28

БЪЛГАРИН

преди 8 години

ДА СЕ РАЗСЛЕДВА какво иска от нея да направи фондация АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ , за чиято сметка беше НА ПОЧИВКА В ЛОНДОН .... АКО ИМАМЕ ИСТИНСКА ПРОКУРАТУРА

27

Обезбългаряване

преди 8 години

За съжаление, същата антибългарска политика ще бъде продължена, защото управляващите обслужват чужди интереси и чужди фондации като Отворено общество диктуват обезбългаряването и премахването на българското самосъзнание и родолюбие, за да бъдат превърнати българите в аморфна, безлична маса, която зомбирано ще приема безкритично и без съпротива пагубните досегашни и бъдещи експерименти, които се извършват на "полигона", в какъвто превърнаха България.

26

граничар

преди 8 години

НЕ само че няма да липсваш на никого но няма да гледаме противната ти физиономия кото МОН не пише учебниците вие *** за какво сте там специалисти от къде ги извадихте да не са живяли през 16 /17 век зада знаят какво е било знаете ли какви дупедавци сте нямам думи скоито да ви обидя .

25

Мая Стоева

преди 8 години

На никого няма да липсва:)Изключително неприятна персона.А едва ли ще се разкара - като я гледам е пред пенсия.

24

Анонимен

преди 8 години

ВРЕМЕ БЕШЕ ! такава глезла....

23

РИО-София

преди 8 години

Мазен дявол! Пак ще се навре някъде " в полза на децата" и ще продължи да взима подкупи за различни назначения!Такава и е природата - няма да се промени! Само да не се върне в РИО-София! Пу, пу...

22

u

преди 8 години

четох ,че съпругът и бил личен треньор по тенис на най-главният човек,така че тя само ще се усмихва и твори простотий безнаказано

21

вектор

преди 8 години

Че възможностите и са закодирани във фамилното и име. Особено състояние, усмихва се без причина.

20

Анонимен

преди 8 години

Просто не е за вербане г-жа Кастрева да подаде оставка или и е обещано да стане съветник на .... премиера като на началникът и.

19

Анонимен

преди 8 години

До шашиОти ако ставаха за нещо друго нямаше да се занимават с политика.

18

Анонимен

преди 8 години

И да си тръгне, тоя, дето ще я замести няма да е по-добър или същия, а по-лош. Така вървят нещата с това министерство, като се тръгне от министрите му.

17

охо

преди 8 години

Тебе *** кой те тури там.не оставка направо емигрирай.във Дубай още търсят застаряващи. К.......ви Пали!!!!

16

loiola

преди 8 години

tazi cenitelka na avtora Robinzon Kruzo ni gleda ot snimkata taka zaplashitelno kato che li sveta shte svarshi s neinoto depozirane na ostavka....

15

Наблюдател

преди 8 години

МОН трябва изцяло да го "окастрят" !!Там щъкат абсолютно неадекватни мизерници ! Единственото което ги интересува е откъде и какви комисионни ще вземат! Няма никакво значение за тях какво пише в учебниците! Няма значение за тях ,че децата в 5-и клас носят раници и чанти с учебници и тетрадки Х 25 кг, стига да им носят комисионни! Това не са никакви специалисти - педагози, а най-обикновенни мизерници, реално извършващи престъпление спрямо децата!

14

Анонимен

преди 8 години

До проста учителка ГЕРП съсипва всичко до което се докосва . Няма нещо до което да са се докоснали и да няма разсипия . Отново закривания на болници ,медицински центрове ,поругаване и фалшифициране на фундамента на Третата Българска държава -историята . За шест години управление на Герп няма нищо положително направено в полза на народа и Балгария,,магистрали ,,са некачествени и носят само загуби .Некадърност ,кражби ,насилие всекидневно , въоръжени обири и корупция ,корупция.

13

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен Патриотите ....??? Къде виждаш ,,патриоти ,, ?Цялата управлявяща коалиция е туркоманска .За съжаление това ,което говори Сидеров ,става истина . А истината и най-мразената дума на света . Особенно от,, демократите,, .

12

Анонимен

преди 8 години

И тази нещастница ли ще стане съветник някъде , на топло местенце? И уж трябва да с еражат разходите, а непрекъснато се разширява чиновническата база.

11

вг

преди 8 години

И да прочетеш някоя ,книга написана от Робинзон Крузо или от Петкан. :))

10

проста учителка

преди 8 години

наглост, наглост. Тази жена няма мярка - съсипа всичко до което се докосна в образованието!ВЪН!

9

Анонимен

преди 8 години

и какво от това?