94

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен175 на мързеливи френски *** кой ли вярва

93

Кирил Софийски

преди 8 години

Като Сирийска опозиция се представят джихадисти главорези ! Никакъв Хитлер , просто Сирииската пролет , целяща огробването на Сириската нация не се състоя ! Садам е на път да унищожи напълно терористите от ИДИЛ подкрепяни от чичо Сам ! Да де ама и тои избяга и ги изостави ! С терористи не бива да се преговаря, те трябва да се унищожават !

92

Анонимен

преди 8 години

Вижте новия френски филм за Украйна- ще имате много изненади на Майдан и Одеса! Вижте!

91

Анонимен

преди 8 години

От кога терористите от ислямска държава станаха опозиция?.

90

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДо 160 листа е дълъг садамчо хюсеинов Слободан Милошевич муамар кадафи Янукович следва Башар Ал Асад син втори след него плюнкин но последния и най опасния ще е севернокорейскя джуджек, и знаете ли защо? Защото дебелото корейско джудже няма деца в Ню Йорк или Холандия какво руския президент или външен министър, от северна корея никой не е избягал

89

кратко точно и ясно

преди 8 години

Руският президент Владимир Путин подкопава международните усилия за слагане на край на сирийската гражданска война, като бомбардира противници на"Ислямска държава" в опит да помогне на Башар Асад. Това заяви британският външен министър Филип Хамънд, цитиран от "Ройтерс...всичко останало са приказки за пенсионерите пред блока

88

Аджеми огланъ

преди 8 години

До АнонименА Сорос и Хюсеин Обама кога ?

87

Анонимен

преди 8 години

До OdysseusДнес да почерпят Странджата, Шопа и подобните леви резби.

86

Боби

преди 8 години

До Анонимен 165Да така е УКРАИНЦИТЕ СА ВИСШАТА РАСА. Рускоезичните и останалите БАЛАМИ трябва да ГОВОРЯТ НА УКРАИНСКИ, Не ТРЯБВА ДА ПРОТЕСТИРАТ. Руснаците са ни ВРАГОВЕ(независимо че имаме кръвна връзка от векове ...) Те трябва да се премахнат от Украйна. Руснаците са виновни за всичко, включително че ние не искаме на тях да продаваме и за това си фалирахме икономиката като спряхме най-големия си пазар. "Слава на Украйна, Слава"

85

Анонимен

преди 8 години

Коя сирийска опозиция-ИД ли се оплакват от руснаците?Превзеха Европа без бой,изтрепаха хиляди хора,а сега се и жалват.Ако целия свят се беше съюзил одавна да са унищожени,а не да се разчита единствено на руснаците.Американците разбутаха много държави и единствения резултат е хиляди жертви и хаос.

84

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 161,165,164,160,156 хохлите - отново истерия, нали?

83

Боби

преди 8 години

Чета новините и форума и се чудя да плача ли да се смея ли?ФАШИЗЪМ и ФАШИСТИ е имало само в Италия при режима на Мусолини. Фашист след 1943 капитулацията на Италия става нарицателно на ВРАГ.Фашиската идеология проповядва НИЗШИТЕ РАСИ да РАБОТЯТ ЗА БЛАГОСЪСТОЯНИЕТО НА ВИСШАТА РАСА, КАТО ОСВОБОЖДАВАТ И ЖИЗНЕНО ПРОСТРАНСТВО ЗА ВИСШАТА РАСА.И за АСАД и за ПУТИН не важи това в Сирия и РФ Кои от Всички племена и народности са Висши и Кои Низши?

82

Анонимен

преди 8 години

До 164Проблема е в платенитете руски слуги, които ще плащат за предателството си.

81

Анонимен

преди 8 години

Одисейчо и Шопа напишат нещо и....веднага - тряяяс - 30-40 минуса. И само един-два плюса които си слагат сами. Не се ли усещат тия хора, че проблемът е в техните телевизори.

80

Анонимен

преди 8 години

До до 145Баща ти е руски пидорас а *** русская стерва.

79

Анонимен

преди 8 години

И Путин е Асад са пътници, но първи ще си отиде Башар а след него Вовка.

78

Анонимен

преди 8 години

Сорос.днес е прес-аташето на терористите от ДАЕШ

77

тя

преди 8 години

"Дрън , дрън та пляс"

76

aaa

преди 8 години

Законното правителство на Сирия наричаме "режим" ,а бандитите спонсорирани от задокеанските "демократи" ,опозиция.А платените "демократични" *** и няколко зомбирани от пропагандата граждани ръкопляскат.Картинка за чудо и приказ.

75

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен150Сега е модерно да се плюе Ленин, а да се защитава Сталин. Тон даде Жужи. И понеже русифилите сте крайно неграмотни ще ти кажа, че храма "Христос Спасител" в Москва е разрушен на 5 декември 1931 г. когато Ленин отдавна лежи в мавзолея а Троцки не е в СССР.