13

Анонимен

преди 8 години

Няма милиардер, който да иска да стане милионер. Ще се разберат. Тези дето ги сънуват евтините горива за години напред да не се напрягат. Няма да стане. За съжаление.

12

РОССИЯ

преди 8 години

АМА ВИЕ В БГ ИМАТЕ АНАЛИЗАТОР САМО ЧЕ МНОГО *** ТОВА КОЕТО ГО КАЗВА .ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ СВЕТА СПИРА СЪЩЕСТВУВАНЕТО СИ ЩЕ СЕ ПРЕВХРНЕМ НА КАМЕНАТА ЕРА

11

Анонимен

преди 8 години

Те и бакшишите във Варна бяха много отворени, че една от фирмите свалила цените "неправомерно", ама ги гледам как вече от ден-два карат на 60ст.

10

Анонимен

преди 8 години

Държавата прибира около левче на литър независимо от цената на петрола. Освен това купуваме/ползваме само нискокачествен руски нефт на по-висока цена, няма и конкуренция от друг производител.

9

Анонимен

преди 8 години

Ей, не ви ли е срам бре? Марешки продава дизела на 1.59 вече и вие искате да го унищожите, защото не се вписва в мафиотските ви схеми за източване джоба на бедния народ у нас?За разстрел сте , бе!

8

Анонимен

преди 8 години

май няма значение каква е цената на петрола,тук горивата винаги са си около 2лв,дори и тук да излезе петрол,пак ще са такива,единствено ако почне да извира бензин или нафта директно,тогава ще падне,щот ще отпаднат посредниците между петрол и краен продукт.Нали се сещате,че цената на черешите няма нищо общо с производителите им,те ги продават на 50ст ,ама ние ги купуваме на 2,50лв

7

Анонимен

преди 8 години

Докато пазарите се управляват ат слухове и емоции, нещата няма да се оправят!

6

Ot 100 на близо 30

преди 8 години

От 100 долара на близо 30 падна цената за барел. По бензиностанциите от 2.8 падна на 2 лв. Защо не падне до лев цената че да могат и хората да се порадват на тази новина а не само компаниите?

5

Анонимен

преди 8 години

Всъщност у нас нещо да е поевтиняло в резултат на по ниските цени на нефта съответно по ниските цени на горивата. Като транспортните услуги например и като следствие на това всичко свързано с тях.

4

Анонимен

преди 8 години

Няма Правосъдие Няма ДържаваКорупцията е Налазила по Високите Етажи на Власта

3

Елемаг

преди 8 години

А нашите "капацитети" вдигнаха МРЗ популистки,на фона на евтиния петрол.Никой не спори,че е малка.За това две мнения няма.Но тепърва ще им дойде акъла каква простотия сътвориха, срещу малкия останал читав бизнес!!Мързи ме да се впускам в обяснения и анализи.Ще разберете следващите месеци,като се гътнете от глад и безпаричие!!А заемите ще растат и няма да има откъде!!Огромен крах,но друг ще събира негативите!!

2

Анонимен

преди 8 години

Цената на петрола ще остане нискаЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА В БЪЛГАРИЯ ОСТАВАТ ЕДНИ ОТ НАЙ ВИСОКИТЕ В ЕВРОПА точкаМОНОПОЛЪТ Е НА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ ЗС ТОВА И ЛИПСВА КОНКУРЕНЦИЯТАДЪРЖАВАТА НЕ ПРАВИ НИЩО В ПОМОЩ НА МАЛКИЯТ И СРЕДЕН БИЗНЕС ЗА ДА ИМА КОНКУРЕНЦИЯВИНАТА Е В УПРАВЛЯВАЩИТЕ

1

Анонимен

преди 8 години

А тази ниска цена кога и дали ще стигне до нас, не е ясно