33

тя

преди 8 години

Приеха ги , сега ще ги гонят! Лудостта на Меркел!

32

Анонимен

преди 8 години

VLIAZOHA ZA EDNA MINUTA BEZPLATNO,A SEGA TRIABVAT 4 G.,ZA DA GI IZHVARLAT.

31

БАЧКАТОР

преди 8 години

Трябва да им спрат социалните помощи и те сами ще избягат обратно в арабските си държави. Това са икономически емигранти-ако няма безплатно папкане изчезват.

30

jhgjhgj

преди 8 години

Чехия, Унгария, Полша, Словакия и Австрия ОТ ГОДИНИ предлагат 500 евро на всеки чужденец, който иска да си тръгне. Има листовки в полицията за чужденци. Нищо ново. Тези пари се дават само на хора с документи, срещу представен билет и, разбира се, после нямат право да се регистрират в държавата, която им е платила да си ходят. Като отидат в съседната, ще се наложи да си намерят работа, за да могат да останат.

29

Анонимен

преди 8 години

Само не става ясно как ще са сигурни, че с 500 -те евро няма да отидат на разходка до съседна държава и след няколко месеца да се върнат пак. Защото болшинството от мигрантите са без никакви документи, а малкото, които имат някакви са с фалшиви. Европа наистина демонстрира безпомощност...

28

Анонимен

преди 8 години

Знае ли някой руските дали руските танкове вече прекосиха Рейн?

27

SSS

преди 8 години

До до 17Аз понеже съм българин от България, мисля, че ти си мекотело без грам достойнство, презрян бездомник с нищожен живот, който няма никаква стойност нито за България, нито за света.

26

Ерих

преди 8 години

До до 17Малко книжки си чел и затова обобщаваш. Хайде сега марш да си дочетеш! Съветвам те да започнеш с Ремарк. Да твърдиш, че всички хора са еднакви е най-голямата глупост на този свят. Ти може да си *** и мързелив, вижда се от коментара ти, но човека на улицата до теб не е.

25

Анонимен

преди 8 години

До18 ти първо гладните и скъсани българи прати там...

24

Анонимен

преди 8 години

До 30 понеже aз сa бългaрин живеещ в Испaния мисля че сме точно обрaтното нa товa което ти твaрдиш

23

до 17

преди 8 години

Понеже аз съм българин живеещ в Германия и съм се и изучил тук ще ти кажа следното: Българите сме *** и МЪРЗЕЛИВИ. Малко са, които НАИСТИНА владеят западен език. Защото в цяла България са и малко гимназиите, които предоставят адекватно обучение. Излезнеш ли в чужбина ти секва речта, защото осъзнаваш, че на нищо не са те научили. Но както и да е де. Мисълта ми е, че малко са успелите в чужбина! Не се залъгвай. Някои са вечните студенти други, римляните, са на просия и помощи. Това са българите!

22

Анонимен

преди 8 години

Глупости! Та те са платили хиляди евра да стигнат до ЕС. И разполагат и с пари в себе си. Нали немските власти излезнаха с изказване преди две седмици, че били учудени от къде бежанците имали пари. Ами имат. Трафикантите да не ги превозват на добра воля. Ама много *** излезнаха западните европейци. По-скоро наивни де.

21

Анонимен

преди 8 години

Глупости, че те са дали всеки по 5000 евро, за да стигнат до Австрия, отделно, че парите не са техни, а са получени от "спонсорите", целящи завладяването на Европа, които режат глави за неподчинение по дефолт, отделно, че 500 евро в Австрия могат да се изкарат за няколко час - да пребият и преджобят няколко момичета, да не са луди а се връщат.Ще почнат да се връщат доброволно , като отново заработят Дахау и Бухенвалд.

20

Анонимен

преди 8 години

Я кажете за новата мигранска вълна.. Около 500 000 идат... Ой Европа нека нека широка те яма чека един метър е широка а километър дълбока....

19

Анонимен

преди 8 години

Точно така трябва. Вместо да ги хрантутят и обгрижват - лекари, лекарства, охрана - даваш им по 500 евро и обратния билет и всеки откъдето е дошъл! По евтин ще и излезе на Австрия този подход за разкарване на натрапниците. В тези страни(Грузия, Монголия,...) 500евро са много пари. Струва си разходкщата до Алпите.

18

Анонимен

преди 8 години

А, на снимката всички са радостни, сякаш вече са взели първите 500 eu ! На луди ги направиха всичките уж стабилни западни държави.

17

Анонимен

преди 8 години

Тези демонстрират пълна безпомощност! Сега като тръгне слуха, че дават пари на ръка все едно им казват " Елате повече!" Кой знае тази година на какви неща ще се нагледаме и наслушаме с тези бежанци!

16

1000 лева в плик

преди 8 години

ХАХАХАХАХАОптимисти...

15

Ако па имам винетка.

преди 8 години

ХА европа и сигурностАко тръгна с едно Т-72Б ще стигна до Париж без да ме забележи никой... Така се пази европата....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D До Калифорния.....

14

BG

преди 8 години

Хахахахах, тез меки китки си нямат бухалки. Пари ше им дават. Като си изхарчат паите ще стигнат и до сопата, ама явно имат излишни за харчене.