20

Анонимен

преди 8 години

Тръмп загуби Айова !Да видим нататък.Между другото това че се прави на откачалка , хич не значи че е такъв.

19

Анонимен

преди 8 години

"Подкрепям Тръмп. Предлагам обаче да им пратим ББ а те да ни пратят Тръмп" - аз пък мисля че след такова предложение ЦРУ вече е направило справка за тебе като особено опасен терорист заплашващ националната сигурност на САЩ

18

Джон

преди 8 години

Главна предпоставка за правилния кандидат е да не е свързан по никакъв начин със сатанистите и групи като Трилатералната Комисия, групата Билдърбърг, Римския Клуб, Илюминати, Масони и т.н.Такъв човек който не е свързан се тези групи и не е слуга на злото би бил нападнат от масовите медии като популист, радикал, шовинист и т.н.

17

от Сащ

преди 8 години

Много слабо участие днес от съветските републики. Уволнили ли са ги,пари за заплати ли няма не знам.

16

от Сащ

преди 8 години

До преди няколко месеца бях с двете ръце за Тръмп, но откакто Путин го хареса за президент няма да гласувам за него.

15

от Сащ

преди 8 години

Искам да уведомя всички ушати, че няма да избираме президент по кефа на Путин :)

14

Анонимен

преди 8 години

До ///Тръмп е готин . Обаче , началник на най-могъщата военна сила в света е Путин . Харесва ви или не , факт . И не става дума за наличие на техника , а за наличие на хора . А руснаците са доказано свирепи типове ..--------А бе вземи са скрий някъде.

13

Анонимен

преди 8 години

Американския Волен Сидеров с пари...

12

Анонимен

преди 8 години

До 10 ако не ти е известно сорос е дал 6 милиона за кампанията на хилари одаже плевнелиеев е вкаран в неин предизборен клип, като последната марионетка

11

Анонимен

преди 8 години

Разликата с другите кандидати е "Кой плаща за шоуто". Който плаща, той поръчва музиката.

10

Анонимен

преди 8 години

Световен мир може да има само ако лидерите на двете най-велики държави си пият питието заедно и с удоволствие. Путин и Тръмп вече обявиха публично, че ще работят в насока стопяване на ледовете, а проблемът е, че това не се харесва на кукловодите ( обикновено собственици на "качествени", промиващи мозъка медии.

9

Анонимен

преди 8 години

Подкрепям Тръмп. Предлагам обаче да им пратим ББ а те да ни пратят Тръмп

8

Анонимен

преди 8 години

САЩ, не са имали толко независим кандидат за президент от 1980година! Мисля, тогава започна втория мандат на клоуна Рейгън! Значи направете си сметка за точната година

7

Румбо

преди 8 години

Тръмп бил такъв и онакъв....Ами я да видим какво представлява конкуренцията-баба Хилъри!Та тя не е в състояние да вземе едно самостоятелно решение поради очевидната си некомпетентност!Какво и остава,освен да е кукла на конци в ръцете на-знаете кои.Което явно е търсения ефект.А понятието "качествени медии" направо ме разби!Кои са тея качествени медии,дето повечето хора нямат достъп до тях?Да не би да е бюлетина на Главната Синагога????(Ха-ха)

6

Василев

преди 8 години

Е кой да стане президент бе еврейски соросоидчета?Агент, Плевнелиев. ЦРУ!!!!

5

master

преди 8 години

demokracia li?takova jivotno nema.vervaite,imenno tram shte pobedi,a nema da se izlaja ako kaja che horata gledat na Orban,Putin i Lio Pen kato na spasiteli na Evropa ot islamizaciata.musulmanina Obama se zaigra opasno sas sveta a patkata Merkel si vaobrazi che ot arabi moje da napravi nemski rabotnici.smjh v zalata,tazi statia e palen bullshit.samo gledaite kakvo shte stava.zategnete kolanite.pochva se.

4

Анонимен

преди 8 години

На този етап само Тръмп е способен да промени света в по-добра планета за живеене

3

Анонимен

преди 8 години

Нормално да се уплюва Тръмп, ще развали рахатлъка на ционистите еврей!

2

Анонимен

преди 8 години

Колко ли се изръсил с о р о с за черни глупости по чуждите медии...

1

утре ако го изберат

преди 8 години

Ха-ха това ли са новите опорни точки много ми е интересно ,ако същата тази карикатура стане президент вие господа пишещи как ще обърнете палачинката и ще го венцехвалите.