12

Дядо Либен

преди 8 години

Аз преди 3години си взех ново Клио дизел 1.5. Вече съм на 40 хил км и е много икономина...Доволен съм много като цяло - сам0 дреболии съм имал като проблем-диагностики, потропвания, акумулатора се скапа,но това е нормално, дръжката на седлката за регулация се счупи...скърца стъклоповдигача на шофорската врата...абе ей такива работи.

11

Ицо

преди 8 години

Имам три за всеки от семейството по едно. Отдавна съм минал пубертетски години и съм сменил доста коли. Та както казах, карайте си мерцедесите от 94-та.

10

Баш майстора

преди 8 години

до ИцоИцооо ,щом са ти на 2-5 години рендетета карай ги още 3-4 години и се отървай от тях ,че след това стават сервизни......демек от сервизите не излизат!Знаеш ли колко като теб идват у серзизо и ревът като жадно кърско магаре!

9

Мерцедес

преди 8 години

Рено меган сцененик 98 бензин.То не беше торсиони, запушен радиатор на парното, изгоряло двигателче на парното, смяна 10 пъти на пластмасов корпус за термостата, пукане на маркучи на охладителната система (нямат оплетка и се късат като стари ***!), редовно чупене на пластмасови държачи от механизма за ел.стъкла, изгоряла бензинова помпа...то няма толкова трошящ се таралясник!Мерцедес c-clas от 94.г Само нафта ,филтири и течност за миачно за предното стъкло, и тук там някой гумен тампон!

8

Анонимен

преди 8 години

тия новите рена са пълна скръб.Това е менте на ментетата.

7

от опит

преди 8 години

До ИцоЕ ти за това имаш три.Тъй като две винаги са на ремонт и една е в движение.

6

пффф

преди 8 години

ужас френски тояги при това от ПЛАСТМАСА дори и да ми подарят такава не ми тррябва това е пародия на автомобил

5

Ицо

преди 8 години

Аз имам 3 (три) "френски тояги", купени нови и са на между 2- 5 години. Добър комфорт, приемлива цена. Вие си карайте немските таралясници на по 15-20 години и се бийте по з***дника каква "нова яка машина" имате.

4

Пирго

преди 8 години

Човек трябва да се мрази сам себе си за да си купи френска кола.

3

Анонимен

преди 8 години

И нова, тази кола едва ли изкара гаранцията.

2

Анонимен

преди 8 години

Кой си купува френска кола бе, батко ?

1

пълен боклук

преди 8 години

Френска тояга!