26

Анонимен

преди 8 години

Добре,ами паяка като вдига коли по улиците има ли разрешение от КАТ.

25

Сп??нс

преди 8 години

Спокойно от МВР обавиха процедурата за свикване на обществена поръчка за избор на изпълнител и подизпълнител за отстраняване на МПС-то

24

Анонимен

преди 8 години

до 15взимат местата на кадърни и способни хора, заради именно тези качества. Когато вземе 3 пъти заплата от по 476 лева, мигновенно се помисля за БОК!*** верно ти си бил БОК бе :) С IQ=36 не виждам кой ще ти вземе мястото :)

23

за Витков

преди 8 години

Направо сме жалки! Винаги ще намерим за какво да се разделим ,но няма да открием как и какво да ни обедини! Ето за това ни е такова положението! За това си и заслужаваме съдбата!

22

hmn

преди 8 години

на никого не му прави впечатление обаче, какъв виц е, че в бантустан може да съществува регистрирана кола, без кат да знае кой е собственикът й. това в 2016 г.

21

Анонимен

преди 8 години

Те хората си знаят, затова не се чистили снега както трябва,а изчистили и ето допълнителна работа.

20

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 15"Meчтата на всеки селянин е да отиде в голям град!"И като теб да се направи на гражданин!

19

Dies Irae

преди 8 години

До АнонименПърво се пише БОГ не БОК. Второ като си некадърен и някой *** ти взима работното място значи просто си безполезен. Трето селото наречено София ако я няма цялата държавна администрация там няма да имате нито какво да работите нито кой да идва при вас. Повечето хора си мислят, че в селото ви което до преди 100 години не е имало дори павирани улици. Е не е живях в София една година докато учих и сега като ми се наложи да върша нещо то е с желанието да се махна от там най бързо

18

Гост

преди 8 години

Тази кола си беше там още преди да падне снега ! Чак сега ли я видяхаа като се стопи снега .

17

Ban

преди 8 години

Bandite na kat...:-):-):-)

16

Анонимен

преди 8 години

В случая не мисля, че има значение дали собственикът е селянин или гражданин, всеки истински българин ще постъпи по този начин ;) Вината е на органите, които както винаги не са си свършили работата и си прехвърлят отговорността, отново типично по български.

15

Анонимен

преди 8 години

Най-трудно им е на провинциалистите да спират на пешеходни пътеки и често и на светофар в София Там, където обикновено шофират, не се спира пред пешеходна пътека, а светофарите или ги няма изобщо или са много малко. Много учудено гледат, когато пешеходците пресичат, а не ги изчакват, както са свикнали.

14

Анонимен

преди 8 години

Meчтата на всеки селянин е да отиде в голям град! Нахални, нагли с простолюден манталитет... взимат местата на кадърни и способни хора, заради именно тези качества. Когато вземе 3 пъти заплата от по 476 лева, мигновенно се помисля за БОК! Недай си Боже да си купи кола.

13

До 11

преди 8 години

Това, че ти си такъв, какъвто ни наричаш, не значи че българите сме като теб, за да ни наричаш простаци и второто нещо, което е заменено с звездички.

12

до 6

преди 8 години

Мисълта ми беше, че за да си зарежеш потрошената кола толкова време явно си цениш повече нервите, отколкото купчината ламарина. А иначе, ако беше скъпа и луксозна кола едва ли щяха да я оставят просто така, но този *** на снимката не си струва труда да си го потърсиш.

11

Анонимен

преди 8 години

Принципно в София има два вида шофьори, които не са от София. Едните се опитват да шофират нормално в София, но им е трудно - едно, че движението е много по-интензивно и второ, не са свикнали с начина на шофиране в София. Обикновено софиянци се съобразяват с тях и им помагат. Вторият вид шофьори са тези, дето се опитват да покажат на шопите как трябвало да се шофира, разбира се в основата на това показване е пълното игнориране на правилата за движение и често свършват като тази кола на снимката.

10

do 1

преди 8 години

Жалко е, че в България има такова деление все още. Аз по-голямо село от София и по-големи простаци от софианци не съм виждал. За мен, не зависимо кой от къде идва, българите са масово простаци и ***, които взаимно се обиждат на такива. Смешно ми е и ми е жал за смешници като теб. Великите софиянци, които дори и пътища нямат. А елитния им квартал Лозенец стоя 1 година разкопан без вода. Ама, хайде, мисли се за много цивилизован и голЕм гражданин. Кажи от къде ти е родата, от Трън?

9

Плавник

преди 8 години

до анонимен 2. А ако собственикът от преди 7 години вече е продал колата тогава няма ли пак новият собственик да е избягал от местопроизшествието?

8

До 5

преди 8 години

Не ставай смешен! Варненци сте едни от най-опасните шофьори, вкл. и когато шофирате е София. Не случайно почти всеки ден има новини, че сте прегазили някой, най-често на пешеходна пътека.

7

До Чингис Хан

преди 8 години

Ти май не си идвал в София, а ако си идвал описваш себе си и съселяните ти как шофирате в София и какви са колите ви.