12

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКолкото по-малко общо имаме с Русия, толкова по-добре. И тези които искат да ни зближават с тях си личат ясно, като използват руски думи при наличие на български еквиваленти. Къде са редакторите да покажат червен картон този "харошии челавек", който обича наброските?

11

Анонимен

преди 8 години

Че сайта ви е Руски вече знаем , но тук е България и използвайте български думи ! Наброски нищо не значи на Български !

10

Набросок

преди 8 години

От тълковния речник:1. м.р скица, очерк, проект2. ж.р ескиз

9

Анонимен

преди 8 години

Уви, ниската езикова култура крещи по-долу. Думата "наброска-и" отдавна е в езиковия фонд на българската лексика, заедно с хиляди думи, взаимствани от Русия след Освобождението. След 500 години робство, лишен от развитие и допир с новите понятия, българският език е заварил свободата значително по-беден от другите езици. Да лаеш срещу богатството на езика и да търсиш тук политика, е признак за беден речник, малко и с трудност прочетени книги и липса на базово образование.

8

Анонимен

преди 8 години

До русофобТака е продължават да дразнят хората с руски "свололачи" !

7

русофоб

преди 8 години

Престанете с тези русизми като "наброзки". Гнусна работа ...

6

упоритост?

преди 8 години

ДР.***, защо НАБРОСКИ?Седмични аутлайнс, ескизи, конторни, контури?Он сделал наброски.Наброском занимаешся?

5

анонимен

преди 8 години

другарката Кунева нека да разкаже българската история.Според нея хан Крум,пръчките и синовете са едно и също.Малинов и Съединението на България също са едно и също.Другарката Кунева пише новата история на България.За това има самочуствието и претенциите да оглави министерството на просветата.ДА НИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА МИНИСТЪРКА!!

4

до 2СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Хапчетата.......... ?

3

до 4 ива

преди 8 години

На колко сте годинки Ивче ?.

2

Анонимен

преди 8 години

Задължение на авторите да обяснят руската дума наброски какво значи , иначе хората над 60 години , които са учили Руски език в училището знаят значението на думата .

1

Дядо Петър

преди 8 години

Едва ли има друг народ в света, който непрекъснато да живее с мисълта, че е бил 500 години роб.Испанците, например, са били 700 години под мавърско, и кво?Истината е, че щом работите на "управляващите" ни разбойници тръгнат надолу, те изваждат етническата карта.Както преди 30 години извадиха "възродителния процес".