134

Анонимен

преди 8 години

Браво на герб Благодаря им че сега съм в лондон и работя за по над 1500£ на месец И мога да се разхождам без визи и глупости Само камерата да не реши да напуска че визите си таковали вятъра

133

Васо

преди 8 години

Правилен коловоз и кохезия между религиите. И крайна гара Освиенцим, Дахау или Колима. Нещо като цел мечта на фашист, марксист-ленинец-интернационалист. Този се чуди как повече да се разкрачи.

132

Плевенлиев

преди 8 години

Г.... е нашата мечта, не ни е страх да влезем там!

131

България ЕС и НАТО

преди 8 години

лайноядите *** да го духат сополив рубла пропола давайте без денги за слава

130

Минчо

преди 8 години

Защо към статията има карикатурна снимка?

129

manich

преди 8 години

До АнонименВ нашия!

128

Анонимен

преди 8 години

Шенген за България е като комунизма по време на социализма. Той вече се разпада, но ние драпаме ли драпаме. Повечето свестни неща бяха унищожени. Това и беше целта. Някои се налапаха, но като цяло всичко западна.

127

Иван Иванов

преди 8 години

Боже президентът ни окончателно изперка. Народа загива, младите се изнасят пък той за Шенген бълнува

126

Иво Инджев

преди 8 години

Е.ах са в тъпака, таман да влезем в Шенген и ще се разпадне, чакай да се преориентирам докато е време

125

Анонимен

преди 8 години

Абе затворете го този някаде да престане да дрънка само глупости, аман от негодници. Най-слабия държавен глава на българите от времето на Кубрат, факт. Какъв шенген бе, евро,гейската ко,чина се разпада.

124

Жорж

преди 8 години

Този е безнадежден случай. Европейските Държави се обединяват в забраната за безконтролно движение , видя се ненадежността на Шенген. За каква икономика говори , камо ли за бълнуването за такъв напредък . В остатъка от мандата МУ ще докаже безапелационно , че е най-не нужния човек в Държавната машина. ДЪРЖАВАТА НА КРИВИТЕ ОГЛЕДАЛА.

123

До #157

преди 8 години

Всичко,което казваш е точно така,но причината,която си посочил не е тази.Причината е,ЦЕЛОКУПНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД,ИЛИ ПОНЕ,ПРИПОЗНАЛИТЕ СЕ,КАТО БЪЛГАРИ!РАЗБЕРЕТЕ БЪЛГАРИ!НЕ ЧАКАЙТЕ НЯКОЙ ДРУГ ДА ВИ ИЗГРАЖДА И ПОДДЪРЖА ДЪРЖАВАТА,ОСВЕН ВАС САМИТЕ! Политиците ви са такива,каквито ги правите вие самите и докато не разберете това,още много по 26 изминали години ви чакат!!!Чак,когато го разберете,ще съумеете да намерите начин да приведете в ред държавата си!!!...АКО,ВСЕ ОЩЕ ИМА ДЪРЖАВА!!!

122

До 158

преди 8 години

Че какво пък, я го пусни този господин да си ходи в шенгенчето, какво, жал ли ти е за него? Прав му път!!!!!!!!!!!!!! Да си ходи където иска, аз се чудя как още го търпиме тука!!! Пълно недоразумение! И въобще се чудя още, той има ли право да ни нарежда по какъв курс да поемем? Това същество има само представителни функции, нищо повече!!!!

121

ес

преди 8 години

Този дали си вярва на глупавите приказки

120

Анонимен

преди 8 години

Какъв Шенген, какви 5 лева бе другарю? Че тя Европа си отива барабар шенгена. Да не би да искате кажете "халифат"?

119

Петър

преди 8 години

Има цели области и градове в България където не се говори български език. Евреите са се закрепостили в политиката, медиите, енергетиката и къде ли не откъдето могат да крадат и пречат по всякакъв на идеите за национализъм и национални интереси. Цялата ситуация в България и жалка и е пред разпад и затова не са виновни българите. Управниците са виновни защото са комплексирани от Европа ж***лк***ри със слугински манталитет слушащи и верни на чужди а не на свои.

118

някой

преди 8 години

Ще влезеш ако те пуснат, другарю Плевнелиев!

117

Петър

преди 8 години

Шенген се разпада заради лъжата наречена мултикултурализъм чрез която предатели на европейските народи като Меркел пуснаха безпрепятствено в Европа тълпи примитивни, престъпни дивашки етноси. Ние не вървим към богатство Плевнелиев а към вървим към все по-голяма мизерия, разпад и геноцид за което сте виновни ти и такива като теб които поставят измислените наскоро и непроверени теории за либерализъм, т0лерастия и т.н. идеологии над защитата на нацията и които залагате бъдещето ни на хазарт.

116

матросчо

преди 8 години

До матросчоПравилно пиша, господин премиер, той може да го направи.

115

матросчо

преди 8 години

Но в едно много си прав, да, сега ще ни включат в Шенген, за да върнат обратно арабеските без да пречим. ТАКА ЧЕ ГОСПОДИН ПРЕМИЕР, ПО ДОБРЕ усилвай западните и северните граници за да не нахлуват у нас - да си ги държат и хранят тези, които предизвикаха това нещастие, СТИГА СА ЖИВЕЛИ НА НАШ ГРЪБ.