11

Анонимен

преди 8 години

Зеленогорски- в гората,Мунчева- на полето,Станишев- на АЕЦ-а- и това е положението!Хайде стига толкова демокрация! ПИСНА НИ ОТ Д.ЕБИЛИ в управлението!Двадесет и шест години-СТИГА!През 1989г бяхме 9 млн- днес сме под 4 млн!!!Нито по византийско,нито по турско,нито по фашистко е било така!!!От воюващите Афганистан,Либия,Ирак и Сирия няма толкова емигрирали,колкото от България!Управляват ни най-мракобес.ните не.кадърници,които някога са се раждали на Земята!

10

Анонимен

преди 8 години

Тая КУКУМЯВКА е просветена да унищожи България.

9

нагъл тип си!

преди 8 години

Отвратителен нагъл тип. Като кмет на Плевен напълно разсипа и унищожи прекрасния ни град. Зеленогорски подло предаде избирателите си и партията си за личния си келепир. В Плевен уреждаше само своите далавери. Селски гашник от село Садовец, син на активен борец против фашизма и капитализма, партиен секретар на БКП. Самият Заленогорски е рабфаг, степендиант на НХК. За власт и лични изгоди и майка си ще предаде.

8

Анонимен

преди 8 години

Тия ще се озъбят на следващите избори.

7

АЕЦ

преди 8 години

След като стане Пръмова образователен министър ще бъдат закрити 3 и 4 клас...Yes!!!

6

мнение

преди 8 години

Кунева е с доказани антибългарски действия - затварянето/с доброволно предложение/ на блокове в АЕЦ,с проевропейски и амарикански постъпления на международната сцена ,като представител на България.В угода на Зарада, но не и на РодинатаНЕ ! заслужава патриотичното кресло на просветен министър.За него трябва човек с българско родолюбиво самосъзнание.

5

Анонимен

преди 8 години

Iavno v Bulgaria ne e nujno da si tesen specialist, za da stanesh minister. Vzimat s obshta kultura.

4

някой

преди 8 години

Мнението на Кунева за мнението на гражданите :" като ми пееш пенке ле, кой ли ви слуша "

3

КУНЕВИЦА

преди 8 години

ще им види сметката и на РБ, както видя сметката и на КОЛОНИЯТА РБ когато преговаряше за членство в ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ

2

Дано не я изберат

преди 8 години

За Кунева няма разлика между хан Крум и хан Кубрат , а с история е влязла да учи право. Ако е изучила правото като историята, жална ни майка. А за престъплението със закриването на 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй ще отговаря, когато нещата в България станат нормални.

1

анонимен

преди 8 години

ДА КУНЕВА ЩЕ ДОВЬРШИ И ПРОСВЕТАТА САМО ИМАИТЕ СМЕЛОСТ ДА Я ,,ИЗБЕРЕТЕ.. СОФИЯ ЩЕ ВИ СЕ ВИДИ ТЕСНА ПРОДАЖНИЦИ МПЬСНИ