55

Д. Димитров

преди 8 години

тези хрантутници са там не за да защитават интересите на народа.... те са там само и единствено за да прокарват интересите на олигархичните кръгове и за да натрупат лично богатство! НЕ Е НОРМАЛНО, ЧОВЕКА ОТ НАРОДА АКО ИСКА ДА УЧИ ЕЗИК ДА СИ ПЛАЩА ПО 800-1000 ЛЕВА ЗА КУРС А НА ТЕЗИ РОДООТСТЪПНИЦИ СЪЩИЯ ТОЗИ ЧОВЕЧЕЦ (ОСВЕН НА НЕГО) ДА И ПЛАЩА И ЗА ТЯХ! Каква е разликата между обикновения човек и хората от властта??? Те дори са много по богати от 98% от българите, е поради каква причина да олащаме?

54

Анонимен

преди 8 години

Още не е 1 април, много подранихте с новината.

53

Popopo

преди 8 години

Da zatvariat parlamenta.:-):-):-)hair nema ot tiah...I da otivat da berat iagodi, slivi i chereshi v Ispania, Germania, Anglia, France, Italia. Da berat iagodi i chereshi i da uchat ezika....:-):-):-):-)

52

Анонимен

преди 8 години

Защо на дебелосерците дето ги мързи, лъжат крадат,занимават се с далавери и фирми не ходят работа и си купуват гласовете сега да им отпускат пари да учат езици.Да са учили преди да влезат в парламента, където произвеждат само тлъсти кафяви гевреци. Аман оттия търтеи. Ивсичкода импраща народа. А двеста хиляди тояги не могат ли да отнесат дупетатските пърделници.

51

Анонимен

преди 8 години

Пълна Разсипия на държавни париТУРСКИ ЗНАЯТ ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТАза кво им е тоз Немски и английски

50

Анонимен

преди 8 години

Защо бюджета т.е.народът трябва да плаща обучението на недоучените депутати? Те и без това вземат огромни заплати и бонуси,та сега и още една аванта !

49

Анонимен

преди 8 години

След като е нужно владеенето на чужд език от депутатите,защо това не се въведе като необходимо условие за кандидат-депутатите , а по-скоро да се въведе и необходим ценз!Стига сме гледали прости физиономии в Парламента,които не се страхуват да спят или решават кръстословици,когато ги дават по телевизията!

48

Анонимен

преди 8 години

Не виждам връзката между владеенето на чужди езици и това да си гледаш работата. Да, не е лошо да владееш чужд език, но това не е достатъчно условие. Ако пък, за да си работиш работата е толкова наложително, да се започне от г-н Премиера - той често обикаля Европа и света. Но неговата е лесна - по протокол трябва да води със себе си преводач. И акви езици? Мисля, че трябва да се поощрява знаенето на мандарин, хинди, урду. Английски всеки може - това е езикът, на който колонизаторите са говорели

47

Виктор Юго

преди 8 години

Аз пък се чудя защо няма задължително условие за владеене на чужд език за всеки индивид, който се гласи за седенките на парламентарните банки, та поне малко да "разсеят" обществените подозрения относно умствената им изостаналост...

46

ММДА

преди 8 години

КРАЖБАТА ПРОДЪЛЖАВА НА ПЪЛНИ ОБОРОТИ.Това е най лесният начин да "усвоиш пари". Просто някой трябва да ти издаде фактура за курса и си готов с пари в джоба.ГЛАСУВАЙТЕ ОЩЕ ЗА ГЕРБ, БСП, ДПС и "реформаторите".

45

Ако

преди 8 години

Ако трябва да знаят и ползват чужди езици, защо това да не влезе като изискване за включването им в листите? Ние не ги избираме за да ги образоваме, нали така? За всяка що годе добра позиция има подобно изискване, а за тях - не. Плюс това, следва да преминават и психо тест всяка година. И трето - при полагане на клетвата всеки от тях, поединично, да казва Аз съм Българче!

44

Анонимен

преди 8 години

Комунизма е построен ама само за политиците.

43

негарамотния

преди 8 години

Поредната глупост.Държавата са хората.Трябва допитване.Аз не съм съгласен.Достатъчно вземат да си плащат сами.Моите курсове аз си ги плащам.

42

Анонимен

преди 8 години

Когато някой иска да се усъвършенства го прави за собствена сметка .Лекарите които обществото така плюе понякога си плащат курсовете и те са минимум има такса 30лв на ден и никой не им поема квартирите и храната в София ,така че айде стига толкоз сте скачали по гърба на българина при положение че Ви осигуряват манджата и квартирата и командировъчни и т.н то поне си платете за обучението по един език /може и он лайн по интернет/

41

Гацо Бацо

преди 8 години

Тъй като ни дават постоянно Европа за пример ,когато ни "режат" ,питам в Европа така ли е ????

40

Айде , айде....ха,ха

преди 8 години

БАТ САЛИ ---ЗНАЕ , ЧУЖДИТЕ ЕЗИЦИ ...ПОРОЖДЕНИЕ ,БЕ....!А ,МИШО -ВИНАРКАТА НА 3-гага ЧАША , МОЖЕ ДА ГОВОРИ И НА СУАХИЛИ ..../.....ако виното е сухо , обаче..../

39

Анонимен

преди 8 години

То е все едно да учат маймуните в зоопарка.

38

Анонимен

преди 8 години

Първи урок: през скайпа: Македонците с песен за Путин! (ВИДЕО)

37

Анонимен

преди 8 години

Сетиха се ,че имат нужда от образование.

36

Анонимен

преди 8 години

е как ще научат чужд език тия неандерталци, те български не говорят.