28

Анонимен

преди 8 години

Толерантността си има граници, само че получовеците не са осъзнали това. Само да им напомня, че и двете световни войни са главно европейски и хич да не е Европа знае малко по-добре от тях как се водят войни. Така че ***.нговците да се осъзнаят докато още могат, защото отключат ли народната омраза и ще бягат през глава, че може и държавите им набързо да го отнесат покрай тях. Тия работи с обърни си и другата буза не важат. Око за две и зъб за чене.

27

Анонимен

преди 8 години

Ne znam kakvo radostno vijdat niakoi. Utre i vas moje da biat, bulgarite ne prilichat na skandinavci.

26

Трейн

преди 8 години

Това е добре, създава се обстановка на конфликт и нетърпимост, отхвърляне на диваците и неприязън. Това е имунната система на шведите която се бори със заразата на нахлуващите вируси на ислямистите и африканците. Докато има борба, имунната система на тялото винаги ще надделее защото тялото е по-силно от микроорганизмите-диваци африканци и ислямисти. Най-лошо е мецицинското състояние наречено "толерантност" при което организма не се съпротивлява на нахлуващата зараза и умира.

25

Диванен Политолог

преди 8 години

Еми нормално, на ЖП гарата в Стокхолм бял човек не можеше да стъпи в последно време.За бяла жена пък да не говорим. Шведски вестници писаха , че няколко стотин мароканеца си заплюли гарата за свой криминален район. Налитали на бели жени, скачали на бой даже на полицаи при проверка.Местните ги било страх даже да минават от там.Не ми е ясно само защо нашите *** осветиха темата чак сега и в контекст "шведски расисти бият мигранти".Не бой, ами и едно "такова"да им теглят.За хош гелдин в Европа

24

antiburka

преди 8 години

В този ред на мисли,искам да попитам нашите мъже къде са???Хайде хора,нека не забравяме какво се случва около Лъвов мост ,а сега вече и в Студентски град???Бихте ли пуснали децата,сестрите и майките си да се разхождат там по тъмно?Дайте да не мислим само шведите,а да помислим за дома си.Какво се случва тук и сега? Май е дошло време разделно...

23

Анонимен

преди 8 години

като е забранено маски да слагат качулки и шалове :)

22

тя

преди 8 години

Това ги чака неканените "гости"!

21

Смешници

преди 8 години

Абе, патридиоти - от колко време дежурите на тая станица? Много сте отдадени на "каузата". Родолюбието ли ви дава сили да стоите пред монитора? хахахаха ЖАЛКИ

20

Анонимен

преди 8 години

Освен говорителя на полицията, не се споменава за други възмутени.

19

41

преди 8 години

Добре, че има полубогове като теб по форумите, че да се вдигне малко нивото :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :):) :) :):) :) :):) :) :)Лекувай се !

18

Мазалак

преди 8 години

Какво мазало ще стане в Европа, не е истина. Това е само началото. Още 2-3 атентата и няколко изнасилвания и фашагите ще почнат да избиват араби и ***. Те пък ще станат по-агресивни и гражданските войни ще започнат. Пуснаха африканците, за да им робуват, а те ще им разрушат подредените държавици. Ама... откъдето дошло (колонии, роби и т.н.), там и отишло.

17

Фикинг

преди 8 години

Работил съм с шведи в България и доста от тях се имаха за нЕКфи колониални господари и за това такива изблици не ме впечатляват. Българските им "колеги" да не се радват много много, че ако бяха там, също щяха да "изядат шамарите" като НЕшведи.

16

Тасо

преди 8 години

Подкрепям!

15

Анонимен

преди 8 години

Подкрепям действията им!

14

лунатика

преди 8 години

Носенето на маски на обществено място е забранено, това трябва да важи и за тези индивиди, които носят бурки, нали? ... с цел "да нападат бежански деца"... Нека да позная - "деца" видима възраст на 20-30 години или арабските и африкански деца се състаряват много бързо, сигурно защото ги женят още на 7-8 годишна възраст. Мдааа, семейните задължения състаряват... :-)))

13

Смешници

преди 8 години

То в тия сайтове много лесно се вижда, когато организирано се пише. Хубавото е да обичаш страната си и културата си, съвсем друго нещо е да си ***. Мразете, играйте си на патриоти - вие самите много добре знаете, че само произходът ви е повод за гордост. Вие не можете нищо да направите. Управляващите са хората, които могат да променят нещо, ама вие сте мишоци и искате да си избивате комплексите. Тресе ви направо, искате да се покажете колко сте родолюбци, а сте просто *** нещастни

12

Анонимен

преди 8 години

ХАХАХ ШОУТО ЕДВА СЕГА ЗАПОЧВА. ТОВА Е ЛЕКА ЗАГРЯВКА НА КАКВО ПРЕДСТОИ!!!

11

Некъф луд

преди 8 години

Така се прави !

10

Чекист

преди 8 години

Европейска интеграция и ценности. :)) Нашият папагал Роки да излезе и да се възмути от европейската интеграция...

9

Анонимен

преди 8 години

ние кога ще се организираме