top ***

9

Анонимен

преди 8 години

На Круз---победата му в Тексас е сигурна.

8

циника

преди 8 години

не републиканците искат война. Републиканците по принип са свързани с индустриялния капитал и имат нужда от сигуен ред и затова предпочитат спокойни взаимоотношения с Русия на принципа на баланса на силите. Войната я искат свързаните с финансовия капитал демократи около Килърито - знаете какъв рай за финансовия капитал е всяка война.

7

циника

преди 8 години

Това е предварителен избор в един от най-малките щати, който няма никакво значение за крайния изход.Важни ще са Калифорния,Ню Йорк, Тексъс,кото дават по няколкостотитн делегата.На всичкото отгоре това е един от най-евангелистките щати в страната и щом силно флиртуващия с пуританите Круз едва е успял да спечели с 3 %, то не знам какво го очаква в големите и модерни щати.

6

Анонимен

преди 8 години

Не е Тед Круз ултраконсерватор. Тръмп говореше неща които другите не смееха. Благодарение на това, сега отново има политици които могат да водят консервативна имиграционна политика. Тръмп се опълчи на либералните медии, а не тръгна да им се мазни. Трябва да са благодарни че беше се появи Тръмп, ако ще и да изгуби има голяма полза от неговата кампания

5

tih velikan 681

преди 8 години

mislya che Ted e sledvashtiyat prezident na usa

4

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

Круз ..."пече бекон на цевта на пушката си"......ха,ха,хаааааааааааа.....ЕТО ГО "НАШИЯ ЧОВЕК" ..българи......ЯВНО , НА ТОЯ "КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ФАТКИ" , --НЕ МУ МОНАВАТ...!!!!!АКО , СЪМ АМЕРИКАНЕЦ---ВИНАГИ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО!!ТЕ , ТАКЪВ ...НИ ТРЕБВА И НА НАС.... У БЪЛГАРИЯ....ХА,ХА,ХАААААААААААА...МАЙ , ПРЕД НЕГО....БОКО Е "СЛАБА РАКИЯ"!!!КАКВА ТИ РАКИЯ .....НАПРАВО "паток"...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3

муспи

преди 8 години

Кампанията по световните медии не е кой да спечели изборите, а че гласовете - кажи го речи се броят!!! И никой не им възразява, точно като в България?!

2

Анонимен

преди 8 години

НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА КАК СЕ РАДВАШЕ ХИЛАРИ КАТО ЧЕ ЛИ Е СПЕЧЕЛИЛА ИЗБОРИТЕ.

1

Анонимен

преди 8 години

В САЩ 75% от населението е бяло Пловдив е колкото Чикаго по българско население не го забравяйте.