11

neo5

преди 8 години

И аз на 22 (минус 1 месец) щях да загина в подобна катастрофа, втори живот живея. Мисля, че е от ясно по-ясно каква е причината за катастрофата.

10

Анонимен

преди 8 години

Поредният *** селянин ритнал камбаната.......... На кой му пука.

9

Анонимен

преди 8 години

Mnogo izprostqhme,horaaaa,kak moje takiva komentari,tova e choveshki jivot...

8

Жан Габен

преди 8 години

Ако снимката е актуална, нормално е за тези дето карат голфчета. Те си мислят че колите им са летящи чинии и че са безсмъртни. Е не са. Вижда се. Аман от голфаджии по улиците - за тях застраховката трябва да е в петорен размер, преглед да минават ако по колата всички части са подменени с нови или минават с кола на 1 година, и колите им да са оборудвани с каски като при рали шампионата. Тез са убийци на пътя - видиш ли голф, бягай надалече че мaйката си ебaло....

7

карлос сайнц

преди 8 години

Снимката е показателна.МПС-то е ауди.

6

карлос сайнц

преди 8 години

М/у гр.Николаево и с.Едрево участъкът е 5км прав.Няма много движение,почти никакво,затова *** са решили да полетят.Не е фатално,те доста са се нароили там.

5

Анонимен

преди 8 години

Тунджа сигурно е сухоземна река-така изглежда на снимката.

4

Анонимен

преди 8 години

Алоу младежите,той гоуфа е самолет не подводница бе диванета.Другия път внимавайте бре ааааа....

3

Анонимен

преди 8 години

Награда "Дарвин"?

2

Анонимен

преди 8 години

това, че в тунджа са се изсипали няколко тона индустриален *** под формата на ламарина и пластмаса, е много по-трагично събитие от смъртта на някакъв си там селски бек.

1

Discovery

преди 8 години

Евала бААААрзаци... проблема на племенцето е, че си няма и на представа що е това скорост съобразена с пътните условия. Те си мислят, че като пише 90 е ок да карат с 90, в зимни условия... не че карат с 90 де... те карат със 120+. Значи не искам да се правя на много примерен, защото и аз си позволявам при ограничение 90 да карам със 110-120... ама само когато е сухо, топло, няма вятър... няма много движение. Иначе смалям....