52

Михал

преди 8 години

До Хъм--66';Историята беше ФАЛШИФИЦИРАНА от васбе ***. Вие обявихте окупаторите на България за освободители, понеже ви сложиха на власт.Бяхте Колониалната администрация на Руснаците. Вие бяхте най --низшата и проста прослойка на обществото, имено затова държавата се опростачи. Всичките ни министри бяха назначени от Русия. Г. Димитров-Неграмотен АЛКОХОЛИК с 4 отделение. А.Югов.--Кундурджия . Т. Живков --правешкия селянин ,който искаше да ни направи 16 република на СССР. Проклети да сте.

51

Анонимен

преди 8 години

"Образованието не може да бъде идеологизирано, а само обективно", е посочил Методи Андреев. Tochno izkazvane

50

Анонимен

преди 8 години

Toya prodajnik...Taya kukla na konci....SRAM SRAM SRAM. .

49

Джак

преди 8 години

Ще обясним ли истината на учениците Росен Плевнелиев защо Европарламента е построен във формата на Вавилонската Кула на Брьогел. Ще обясним ли окултния/сатанински смисъл на това? Ще обясним ли как това е символ на богоборство, на това да се събере и възстанови нещо което сам Бог е разпръснал и разрушил? Ще обясним ли не0езическите вярвания на западни лидери? Ще обясним ли кой и какво стои зад това? Нещо ми подсказва, че няма да искате да коментирате темата като добър евр0атлантически слуга.

48

Джак

преди 8 години

Много хубаво, а ще изучават ли българските ученици как една клика от най-богатите хора на земята - сатанисти и слуги на дявола използват демокрацията като параван за прокарване на сатанински доктрини? Ще научат ли за истинската роля която сатанински тайни общества оказват на събитията? Нали "образованието не може да бъде идеологизирано"? Или е по-лесно да ритаме мече паднал враг като комунизма?

47

Георгиева

преди 8 години

ТОЛИТАРИЗМЪТ?!?!?! Що за неграмотници списват в този сайт?!

46

Lachezar

преди 8 години

Престъпления на комунизма ?!? Комунизъм, Капитализъм, Демокрация - това да не са някакви машини, които като ги настроиш на програма "Комунизъм", "Капитализм" или "Демокрация" да започнат да функционират от само себе си. ВСИЧКО СЕ ПРАВИ ОТ ХОРА! И колкото по зли са хората, толкова по зли са системите - независимо какво име носят. По-правилния израз е престъпления на бандитите които се представяха за комунисти. Дядо ми беше комунист, от идеалистите, и беше пример за подражание като човек.

45

Аз

преди 8 години

***!!! Не искам такъв да е върховен главнокомандващ! Не искам такъв да е президент!!!

44

cat

преди 8 години

Я си оправете заглавието бе!Невежи журналистчета.

43

Г-н Президент

преди 8 години

Можете да пишете измислени учебници, можете да крадете парите ни, НО нямате власт над душите ни! Дотук с поезията. Казано в проза - вървете на м...... си!

42

Анонимен

преди 8 години

Тоя чехлю тотално изтреще , оправихте държавата че с комунизма се захванахте, всички сегашни от парламента сте за белене ,без съд и присъда

41

д-р Чукачев

преди 8 години

До dpИзвинете , намерихте ли си "партньор" сред бежанците за 2 февруари?.

40

Анонимен

преди 8 години

Какви уроци ще научиш от историята, Чехларски? Знаеш ли, че има български филм "Опълченците на Шипка"? Сигурно си го гледал като млад комсомолец, но отдавна си забравил за неговото съществуване, а младите и не подозират за съществуването му.

39

Хъм

преди 8 години

Със сигурност тази нова история ще бъде фалшифицирана, политизирана, направена под диктовката на американскито посолство. Нашите продажници ще забъркат голяма каша с некадърните си предложения. Опитват се да забъркат народа и да внушат, че бялото е черно, а черното бяло. Президентът е така "интелектуално" възвисен, че не разбира негативните последствия от готвещата се манипулация.

38

Анонимен

преди 8 години

Да се направи статистика за кредитните милионери с "лоши" кредити,както и за тия,които фалираха банките с помощта на "белите якчки". А другите мафиоти продължават да теглят кредити,да си фалират фирмите и да ги продават на неграмотни от гетата с пасивите.Прокуратурата мълчи,Темида се снишава,народното събрание гласува и прегласува закони удобни за мафията.

37

@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 8 години

И да се опитвате да измените историческата истина чрез учебници, ние знаем и помним какво стана и това ще разкажем на децата ни, а учебниците можете да си ги заврете там от зад г-н Плевньо!

36

как вървят?

преди 8 години

Роска, как вървят офшорките в Кипър?

35

Анонимен

преди 8 години

"Не можело бъдещите управленци да са невежи и заблудени"..., а сегашните може, така ли, г-н недоразумение?!

34

до 58

преди 8 години

А бе таранкоолу.През тоталиризма чехите,поляците и унгарците имаха магистрали и промишленост-автомобилостроене.Ние започнахме "Булгаррено" нарушихме договора с французите и румънците ни го взеха "Датчия". В крайна сметка коунизЪма ФАЛИРА в СССР и соц.лагера.Извода е,че нашите комунисти са НЕКАДЪРНИЦИ и МАФИОТИ.Те и сега ни управляват,чрез държавните структури .Парите и икономиката е в ръцете им.

33

АЗ76

преди 8 години

браво 42. много верно.