14

Анонимен

преди 8 години

Това че има места не значи че трябва да ги настаняваме

13

Ха ха ха ха ха

преди 8 години

Щели да са конкуренти за работните места!Те идват тук, за да живеят на социални помощи и да си развяват байрака, защото в техните си държави са длъжни да пазят поведение, иначе, в най-добрия случай, ще им ударят по 10, 20 или повече тояги.Ще ви опразнят социалните фондове господа германци, и ще задяват жените ви, докато не започнете да ги пердашите и да им вземете страха!

12

Анонимен

преди 8 години

От първото изречение: "равнодушно" приемане на мигрантите? Да не би "РАДУШНОТО" приемане на мигрантите изстива..Спомням си че с китки ги посрещаха първите, не беше равнодушно посрещане, а с много вълнение...явно ентусиазма е изстинал..

11

Наблюдател

преди 8 години

Хумаността може да бъде такава само ако е с мярка. Същотото е и с Демокрацията - правата трябва да са равни на задълженията. Когато правата ги превишат, ЧАО на Демокрацията!

10

м..да

преди 8 години

Статията още веднъж затвърждава подозрението ми ,че има заговор срещу Европа.Доводите са слаби,изводите -изсмукани с доста зор. Там където цифрите говорят-виждаме някакви мижави и завоалирани пргнози за евенуалното прекрасно бъдеще,когато емигрантите се интегрират и заработят ( евентуално).Знаете ли ,че тези мигранти считат европейците за едни ***-богати *** (с глупави жени ,които при това са и дащни.)Но както виждам ,авторът на тази статия -също мисли европейците за глупави и то- много

9

Анонимен

преди 8 години

Хайде бре!!!!Ей такива статистици и статистики .....мамата на положението!!Алоооооо!!В Гърция пакистанци работят в селско стопанство,по фурни,строителство за 13-14-15 евро на ден,докато на грък за същата позиция работодател трябва да му даде 30-35 евро!!!А смятайте статистици с колко процента е по ниска заплатата!!!....."Свалят заплащането на подобни позиции само с 2%...."!!Хахахахааа!!Ама то статистика лесно се прави на топло бюро и мек стол!!Я *** да хвърляш бетон по строежите за тези пари!!!

8

Ив

преди 8 години

До точно казаноЧовече, прав си! Страшното е, че при тях е на религиозна основа. А това, че ние нямаме НИКАКВА икономика е друга тема.

7

Маке

преди 8 години

Тези ядрени физици, доктори и специалисти много обарват германките бре... То да ти се прииска да си и ти ядрен физик, доктор и специалист направо. За *** може, а за Данчо и Николае не може... Лицемери подли, на ви сега хуманност и толерантност! Ручайте черни кранчета и канели!

6

точно казано

преди 8 години

До Ивно дори и някои от тях да имат желание да работят въпроса е , че ние не ги искаме !!! икономически имигранти с култура и вярвания противоположни на нашите (не различни а ПРОТИВОПОЛОЖНИ ) не са ни необходими !! има много други мюсулмански страни в които няма война ,защо идват в европа ?? а за това как биха ни нарекли ако не ги приемаме...нехуманнни или т.н мисля , че ще го преживеем .

5

Ив

преди 8 години

Значението на думите, които употребяваме, е много важно. Какво е значението на думата БЕЖАНЕЦ ? Бежанци са хората, които бягат от нещо - природно бедствие, война, от нещо страшно, което поставя животът им под заплаха. Какво имаме ние тук - някакви хора, на които не им харесва да живеят в тяхната държава. И тръгват да търсят по-добро място за живеене. Там, където ще им плащат за мързела. Това се нарича ГУРБЕТ. Само че като отидеш на гурбет /турска дума/ , означава че ще Работиш!

4

Aнонимин

преди 8 години

НАВРЕМЕТО КАДАФИ БЕШЕ КАЗАЛ - ЩЕ ПРЕВЗЕМЕМ ЕВРОПА БЕЗ ВОЙНА.....

3

статията

преди 8 години

засяга само фискални въпроси но НЕ и най-важният а той е , че тези уж бежанци просто НЕ желаят и НЕ приемат нашите европейски ценности !!! какво общо имат някакви % когато след известно време това няма вече да е същата европа, НАШАТА . въобще не е нужно германия да търси работници от азия когато в ес безработицата е 10 % !! а и нали са тук само временно докато отмине бойната ,защо въобще се правят сметки за след 20 години или премълчават целта си политиците ??

2

Анонимен

преди 8 години

Тази Меркел , от която всички толкова недоволствуваме излиза ,че добре си е направила сметките.Сериозни проблеми които решава сега и напрежението от недоволството, ще се изплати доста добре в бъдеще.

1

верту

преди 8 години

Да бе нямали да променят заплатите, елате да видите какво става в Берлин, назначават ги за по 800 евро на автомивки и подобни еднолични. Дъвжавата им плаща квартирата и на тях им стига. Кой Германец ще работи за по-малко пари? И на второкласник му е ясно че ако има 500 човека за 600 работни места, ако вкараш още 500 човека там, ще спечелят само таботодателите, но пада стандарта на живот.