24

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 23Ох, милата благородница. Оженила се за Пръмов, за да спаси баща си?! Баща и беше известен артист и никой не го е закачал. Може би имаш предвид дядо и. А дори това да е била подбудата и, защо не се ожени (Пръмов и е втори брак! ) за някой селски партизанин и окръжен или градски комунистически функционер, ами за сина на член на ЦК на БКП. Аре, стига, подставени лица нещастни... бърсалки на червиви, вредни кариеристи.

23

Анонимен

преди 8 години

ГОСПОДИ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ,НА ПУБЛИЧНИ ПОСТОВЕ ТРЯБВА ДА НАЗНАЧАВАТЕ ХОРА СНЛЕД ПУБЛИЧНО ОДОБРЕНИЕ И СЛЕД ПУБЛИЧЕН ТЕСТ. НЕ МОЖЕ ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ ИНДИВИДЧЕТА ДА СЕ ВЪРТЯТ ОТ 20 ГОДИНИ ИЗ ДЪРЖАВНОТО УПРАВЛЕНИЕ И ДА СЪСИПВАТ БЪЛГАРИЯ. АМИ ПО-ДОБРЕ НАЗНАЧЕТЕ НЯКОЙ ПРОВИНЦИАЛЕН УЧИТЕЛ ЗА МИНИСТЪР - МНОГО ПО-ДОБРЕ ЩЕ СЕ СПРАВИ, ЗАЩОТО ЩЕ Е ПРОФЕСИОНАЛИСТ, А НЕ ПОЛИТИК - ЧОВЕК, КОЙТО НИЩО ДРУГО НЕ МОЖЕ ОСВЕН ДА СПЛЕТНИЧИ НА ВИСОКО НИВО И ДА ИЗПЪЛНЯВА ЧУЖДИ, ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ НАРЕЖДАНИЯ.

22

Анонимен

преди 8 години

Махнете я тая управленска маниачка, вредна за България политикантка, ако ЕС я харесва, Барозу да си я вземе при него! Или в Пари ба. Да се маха от образованиенто, вън от ума на хората! Как ще дава акъл там като не знае колко и какви училища има в България, по кои закони се управлява образованието, какво е учебна програма, колко степени има образованието. Абе, ДЕПУТАТИТЕ, я и направете на тая един ПРОФЕСИОНАЛЕН ТЕСТ, стига са ни унищожавали лаици. ИСКАМЕ ЕКСПЕРТИ, НЕ ПАТОЛОГИЧНИ ПОЛИТИКАНИ.

21

Анонимен

преди 8 години

България имаше образование, имаше здравоопазване, имаше икономика.Сега има, чалга, простотия и заболяла нация.Кунева и министерство на образование и просвета - това е нелепо

20

Анонимен

преди 8 години

Господи, пази ни от Бойко, Кунева,Радан , Валери Симеонов,и компанияС какво заслужихме такава съдба.За да запази властта Бойко е готов на всички да даде на всекиго по нещоТакъв резил, такова унижение...............................................Но такива си ги избрахме. *** народ заслужава си съдбата

19

20

преди 8 години

Тъжна гледка е Кунева-Пръмова, която не прави разлика между Крум и Кубрат, но разказва истории и самоуверено дава акъли. Куневица е една жалка имитация на човек, каквито са и почти всички, които я подкрепят. Интелигентен човек няма как да се хване повече от 1 път на лъжите и, а през годините тя лъга много, много пъти.

18

Робинзон Крузо-писат

преди 8 години

Ми щом не сте гнусливи подкрепете я. Това, че предаде атомната ни енергетика е твърда гаранция, че ще съсипе и образованието в изпълнение на плановете за обезродяване на българите.

17

Анонимен

преди 8 години

това защо се е оженила за Иван Пръмов си е нейна личан работа...на нико не му минава през ума, че може да го е направила, тъкмо за да спаси баща си.... досат жени навремето са го правили знам немалко случаи.Друг е въпросът че в политиката е национана предателка предаде интересите ни в АЕЦ Белене.

16

Анонимен

преди 8 години

тези ще се окажат най-свестни - искат програма която да се изпълнява, а не врели-некипели.Поведението на ДПС е детинско - ще гласуваме срещу всеки, защото не сме във властта. Събирате се казваш на Кунева каков исакш от нея и какви условия имаш за да я подкрепиш, тя казав да или не и ти я подкрепяш или не я подкрепяш.

15

Анонимен

преди 8 години

До ИстинатаСигурен ли си че умни хора не им трябват ?Или понеже ти си *** и квалифицираш всички така.

14

Анонимен

преди 8 години

В долните коментари ясно виждаме последиците от тъй-нареченото "патриотично възпитание".Тъжна гледка.

13

Истината

преди 8 години

След реакторите на АЕЦ-а е дошло време тази да закрие и българските училища. По поръчка от Запада. Умни бели хора не им трябват на западняците, защото са конкуренция. Трябват им неграмотници, които да им мият чиниите и да им изхвърлят ***. А територията на България им трябва за гето, в което да разпределят африканците.

12

Крум, Кубрат-все тая

преди 8 години

Кунева не прави разлика между Крум и Кубрат. Тази антибългарка трябва да бъде изгонена от политиката, заедно с останалите продажници, които ни управляват в момента.

11

Анонимен

преди 8 години

Много е яка

10

ПФ изложихте се !!!!

преди 8 години

Един истински патриот не би и помислил за възможността тази безродница да стане министър на образованието. Срещу думичката "чуждопоклонник" в речника трябва да има снимка на Кунева-Пръмова. Рядко в историята ни са се раждали по-долни предатели от тези, които са на власт в момента.Ако и дадат власт, Кунева лично ще напише, че Турция винаги ни е била приятел и 500 години кражби, убийства и безчинства са само мит. Ще напише, че Руско-турската война се е водила, за да може Турция да ни освободи.

9

Патриот

преди 8 години

Патриот е - душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И всеки му добро струва, само, знайте за паратакато човек- що да прави?Продава си и душатаИ е добър християнин:не пропуща литургия, но и в черква затуй ходи, че и черквата й търговия и всеки му добро струва,само, знайте, за паратакато човек - що да правизалага си и женатаИ е човек с доро сърцене оставя сиромаси,но не той вас, братя, харани,а вие него с труда си.

8

Кукувица

преди 8 години

Тая за нищо не става....

7

ООО

преди 8 години

УРОК ПО ИСТОРИЯ С ЧЕРВЕНАТА КУКУВИЦА.........ПУСНЕТЕ ТУБАТА И ЩЕ ВИДИТЕ И ЧУЕТЕ КОЛКО ПРОСТОТИЯ ЛЪХА ОТ ГАБОНСКИЯ ЛЕС.

6

Анонимен

преди 8 години

Освен да продава без пари ,друго научила ли е в този живот?

5

1

преди 8 години

В България всеки работи онова за което не е учил. По този начин е напълно възможно юрист да стане министър на образованието. Следващата стъпка: Учител по български език да стане министър на правосъдието. След това треньор по плуване може да заеме поста министър на туризма.