15

Анонимен

преди 8 години

Успял да натрупа пари от опростачване на *** фенове.Не го понасям от както беше си сложил плакат като *** с заголен *** до паметника на Левски. Престанете да ни натрапвате подобни пошли твари по медийте.

14

Анонимен

преди 8 години

Не съм фен на Азис, но колко са ромите артисти които са участвали във филми в България.

13

Скърбящ по БГ

преди 8 години

С този ли ще ме занимавате.

12

Анонимен

преди 8 години

Тоя не му ли продаваха жилището за неплатен кредит?!?! И седнал да се изказва, а дали може да извади диплома за 8 клас ми е интересно. Също така в друг сайт мернах заглавие, че се е изказал, че * в България искали само да бъдат нахранени, ей и българите искат да са нахранени и всеки работи, каквото му падне за да си изкарва насъщния, кога гнустните ти сънародници ще почнат да учат и да бачкат, вместо да чакат на нас и да изцеждат държавата!?!?!?

11

Хетеросексуален

преди 8 години

Toя на снимката хич ми не прилича на Васил Найденов или Васил Петров, или Васил Андреев.....

10

Анонимен

преди 8 години

за едно-едничко нещо съм благодарен на азис: че преди да изгрее като "феномен", никога не се бях замислял с колко много гнусни кенефни червеи споделям държавата си. азис разби всичките ми детски мечти за това какво представлява съвременна българия и какви (интелигентни) хора я населяват. и после осъзнах, че проблемът не е в азис, а в простите му фенове, които толкова презирам, и мой - покрай тях. и после минаха 10 години и българия си *** таковата, и всичко се доуточни.

9

neo5

преди 8 години

Как се притесних на тази новина, горкият Азисчо, той сигурно заради това е "обратен" станал. Някои ще се сетят за какво съм използвал кавички.

8

Анонимен

преди 8 години

Нищо лошо или накърняващо не е казал човекът. Не съм фенка на стила му, но смятам че е осъзнал някои неща. Никога не ми се е струвал кофти човек. Дори е доста позитивен

7

Анонимен

преди 8 години

Е и? Сега е милионер. И му дреме на шатката.

6

Хасан

преди 8 години

Не щем итерация ние. Искаме джелезо. Джелезо и избори да има секи месец.

5

РВ

преди 8 години

Ужас. Повърнах. Моля ви , махнете снимката на това ***. Благодаря.

4

Анонимен

преди 8 години

До Tulskiе може да са превеждали от...индийски (да не ме цензурират):)))

3

оф

преди 8 години

Всеки, който не е спечелил конкурс е дискриминиран...хаххахаха

2

Анонимен

преди 8 години

Азис се е чувствал дискриминиран като малък..............................Да заминава за Германия, там не ги дискриминират:) Ще му дадат жилище, кола, пари, а той може да ходи на гарата да го опипват.

1

Анонимен

преди 8 години

Интеграцията е една утопия като комунизма.Това е насила да правиш някого човек.Възможно е колкото е възможно един *** да се стича нагоре вместо надолу. Сед бът тру.