6

на въпроЗа

преди 8 години

Спира ги манталитетът на ***, корупцията и липсата на кадри. Всичко по-кадърно се е изнесло навън, за да не бачка за жълти стотинки. Тук са само тестери и фиксващи бъгове (основно дъртофелници, дето не могат да прокопсат другаде), както и шуробаджанаците, назначени за шефове. Нооо иначе сме велика ИТ сила, ако не бяхме в Европа, щяха определено да ни заобикалят отдалеч.

5

Въпроз

преди 8 години

Защо избират Ирландия с 12.5 процента данък, ако при нас е 10 процента ? Какво друго ги спира. Питам сериозен въпрос, някой, ако може да отговори.

4

инспекцияЗнaчи дaнък

преди 8 години

Знaчи дaнък не е познaвaне нa рaботнa дейност,a подпомaгaне нa сигурносттa й,ъхъм...

3

Анонимен

преди 8 години

Гугър не нарушава законите.Какво ли предлагат англичаните в замяна на това че гугъл ще се регистрира на тяхна територия определено има някакво споразумение .Гугъл си плаща данъците там, държавата им съдейства напълно на бизнес интересите.Даже Италия и Франция са готови да съдействат на гугъл ама за повече пари.

2

_

преди 8 години

Това за унифицирания корпоративен данък в Европа ако го приемат, и малкото инвестиращи у нас чужди компании директно ще се изнесат...

1

Анонимен

преди 8 години

Ирландия за център на европейския си бизнес заради ниския корпоративен данък от 12.5%У нас е 10% и с няколко милиона подарък на определени хора или игра на белот може нищо да не плащат даже и на загуба да се водят, така че може да ги поканим.