28

Лицемери

преди 8 години

Много хора подмятат, че момичето едва ли е било девствено. А дъртият нали е женен - каква работа има с момичета? Или според фалшивият ви морал мъжете могат да ходят с когото си искат? Дано нямате синове, за да не станат *** като вас!

27

Така ли бе

преди 8 години

Алоо какво дете на 16-17 години бе, моралистите??!!! Това да не ви е 1956 година, сега трудно ще намериш девствена на 14 години, вие в кой свят живеете бе??!! Мутрата като кихне кинти на хитрушата, или по-точно на секретарката и ще има промяна на показанията! Толкова ли сте глупави, че не може да разберете, че това е постановка??!! Въпросът е кво следва след това, че мутра лесно пари не дава, може и случка да им се случи на хит рушите!!

26

Анонимен

преди 8 години

Била е сътрудничка на Евстатиев, по партийните дела. Почерпили се за поредния успех, за световната революция и най-вече - за вожда си. При такива идеологически припокривания пламва и искрата на любовта.

25

st.anger

преди 8 години

и какво като е болен? даже дано все по-болен да става, и да си виси в затвора докато мухляса. все пак затвора не е балетно училище, нормално е да ти е зле, даже така трябва. особено , ако си гаден педофил.

24

анонимен

преди 8 години

И на врата да му се беше обесило детето, пак не е трябвало да се възползва! Дърт пръч, в затвора!

23

Анонимен

преди 8 години

Прав е ,парите може и да го извадят от кауша,все пак сме в България,някой ще ги прибере.

22

анонимен

преди 8 години

А в хотела не иска ли да живее?!

21

В панделта !

преди 8 години

Само за това, че се занимава с деца, а той на годими може да и дядо и ако ще и да не е на сила било пак трябва да лежи за педофилство. Щеше да е хубаво инсулта да беше реален, но не е всичко е театър, сега очаквам да се прави на и инвалид, за да не го вкарат в затвора, там инвалиди не вкарват и сега гледаме театър.

20

xx

преди 8 години

eгати сапунената опера. само корумпираните български съдии може да вярват на подобни басни срещу съответната сума

19

Анонимен

преди 8 години

А когато изнасилваше детето не беше болен . Да си седи в затвора и да си трае , защото бай Ставри е ядосан .

18

www

преди 8 години

ЛЕКАРИТЕ СА В ЗАТВОРА . ЩЕ ГО ЛЕКУВАТ С КОЖЕНА СПРИНЦОВКА...

17

Анонимен

преди 8 години

кому_нетата са големи артисти, нищо му няма викнете един лекар от друг град да го прегледа и ще видите, че нищо му няма

16

Val

преди 8 години

Анонимен, приятелю, всеки нормален мъж може да напие и излъже едно 14-17годишно дете. Това ще ти направи ли удоволствие? Абе кво ви става бе пичове ? Говорим за деца. Толкова ли не можете да е класирате на 18+ мацки ???????

15

Лъжливото Овчарче

преди 8 години

Ауууу, горкичкият другар! Пратете го в Пхенян да се лекува!!!

14

Анонимен

преди 8 години

Съдилища, инсулти, срамища, позор пред цяла България... дано поне да я избримчил както трябва. Иначе сметката не излиза ;)

13

Анонимен

преди 8 години

А кой го е оставил 4 дни в ареста след инсулт?! А непрекъснато ни ограмотяват, че първите 30 мин., максимум 2 ч. след инсулт са решаващи за здравето и живота на болния!Да, сладострастният нерез - публично лице с висок пост е безкрайно виновен, че е правил секс с непълнолетна, но и момиче на 16 години не може да не знае, че в хотелска стая на зрял мъж не се ходи за "черни очи", и алкохол 300 гр. не се пие за бодрост. Момичето и майка му, са много виновни за гадната случка. Лоши амбиции ...

12

Val

преди 8 години

Изобщо няма значение дали е било по желание или я е изнасилил. Момичето е само на 16 години, при това девствено. Режа му топките и му ги натиквам в устата. 60 годишен пръч с 16 годишно дете...

11

sssr

преди 8 години

Нека да си признае че е ру-со-фил! Също като Г-оце. И като Шар-енк-ова.

10

Анонимен

преди 8 години

Откачете му системите и го изпратете на свобода под гаранция. Така не "правосъдието" ще определи вината му.

9

Кратун

преди 8 години

Като ги арестуват и веднага се разболяват....