7

гости

преди 8 години

"Румъния иска да привлече повече руски туристи"Ами да потопятв Черно Море някой от военните транспорти на Русия за Сирия и мисля до 24 часа, Румъния ще се напълни с руснаци, по суша, въздух и вода ще им дойдат на гости.

6

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 1Тайланд отбеляза 10-тократно увеличение на българските туристи - вече са 2000 души. Те консумират много риба в палмови листа, а двама са се подложили на тай-масаж. Няма данни за шопинг - разгула им. Не купуват скъпоценни камъни, много са претенциозни.

5

От Русия- с любов

преди 8 години

Защо руснаците обичат да се отпуснете в България? Защото те смятат, че българите са техните добри приятели и братя по православната вяра . Ако не не сме приятели, ако не сме братя- руснак ще напусне България, , защото в света има много по- добри места за почивка, наистина!

4

Анонимен

преди 8 години

aide nai-nakraq da se utarvem ot tiq kalpaci.Putq da ne im prati I opal4enci posle na sasedite.

3

кмет от ГЕРБ

преди 8 години

Нека бедните руснаци да идват в БГ на почивка на Слънчака, пиенето при нас е ефтино почти без пари. А по-богатите руснаци да ходят у Гръцко,те не ни интересуват, не са наша таргет група.

2

:)

преди 8 години

Голяма борба е за "лошите" и "бедни" руснаци. Има само един проблем, руснаците има къде да си дадат парите. В Гърция тази година ще е пълно с руснаци. Гърчолята вече почнаха да вдигат цените по този повод. Ама те си нямат "специалисти" дипломати като Тиквоний и Роско Пуделарски, които да развалят градени с векове връзки.

1

Анонимен

преди 8 години

Като са ви толкова хубави румънските курорти, защо лятото не си седите в румъния, а се изсипвате в България. Колкото и голяма реклама да се опитвате да со правите, нашите курорти и жени са по добри от вашите, нямате шанс, руснака си обича България