19

neo5

преди 8 години

За всеки случай по-добре котката да подпали отколкото момичето. :X Всякакви ги има!!!

18

муспи

преди 8 години

Хахаха - идва краят!

17

муспи

преди 8 години

Излиза че му**ав е *** дума, а да кажеме Бойко не е?!

16

муспи

преди 8 години

И нито дума че този "французин" е алжирец, по е *** от Кадафи, но нашите медии не му показват снимката.

15

Анонимен

преди 8 години

В България убиват човек и му дават 2 години, но се оказва, че убиеца е болен и му дават 6 месеца условна присъда. Някой даже не ги съдят няма смисъл...

14

Анонимен

преди 8 години

Утре той ще измучват жените и децата, непременно. Защо? А защото той е психично болен.

13

Теди

преди 8 години

Надявам се душата му да се прероди в котка и него да го запалят ,точно както е постъпил самият той...

12

еколог

преди 8 години

До ***------Жените на Запад да ги защищава полицията,това не значи,че животните трябва да се оставят без защита.Всички трябва да се защищават едновременно.А това франсе заслужава намазване с катран и запалване-да гори бавно.

11

гостенка

преди 8 години

мръсен *** да му се върне същото ,което е направил с невинното животинче!

10

Анонимен

преди 8 години

Значи пуйка може да се хвърля от високо, а котка не! Нали се нарушават правата на котките да летят.

9

еколог

преди 8 години

До До 12------------------А хората,които мразят животните също трябва да си получат заслуженото,защото те са едни бъдещи престъпници.Колкото и да се увеличават домашните животни те са винаги полезни защото радват и лекуват нормалните хора и не носят обувки,дрехи,не карат коли и за това не унищожават природата.Рано или късно ще трябва да жертваме престъпниците мразещи животните защото ресурсите на земята свършват.

8

Анонимен

преди 8 години

Пълен ***, малко му е било тази присъда.

7

еколог

преди 8 години

Живота на един човек струва много ако той не е престъпник.Ако е престъпник като това франсе-няма проблем-може и суха храна за кучета,котки да се произвежда от тях, а защо не суха храна и за тигри,лъвове,ягуари ,рисове,вълци. Разберете-хората стават милиарди,а животните изчезват-престъпниците са една неизползваема биомаса.

6

еколог

преди 8 години

Две години затвор за такова убийство е много малко.В Щатите има присъди за убийство на котки и кучета по 20 години.По принцип хората са вече 7 милиарда,а животните намаляват,природата загива.Например изчезват такива прекрасни котки като тигрите и лъвовете.Най доброто решение според мен е да се хващат такива хора дето мъчат животните и да се дават за храна на тигри,лъвове,ягуари идруги.Така хем ще се спасят тези прекрасни животинки,хем раждаемоста ще намалее.

5

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 5Ку чката може и да го е предизвикала, та може и са е заслужаваля тя тази процедура, ама котката по никакъв начин! За убийство на животно от садистични подбуди трябва задължително психиатрично лечение - доживотно!

4

Гневен

преди 8 години

До Анонимен 3Ти си кирлив, не котката! Котката е невинна животинка, а човекът е из род! Няма невинни хора! На всяка крачка църкви, попове, Господи помилуй грешните, и само отвори новините да видиш кокво се върши от хора! Ид иоте, човекът е единствената г-ад, която убива за удоволствие! Такива като тебе, които не ценят живота на невинна животинка, не ценят и човешкия живот! Такива трябва да бъдат затваряни превантивно до живот!

3

Анонимен

преди 8 години

ами това е - французите са цивилизовани европейци, а испанците - мЯнгасари !

2

Анонимен

преди 8 години

Даже му е малко. Колкото повече опознавам хората, толкова повече обиквам животните!

1

Анонимен

преди 8 години

а тука убиваш и после условна.