6

Остеоцентър България

преди 8 години

Д-р Петър Москов в качеството му на министър на здравеопазването покровителства незаконната криминална експлантация на тъкани органи и клети от мъртъвци без знанието и съгласието на близките на починалия.Осъществява контрол по преработката, търговията и експортирането на над 20 тона годишно трупни тъкани органи и клети за трети страни например за Osteotech,Inc USA..Евроатлантически трансплант алианс.

5

Kвази реформа в ТЕЛ

преди 8 години

Тази квази реформа в ТЕЛК на Москов с акцент за социално и професонално включване на хората с увреждания , уж за наше добро. НО.Магическата втора социална комисия по трудоспособността към НОИ се създава със скритата цел , драстично да се намалят разходите на НОИ за инвалидни пенсии и социалните разходи на държавата за инвалидите. Това е нейната основна задача ,а не социалната интеграция на инвалидите.Министър Москов води ултрадясна монетарна правителствена политика с цел макроикономическо регулиране, считайте намаляване на държавните разходи , за най уязвимите неравностойни

4

N

преди 8 години

Много ме дразнят тези *** от БСП,те съсипаха държавата и народа и все иначе имат идеи за реформи и по-добри условия за живот на хората,къде бяхте през последните 25год. управление,нали вие управлявахте защо не се сетихте през всичките тези години или бяхте прекалено заети да крадете и да унищожавате собствения си народ!

3

АTAKICT

преди 8 години

КУНЕВА ЩЕ ДОВЬРШИ ПРОСВЕТАТА РБ---ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ГЕРБ---ДЬРЖАВАТА===НА ОРЬЖИЕ БЬЛГАРИ НЕ СПЕТЕ

2

КОМУНИСТИ

преди 8 години

в ПАРЛАМЕНТА НЯМА. Ако имаше ГЕРБ нямаше да са на власт

1

Анонимен

преди 8 години

Крадливите кoмyниcти не дават да им дърпат кокала.