10

соло

преди 8 години

Чеченците ще бъдат "привлечени" от *** и рауснаците, точно никога!От над 200 години империята ги мачка, както си иска, и само чакат момента да се отцепят.При тези обстоятелства, няма да е далече.

9

К и К

преди 8 години

Дай на чеченеца калашник и кауза.

8

ФСБ

преди 8 години

Факт е, че чеченците станаха съмишленици на Кадиров, а от там и на Русия, каквито винаги са били. Путин спечели чеченците.А вие си лайте на воля...

7

kokospa

преди 8 години

кадиров отявления терорист най-върлият подръжник на др.Путин и изпълнител на мокри поръчки!Е срещу 5млр.$годишно!!фанатик който до вчера се биеше с/уневерниците от Москва.Другари ето това представлява вашият идеал:Комунисти плюс продажни фанатици е равно на Демокрацията на Путин.Аллах Акбар както казва В.В.Путин.БОГ да ви е на помощ!!!!!

6

Анонимен

преди 8 години

Той пък един опозиционер ,да си обършеш з_дника с него . като Немцо-0,7 процента одобрение . Ако не бяхя е_реи никой нямяше дя чуе за тях.

5

Някой си

преди 8 години

Ако в Русия някой опозиционер качи подобно видео с лика на Путин, Песков дали ще го "прочете спокойно"?

4

Анонимен

преди 8 години

PUTIN I KADIROV teroristi,KADIROV predi imashe klip kak igrae topka s otrqzani glavi na ruski voynici,sega sa purva drujka s PUTIN

3

Анонимен

преди 8 години

Несистемната опозиция или "враговете на народа" се опитват да разклатят политическата система в Русия и да направят подобен на киевския майдан-преврат по време на тазгодишните парламентарни избори, но пехотинецът на Путин е на своя пост и няма да позволи.

2

Анонимен

преди 8 години

Тоя Кадиров не е у ред с главния мозък и не е зле да бъде отстрелян. Просто е вреден за Русия и това го знаят всички.

1

Анонимен

преди 8 години

Лека тренировка за загряване. Май си е за страх.