26

Анонимен

преди 8 години

Не е вярно това не е точния брой. Някъде към 7 милиона са но намаляват...да ние дето търпим всичко това наречено българска държава което пребивава в нашата хубава страна и безочливо възползвайки се я унищожава. Психично болни сме. Спрете да си пиете испокоителните и излезте не на протест а на бунт!

25

Анисия, засрами се!

преди 8 години

Чупят, нападат, трошат.....Това виждане е много старо. За да правят това трябва да са провокирани- а ти описваш нервни проблеми. не е задължително да са пс. болни. на ден се разминаваш с толкова хора с психози, които не са активирани. А тези същите ако ги верб. като т.. тогава няма да ги наричаш пс б. Въпрос на възприятие е. Реално много хора са счупили в живота си нещо още от малки, колко са упражнили насилие. Тези, които описваш са безобидни всравнение с хората, които мислят, че са здрави.

24

Джедай Мастър

преди 8 години

До BURZUMТоя не е психичноболен, а слабоумен. Има известна разлика :D

23

Анонимен

преди 8 години

А колко от тях са оставени от ТЕЛК-овете без инвалидна пенсия ! Без социални помощи, без нищо ! ТЕЛК-овете ги освидетелстват с 0 ( нула ) % процента увреждания. Да спрат да лъжат тези психиатри. В България има 72 000 шизофреници, а именно те при обостряне (пристъп) буйстват, а други имат уклон към самоубийство. Колко от тях и най-вече по-тежките случаи, които са лекувани в специализираните психиатрични заведения получават инвалидни пенсии. Пепито Москов да отговори, а не да говорят само глупости

22

Кики

преди 8 години

+ 240 в Народното Събрание

21

Анонимен

преди 8 години

До vargСпокойно доктора те вика ела да ти сложи успокояващо

20

Анонимен

преди 8 години

Казано е: Битието определя съзнанието. Човешката психика си има предел на издържливост. То и сводките на МВР го показват с пределна яснота всеки ден.

19

до 28 Шаренкова

преди 8 години

Извинете, истинска жена ли сте или " евроатлантически трансик" ?

18

do 28

преди 8 години

До Шаренкова: Това е спискъкът на регистрираните. А *** не ги регистрират и са поне 1000 пъти повече, и са далеч по-опасни

17

ivailo1403

преди 8 години

Ако бяхте написали 1 200 000 човека, щяхте да сте по-близо до истината... Ето, 28 коментар е типичен пример за душевноболен, който си въобразява, че е нормален.

16

до Шаренкова

преди 8 години

Що за констатация? Ако си русофил си луд! Ако си русофоб си нормален! А който не е нито русофил нито русофоб,какъв е според Шаренкова?

15

Шаренкова

преди 8 години

Това е списъка и точня брой на така наричаните руссофили у нас.

14

Анонимен

преди 8 години

Това,което сътвориха 240 депутати,цял легион луди не могат да го сътворят.Да унищожиш образованието,здравеопазването,армията,културата......това не е ли рушене?Не говорим ли за идентичен случай с тези 1200луди,които чупят и трошат?Само,че едните могат да бъдат спрени,другите не!!

13

Йоан

преди 8 години

Името ни е Легион, защото сме много. Бъдещето ни принадлежи. Психопати от всички страни, обединявайте се!

12

Анонимен

преди 8 години

До Ястреб ОсманлиятаИ правилно са те затворили ! Точил си ятагана от обратната страна !?

11

Анонимен

преди 8 години

От тия 1200 опасно психично болни познавам само един - министър Москов !

10

Анонимен

преди 8 години

1200??Нееее, 120 хиляди са най-малко.

9

Ястреб Османлията

преди 8 години

Аз пък миналия месец тъкмо си точих "ятагана" на терасата най-мирно и в съответствие с нашите традиции... взеха, че дойдоха двама корави момчета целите в бяло и ме сложиха в тапицирана стая! Кажете ми това нормална държава ли е. В Турция щяха да ми дадат награда какъв съм пич, а тука...

8

батист

преди 8 години

Някои психиатри също са за лечение

7

Майка на биполярна

преди 8 години

Майка на биполярна се зазида в една стая от апартамента и излиза от нова врата. Беше два пъти пребивана от дъщеря си, след като почина съпруга ѝ от инфаркт. Последици - счупени ребра, крак, смачкан слухов апарат, радиочасовник, телефон, отнета лична карта и пенсия. Задържаха биполярната 20 дни в Курило и пак си е у дома, щастлива и с много приятели във фейсбук, успешна наследница.