42

ха дано

преди 8 години

дано брекзитците се утроят

41

Анонимен

преди 8 години

Shte izleznat.

40

Анонимен

преди 8 години

37 - Русия и Турция не са в Европа.

39

Анонимен

преди 8 години

Англия е доста надут финансов балон и когато се пукне е най-добре да не е в ЕС.

38

Наблюдател

преди 8 години

Излизането на Великобритания от ЕС ще е и реалния му край .Трябва да се има предвид, редица Европейски държави традиционно са силно свързани с нея по различни причини още от преди 2-а Св. война....

37

Анонимен

преди 8 години

МИ да излизат! Никой не ги е спрял. Те все излизат. Нали са много умни. Защо едно предложение не е дошло конструктивно от тях, а? Това е натиск, за да си получат своето! А излезнат ли от ЕС, нали ще им секне кранчето на търговията и бизнеса. ЕС е огромен пазар и то богат. И те го знаят. Щели да излизат. Даа бе!

36

кисело

преди 8 години

До Анонимен 41кисело е гроздето...а и от нискочели като теб звучи като комплимент .а гастарбайтер означава , че след време тоя човек ще се върне в държавата си- в нашият случай не е така !!

35

Анонимен

преди 8 години

До коетона кой му пука за презряните гастарбайтери

34

което

преди 8 години

До Анонимен 39съм описал е от опит и питане по институциите а не надежда . а и не искам някого да убеждавам -все пак тук сме достатъчно чужденци и повече не ни трябват-ти си стой където се чувстваш добре . ако знаеш немски да ти пратя линкове ??

33

ами за кого

преди 8 години

До 34да ме интересува ...за атакиста ли ? или за администрацията която нищо не прави, за полицията или военните които скатават ? как предлагаш да се освободим от тези хора -нещо като севера срещу юга ли ? в монозинството си българите НЕ искат промяна и освобождение защото трябва да започнат самостоятелно да мислят и да се борят . сега им е добре ...нали им подхвърлят помийка

32

като не си

преди 8 години

До Анонимен 25в час защо пишеш ? след 5 години престой кандидатстваш за общинско жилище и ти го дават -70 % от колегите чужденци са в такива и няма проблем . след като имаш работа (след 4-ят месец) ти издават разрешение за престой и никой не те гони дори и да останеш без работа. обещетението за безработица е 7 месеца а после получаваш социални (но трябва да си бил тук 5 години) неограничено време. нещо неясно ??

31

до Стамболов

преди 8 години

Точно така като теб са разсъждавали българите под турско робство докато са чакали някой да доди да ги освободи. Инересувало ги е само и единствено семейството.

30

Анонимен

преди 8 години

До АнонименСкоро ще разбереш кои.

29

Анонимен

преди 8 години

Джордж Соррос: Оцеляването на Европа е заложено на карта

28

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 25В кои страни, например, са приели "такива закони"?Цитирай. Не пиши празни приказки и свободни съчинения.

27

Анонимен

преди 8 години

До до 11Русия никога не се е разпадала. Бъркаш СССР с Русия.-------------Как да не се е разпадала, ти нямаш понятие от история. Разпадала се е на 10 части, после някои от тях изобщо не са се връщали в нея. И пак ще се разпадне.

26

Анонимен

преди 8 години

То и българите в България ако някой се престраши да попита, сигурно ще искат същото, като британците в мнозинството си.Само онези, които се облажават от европрограми, понеже са близко до властта и/или си плащат, са твърдо за позицията ни в ЕС.

25

Анонимен

преди 8 години

Що така? Нали ЕС беше много успешен проект?

24

британците

преди 8 години

Като се махне от ЕС, Великобритания си остава едноличен лидер на британската общност-това са държави, които признават английската кралица за тяхна кралица-това са: Индия, Пакистан, Австралия, Гана, Канада, Шри Ланка, Камерун, ЮАР, Нова Зенландия, Малайзия, Кипър, Сиера Лионе, Папуа Нова Гвинея, Бангладеш,Малта,Кипър,Уганда, Тринидад иТобаго,Сингапур,Гамбия,Свазиленд,Тонга,,Гренада,Сейшелите,Малдивите,Гренада,Намибия,Руанда,Мозамбик, Танзания и други

23

Шоп

преди 8 години

ЕС не го мислете.ЕС най-много да се простуди на погребението на Фашиска Росия.