9

до нонер 7

преди 8 години

Интефесно как свърза Шкода Рапид с някакъв Фолксваген, предназначен само и единствено за Индия...

8

до 1

преди 8 години

Ти май не си конфигурирал МЕрцедес и всъщност нямаш и представа какви са цените. Ако искаш една нормална Ц класа плащаш 50 евробона! Със същата конфигурация си купуваш Пасат за 35 евробона или една и40 за 32 хиляди

7

до 4

преди 8 години

9 годишната Е класа е все още от скапаното поколение Мерцедеси. Към тях се числят моделите от 2003 до 2009, когато все още се използват технологии разработени с Крайслер. Това им е най-боклучавата серия на Мерцедес. Заслужават си Ц класите от 2012 и Е класите от 2010 нататък. Ама са скъпи коли просто. Аз също имах Ц класа от 2007 и страшно пари пръснах и накрая я разкарах.

6

do 7

преди 8 години

Истината е, че чехите не измислят нито дизайн, нито технологии. Стратегията се диктува от Волфсбург, Германия! Всичките технологии са на Вагените, за това и Шкодите и Сеатите са толкова евтини! Освен това Рапид е копие на Джета с по-малко екстри. Аз не разбирам, защо хората псуват вагените, а се възхищават на чехите, при положение, че те са едни и същи!

5

Анонимен

преди 8 години

Истината е, че като видяха как вървят продажбите на шкода рапид, прагматичните германца веднага пуснаха копие на модела, брандирано като фолксваген.

4

до номер 5

преди 8 години

Интересно на какъв твой опит се базират тези безумни размисли, които си споделил с всички нас... След като над 50% от автомобилите, които се движат по допотопните ни пътища, са автомобили от ВАГ групата, то тезата ти е меко казано смехотворна...

3

Анонимен

преди 8 години

Колите на ВАГ са с най лошо качедство! Алдито е шкода само че се чупи много повече. Ако ще е ваг най добре шкода. Ще доплатиш до цената на ауди да я оправяш.

2

до номер 1

преди 8 години

Ами като гледам какви проблеми има един приятел с 9 годишна Е класа и колко пари пръска по ремонти, май е по-добре да си карам Пасата, на който поддръжката също не е евтина, но поне не виси в сервиза!

1

Анонимен

преди 8 години

Кой ги иска тия вече само Перник и Индия.Народна кола на цени на мерцедес,.......