17

Анонимен

преди 8 години

А останалите от групата са вече в софия. Скоро и тези ще ги докарат.

16

Анонимен

преди 8 години

До ха хаГраницата може и да не пази добре, но каквото и да направят, докато има продажници дето за няколко кинта са готови да пълнят страната си с маймуни, не виждам разрешение на въпроса.

15

Има лесно

преди 8 години

Много е лесно решението на въпроса.На няколко места след границите по пътищата се правят КПП- та и се проверяват всички превозни средства.Едно време имаше и гранична зона и открити листове за минаващите.Ами да се въведат подобни мерки и сега!

14

Анонимен

преди 8 години

Малко се поразтопи снега и се почна.Питам: Няма ли съд по бързата процедура за каналджиите?Защо не се съобщава, че по новия закон, след като са хванати с неканени гости, са осъдени на десет години затвор и конфискуване на цялото имущество?Защото няма такъв закон!И кога ще има? Като натрапниците почнат да се взривяват по улиците и пред училищата ли?Тогава дупедатите ли ще съдим или съдиите? И кога ще е готова оградата по границата с Турция?Когато броят на върнатите от запад надвиши нарушителите?

13

bora bora

преди 8 години

Тази пролет и лято ще бъде ужас. Германия ще затвори границите и в България ще заседнат стотици хиляди мюсюлмани от близкия изток. Питам властите,ще плащам ли за чуждите мюсюлмани и трябва ли да се въоръжаваме ,поради липсата на държава?

12

Анонимен

преди 8 години

Ех къде са граничните бразди, граничните застави, кльона, минните полета и отпуската за заловен или унищожен нарушител

11

Анонимен

преди 8 години

Obratno ot Kadeto sa doschli ne ni trabvat da hodat v turzia i usa

10

Анонимен

преди 8 години

Нямат право на убежище! Обратно!

9

Наблюдател

преди 8 години

А, останалите 116 души от групата къде са?

8

ha ha

преди 8 години

Абе хора, и аз знам как се правят кюфтета ако имам кайма, и на мене ми се искат много работи, но ако ги кажа ще ме блокират, нали знаете как стоят нещата тука. Иначе защо да ги пращаме където и да е, още тука на място бих ускорил пройзводството на перилни препарати. Тази снизходителност и криво разбрана толерантност ни погубва с невероятни темпове благодарение на нашите политици.

7

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

КЪДЕ СА ТРЪГНАЛИ ТИЯ ....БЕЗ ПАРИ ЗА РУШВЕТА ....., ЗА БЪЛГАРИЯ??!ЕГАТИ , ТЪПАНАРИТЕ.....ХА,ХА,ХАААААААААААА

6

Анонимен

преди 8 години

Ограда за милиони и ко стана

5

Анонимен

преди 8 години

хващат ги, смазват ги от бой, после ги карат да им покажат откъде са влезли, после ги изритват през границата на същото място, а накрая минират. ето такава трябва да бъде процедурата. и хуманна, и рационална.

4

Хуманист

преди 8 години

До ha ha Аз предлагам за Полша ако ме разбирате!

3

Анонимен

преди 8 години

Мда, който не си плати го спипват!Гледайте филма Съдилището с Асен Блатечки и Параскева Джукелова... за трафика на емигранти. Голям филм!

2

121212

преди 8 години

Нямали пари да си платят завалиите :)

1

ha ha

преди 8 години

Абе какви разпределителни центове ви гонят, направо на самолета и обратно от където са дошли, иначе какъв е ефекта, че ги хващате, тогава по-добре ги закарайте направо в Германия да не се мъчат.