24

Анонимен

преди 8 години

Много прилича на Дженифър Лопес.

23

Блондинка

преди 8 години

А как е по правилно да се напише Иран или Ирак ?

22

Анонимен

преди 8 години

разпната между две държави....милиционерски участъци....моля ви, повишете нивото си на писане, все повече се потрисам от начина на писане тук, много ниско ниво. Харесвам сайта, но минавате границата, правописни грешки, лош изказ....

21

Анонимен

преди 8 години

Ако персийката Сепиде беше останала в Машхад,щеше да е забулена и нямаше да се снима във филми.

20

Тончо

преди 8 години

До Анонимен 22Дори и да са всички грамотни, ти какво искаш, да си малцинство в държавата си и да делиш ресурсите на България с други народи, само защото няма да са талибани и ще са грамотни? В Иран има 5 милиона грамотни и не са талибани, за разлика от останалото население! Да идват ли?

19

Анонимен

преди 8 години

Историята на това момиче и семейството и няма нищо,ама нищо общо със сега нахлуващите арабски тълпи у нас и във Европа.Родителите и са дошли тук да учат медицина, сновяли са между България и Иран.Не са били без документи и минали незаконно границата.Това са изключения и ние не сме против тях, а сме против тази много добре организирано арабско нахлуване в Европа от неграмотни с нисък статус твари които идват на хранилка и унищожение на християните.

18

Анонимен

преди 8 години

До ПлавникВсички, на които се разказва личната история в медиите са красиви, секс символи, талантливи, умни... Няма значение дали историята е за к.*** или за медицинска сестра.правилно си схванал - умна е, красива и талантлива. Затова пишат по медиите за нея. За такива като теб най-много да напишат в някоя полицейска сводка.

17

Хм

преди 8 години

До 17 - азТук франсетата изядоха *а - те го бяха скрили Хомейни и когато подготвиха революцията го заведоха на място, та да въведе ислямската революция. Разбира се, всичко с цел да владеят после положението, но естествено на смотаните и наивни франсета им излязоха криви сметките.

16

Хм

преди 8 години

е хубавото си е хубаво! на хубавото лошо не можеш да кажеш..

15

Един Българин

преди 8 години

Един положителен пример за модерно момиче, което има образование и избор. Очевидно е цивилизована, за което и нашата образователна система има принос. Но напоследък има доста "сполучиливи експерименти" с нея, от които нищо добро не ни чака. Емигрантите също трябва да минат през нея и се плаша какви ще излязат с тази повсеместна толерастия ....

14

do 12

преди 8 години

Мисля, че той имаше предвид, че отскоро ислямът им е намесен в държавното управление като диктатура. След като САЩ дестабилизира държава, ислямистите поеха властта и наложиха на жените да носят забрадки и изобщо наложиха други крайности.

13

Анонимен

преди 8 години

Аре стига глупости. ТЯ Е РОДЕНА В БЪЛГАРИЯ! Това я прави БЪЛГАРКА! Знае езика от малка, т.е. РОДЕН И Е. Учила е в нашата система! Какво повече определя един човек като българин. Някой ще ми обясни ли? Гените? Че то в българските гени само японски няма сигурно!

12

Анонимен

преди 8 години

Сепиде Барджасте участваше в шоуто "Вот на доверие" (2003-4). Още там се видя , че е супер слива и тръгна телевизионната кариера.

11

Анонимен

преди 8 години

Ми те иранците супер много приличат на нас :)Гледах снимки на ирански манекенки от 70-те и 80-те - ми те досущ като нашите са били :DОтделно съм гледал снимки на работници, иранци, и те много приличат на типични българи, от по ***

10

Анонимен

преди 8 години

Добре,супер.1 брой нормална.Браво.Остават още 3 милиарда.

9

Плавник

преди 8 години

Сега схванах! Всички, на които се разказва личната история в медиите са красиви, секс символи, талантливи, умни...Няма значение дали историята е за к.*** или за медицинска сестра.

8

пешо

преди 8 години

ауууу не! бежанка в българия??? не не не, вън да се маха, само ще изнасилва хола по улиците и ще коли продавачки. на бунт и бързо да спасим клета майка българия! не врякате ли всички това под всяка статия за бежанци? а тук само коментирате колко е красиво момичето. я си представете ако на границата се стреляше на месо, както искате да бъде, и момичето беше застреляно още преди години когато е дошла? а колко като нея ще бъдат застреляни сега ако всички се поддадат на вашата ксенофобия?

7

wtf

преди 8 години

Е те персийците са си бели. Освен това са помюсюлманчени насила и то не много отдавна. Дано народът ис се освободи от арабското робство.

6

:)

преди 8 години

И на български имаме име, което означава зора - Зора

5

Анонимен

преди 8 години

Супер си е. Като в американски филм...