19

Анонимен

преди 8 години

президентът да вдига ветото и да ги мятат,че вече време няма

18

риск

преди 8 години

А как се доказва умишлено убийство?И не е ли много голям риска невинен да бъде осъден на смърт?!Защото невинността се доказва още по трудно , особено ако има съзнателно скалъпено злепоставяне на неудобен и неподозиращ човек

17

Анонимен

преди 8 години

Аз съм "ЗА!". Това не променя либерализацията на носене на оръжие за самоотбрана! Прочетете книгата "Здравствуй, оружие!". За такова може да се приеме и КНО, и по-дългоцевно, включително полуавтоматично оръжие.

16

събуждайте се

преди 8 години

Има алтернатива на смъртното наказание.Вместо връщане-по-добре да се проведе референдум за разрешение за притежание на лично оръжие,и нещата ще си дойдат на място.

15

Анонимен

преди 8 години

Малко се трепим като глигани със пищови пушки калашници и по пътищата.Та пак и смъртно наказание.И защото сме останали много.Полицаите да несе крият по кръчмите когато са на работа,еми даси стоят по местата.

14

съгласен

преди 8 години

За умишлено убийство - разстрел без право на обжалване.

13

До Анонимен 17.

преди 8 години

Да през комунистическо време имаше смъртно наказание,но то се отнасяше най-вече за враговете на "Партията"- не за враговете на народа. Тук-таме и някой враг на народа го хващаше това,за парлама тъй да се каже и толкоз. След 1989 г. бандитите излязоха от властта и вече не дадоха да има смъртно наказание,понеже току виж и тях ги засегнало. Своите вътрешни проблеми те пак ги решават по тоя начин разбира се,но не позволяват на друг да им се меси,най-малко пък да ги осъжда!

12

Наблюдател

преди 8 години

Това са празни приказки! Приемане на смъртно наказание в прав текст значи излизане от ЕС. "Моралните устои" са разклатени благодарение на съответното законодателство. Защото същото е изцяло създадено за закрила на престъпниците и това е проблема! А това е така защото в законодателната дейност участват основно адвокати! Което е визша форма Конфликт на интереси,само че никой не го забелязва!! Никой адвокат няма интерес от бързо и ефективно законодателство!

11

A ?

преди 8 години

Ама на тия Патриоти ли им викат ???

10

жж

преди 8 години

От ЕС никой няма да им позволи да върнат смъртното наказание. Референдуми, не знам си кво си, няма да дадат. Стига безсмислени напъни. Иначе аз съм "за" с двете ръце да се върне.

9

Анонимен

преди 8 години

Какво връщане на смъртното наказание, като вицепрезидента искаше да отпадне смъртно наказание без замяна.

8

Анонимен

преди 8 години

До ЖиборПо тъй нареченото "комунистическо време" имаше смъртно наказание! И много-много не помилваха! А пък за договореност с прокуратурата и дума не можеше да става!Възможно е (даже много е възможно) да не знаеш това! Простително е, въпрос на съдържание на черепната кутия!

7

Жибор

преди 8 години

Комунистите от всякакъв цвят не дават да се гласува такъв закон,понеже бандитите са им нужни живи.

6

Анонимен

преди 8 години

Няма патриоти. С празни приказки вдигат адреналина и държат електората си на мускули. Всички за заедно и са повече от маскари.Гювеча е блажен и не се изтърва.

5

ханко

преди 8 години

Още едни откриватели на топлата вода !!!!!!От тях започва света,СМЕШНИЦИ,че народа отдавна го искаше,ама никой те ги питаше,а тези мекерета са правят на герои !!!!!!!

4

Анонимен

преди 8 години

Референдум!

3

Анонимен

преди 8 години

да в парламента има 240 човека който с нетърпение очакват завръщането на смъртната присъда може веднага да го пробвате на ТЯХ

2

Нико

преди 8 години

Подкрепям !

1

Анонимен

преди 8 години

Кои са патриотите ,Джамбазки ли ??? Господин въздържал се ?