97

Анонимен

преди 8 години

Колко са прости и прозрачни гробарските напъни:Некой не помня кой поиска огпуската да е 25 а не 20Това СВИРНА и се почна:1 ден за 10г -- БУММ1 ден профсъюзни --- БУММ1 ден квалификация --- БУММДраги тиквеници икономика без отпуски не се прави - завършилите "бизнес нещо си и лидерство.

96

Анонимен

преди 8 години

30 дни отпуск + по 1 ден за прослужена година прави средно по два месеца отпуска. Каквито са умнички ще забравят къде им е районното

95

Анонимен

преди 8 години

сега да идат и вкупом да си нацелуват министърката

94

Голям смях

преди 8 години

До 99?"Само замазват очите на раята - ще им дадат бонуси под друга форма......"В грешка си-никой нищо няма да даде.След като депутатите посягат и на хората,който ги пазят от народната любов разбери,че положението е много лошо.Пари няма-няма и да има,няма и какво вече да се продава,много станаха вождовете а индианците рязко намаляха-племето е пред разпад.Процеса е необратим,въпрос на време е и то не много време.Всеки,който може да мисли реално вече не е в България,защото знае какво следва.

93

Анонимен

преди 8 години

Те на това разчитат тия "от горе" пускат една такава тъпотия и по-простите кълват яко! Викат в хор :"Да го духат ченгетата" и ето го разделението на народа.......владеенето пак е лесно.Това заслужаваме....*** народ!

92

От алоуууу

преди 8 години

До Анонимен129, АЛОУ ГОСПОДИНЕ, ВИЕ НАЛИ НЕ БЪРКАТЕ ПОЛИЦАИТЕ СЪС СУПЕРМЕН, БАТМАН,....- - - -Не бе, бъркам ги с Черен Петър ......., а може и с някой кошаревски свидетел ..... ????

91

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 127Алоууу, госпожо, и като са там какво ???? Дремят, гледат, и нищо !!! Обикалят с ръце в джобовете и НИЩО !!! Има ли нормален човек да плаща на такива зяпачи ??? Какво не ви е ясно ?

90

Анонимен

преди 8 години

Тези дето много се радват и злорадстват -да се замислят пък да си отговорят откровено поне пред себе си ,като им орежат едно друго на полицаите -това дали ще им подейства стимулиращо и мотивиращо -да работят повече и по качествено ??????????? Май не е далеко времето когато ще се сбъдне мечтата на Бъчварова ,а и на някои други -да има полицаи то малцинствата ,след време тези полицаи ще станат и мнозинство -понеже вече никой свестен и интелигентен човек няма да работи в това министерство!честито

89

Анонимен

преди 8 години

Тези милиционери извинете полицаи освен убийства,, рекет ,, измами ,, побойща и тн лоши дела друго правят ли ????????

88

Анонимен

преди 8 години

Журналисти са разкрили повече измами и престъпления

87

Анонимен

преди 8 години

Ai siktir neka im e hihik

86

Анонимен

преди 8 години

а те кога работят? Всякаква престъпност е на високи нива, повечето си почиват по заведения и т.н. Нова им върши работата - щом един журналист може да направи, така че да събере доказателства, що една кука не може, а да вярно опира до умствени качества.

85

Анонимен

преди 8 години

На колко протести са били до сега не видяха ли какво искат хората и дали някои изпълни исканията им а те протестираха 2 пъти и решиха ,че въпроса е решен ! Ха ха ха

84

Анонимен

преди 8 години

пак им е малко орязването, но все е нещо...сега ако направят така както по света да трябва задължително да си използват почивните за годината без прехвърляне и натрупване от по 300 дни след няколко години..ще е 100 точки

83

АнаЛиз

преди 8 години

До Анонимен 116А останалите българи не искат ли да работят при условията на колегите си европейци .Учителите не биха отказали заплати по 5 хиляди евро , лекарите не биха отказали заплати по 10 хиляди евро ..Все пак трябва да се съобразяват всички с действителността и да се въведе бонусна система.Примерно Х районно управление има повече от 50% разкриваемост на престъпленията в района си и получават допълнителни пари .Друго районно има 5% разкриваемост , като повечето и му се отнемат пари.

82

Анонимен

преди 8 години

Така им се пада на тия търтеи

81

Истината е тази

преди 8 години

Разсипията спрямо армията, полицията и съдебната система в страната е целенасочено, за да могат група престъпници купили си определени политици да могат безпрепятствено, и необезпокоявано да заграбват и богатеят. Така няма да има кой да им пречи на незаконната дейност свързана с наркотици, проституция, измами контрабанда, кражба на средства от еврофондове и какво ли още не. Подготвяните промени в ЗМВР и премахването на част от обезщетенията на полицаите са само още една стъпка в тази посока.

80

не съм съгласен

преди 8 години

До ПримерАвторитет казваш ?И как е изграден този авторитет?На базата на строги закони и забележи РАЗРЕШЕНИЕ ЗА УПОТРЕБА НА ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ.Я тука някой полицай да си позволи нещо подобно - уволняват го и го съдят.Когато държавната машина в лицето на управляващите(които и да са те) не искат ред приемат закони ограничаващи или спиращи работата на полицията. Та примера не ти е много точен. Преди 25 години и тук беше горе долу така. Сега си имаме БХК, Америка за България и.т.н

79

Анонимен

преди 8 години

103, Никой от полицаите няма да има нищо против ,да работи при условията на колегите си от Европа! Да ги направят 1 към 1 - Задължения,права,техника,оборудване,обучение,заплати,отпуски,пенсиониране,привилегии....всичко!

78

Анонимен

преди 8 години

Тенденцията е към намаление на българите полицаи и увеличаване на ромите и турците като рано или късно ще трябва да се внасят и полицаи с ромски и турски езици.