4

Анонимен

преди 8 години

Аз не закусвам и така се чувствам по-добре, но всеки трябва да направи своя избор, гледам да пия много течности до обяд и понякога ям плодове. Проблема не е дали закусваш или не, а колко ядеш по принцип, масово хората изяждат огромни количества храна и после казват, аз не ям, но пълнея. Много мои познати са така, но аз виждам друго, не казвам нищо, защото няма да бъда разбрана. Особена греша е при децата, тъпчат ги, после..леле какво погледни колко си дебел/а и цял живот диети и проблеми.

3

Хм

преди 8 години

Ето с такива кретенски и *** статии в стил "бгмама" и "доктор Емилова" разбивате живота на хиляди хора, предимно млади жени и момичета! Смятам, че е дошло време за наказателно преследване за списвачите и разпространителите на подобни общественоопасни бълвочи!!!

2

Анонимен

преди 8 години

Според източната диетология, именно закуската е най-полезното хранене през деня. Храната трябва да се обработва тогава, когато органите са активни. Тогава и енергийният разход е най-малък. Ако трябва да се пропуска нещо, то е по-скоро вечерята. Всяка хапка след залез слънце е отрова.

1

анонимен

преди 8 години

ДОСТА БЬЛГАРИ НЕ ЗАКУСВАТ ПРОПУСКАТ ОБЯДА И ДАЖЕ СИ ЛЯГАТ ГЛАДНИ---ТАКА КАРАТ НА ФОТОСИНТЕЗА А КАЖЕТЕ КАК ИЗДЬРЖАТ ТАКА 26 ГОДИНИ