99

хубава работа ама...

преди 8 години

Омразата към това Манипулативно ИГО идва от Българеещи се роми в България или така наречени Дасикане Рома(българизирани роми) , понеже точно тези Роми са били зле третирани по Османско сещате се ЗАШО , та Роми говорят от името на целия Български народ тоест цяла Държава

98

Анонимен

преди 8 години

До АМИ , ..ПРОСТО Е:Вярно всичко ти е много просто!!!

97

Анонимен

преди 8 години

До някойПолитиците не позволяват да има мирно съжителство, иначе не им вървят схемите. Продължавайте да гласувате за ДПС, и ще станем чиста и свята република :)

96

Анонимен

преди 8 години

Г-н Ибрахим,може ли да те опъна, да те преби_я и да ти дам букет рози. После ти разправяй за хубавите ни моменти и съжителство. Смешници! Ние сами сме си виновни, че допускаме да ни правят на маймуни. За някакви парици 240-те нещастни_ка, а и не само те, ще продадат и майките си. Народ без национално самосъзнание е по-зле и от стадо овце.

95

Анонимен

преди 8 години

А веднъж беят би до смърт богатият турчин Емексизаа, задето е минал въоръжен през българско място - Чичовци.Копи пейст не става за да видите целия текст.Имало е и робство, и варварство и убийства, и отвличания, но и съжителство.Турчине, турчине - братко турчине - казва капитан Петко войвода на кафеджията Хадърчали.Имало е от всичко.

94

Анонимен

преди 8 години

Ех роби, роби - вижте какво пише Иван Вазов за поробителя.

93

някой

преди 8 години

До: номер 124Ти с много лека ръка плюеш на всичко това за което се е борил Левски.Ами какво стана със "чистата и свята република"?Нали всички в нея, както българи така и турци и арменци и всички останали трябва да живеят мирно и щастливо в една държава наречена България?

92

някой

преди 8 години

Ей, не случихме на поробители, не случихме и на освободители.Такива каръци сме ние българите.В Испания си имат Ла Конвивенсия, ние си имаме робство.За сведение на тези които не знаят какво значи това на испански - Ла Конвивенсия се превежда на български като Съжителството.Това става когато маврите мюсюлмани превземат и окупират Испания някъде през осми век.Тогава ислямът на маврите е бил много по-различен от този на османските турци.

91

анонимен

преди 8 години

КАРАХАСАН ДА ТРЪГВА ЗА АНАДОЛА ДОКАТО НЕ ГО Е НАСТЪПИЛ ВОЛА

90

анонимен

преди 8 години

журналистите да издирят авторите писали учебниците да ги видим шо за птици сасега стоят на сянка и се хилят доволно

89

Карнаубски восък

преди 8 години

Муахахахахахааааа! КАРАХАСАН говори за турското робство. Това е все едно Дявола да говори за Библията.

88

Анонимен

преди 8 години

Знаете ли какво искам и ви проклинам всички българи потурнаци приказеащи срещу собствената си кръв да горите в ада дано амин казах.

87

Анонимен

преди 8 години

До АМИ , ..ПРОСТО Е: .....И оръжието за масово поразяване на Садам Хюсейн... и ...Кулите ... и АЛ Кайда и ИДИЛ ....

86

Анонимен

преди 8 години

Точно Карахасан ще дава акъл . Както са казвали навремето Османлиите в ония кървави времена -от потурнак по лошо нема . Нещо като Ч_хльо днес.

85

Анонимен

преди 8 години

До АМИ , ..ПРОСТО Е: Сикем нени, амджанъ ! От съжителстващ .....

84

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен Мдаа!Днес по БНР ,следобедното предаване ,се обади един обикновен Българин и разкри че двама съветници, ,български граждани със чуждо самосъзнание ,,на българофоба Танев ,са със заплати от 5000 - 6000 хиляди лева .И са взели ,,дейно ,,участие в написването на ,,съжителството ,,Единият е син на накой си,, Беневисти,, .И другият е бил със неговото самосъзнание ,не със българско . И гледайки писанията,, набългарски граждани с небългарско самосъзнание,, не се и съмнявам в казаното .

83

АМИ , ..ПРОСТО Е:

преди 8 години

ВСИЧКИ ЛЪЖИ ЗА "ТУРСКОТО РОБСТВО"--АКО ПАДНАТ........ПАДАТ И -------МИТОВЕТЕ ЗА.... "РУСКОТО БРАТСТВО" И Т.Н. "ОСВОБОЖДЕНИЕ"!!МАСА ПРОДАЖНИЦИ В БЪЛГАРИЯ --НАПРАВИХА ПАРИ И СЪСТОЯНИЕ ОТ ТАЯ ПРОДАЖНА ПОЛИТИКА!РУСИЯ -----ПЛАЩА ДОБРЕ НА "АГЕНТИТЕ СИ"!!!!ВСЕИЗВЕСТНО Е .....ДОРИ И В САЩ!!!!!/...така комунистите откраднаха и патента за атомната бомба... и убийството от Ли Осуалд-на Кенеди:/

82

Анонимен

преди 8 години

До НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ А кога ще паднат НАГЛИТЕ И ПЛАТЕНИ АТМЕРИКА НПО 9та ?ЗНАЧИ ПАДА ,,МИТЪТ ,,ЗА ,,ТРИ СИНДЖИРА РОБИ ,,ЗА ,,ИСТОРИЯ СЛОВЕНОБОЛГАРСКАЯ,, БАТАК ,АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ ,ЗА ВЕЛЧО ДЖАМДЖИЯТЯ ,РАКОВСКИ , ЛЕВСКИ ,БОТЕВ,ЗА ВЪСТАНИЯТО ПРЕЗ ПЕТ ВЕКОВНИЯТ ГНЕТ,ЗА КРЪВНИЯТ ДАНЪК,ЗА ДАНЪК ЗЪБИ ,ЗА,, ДИВАН ЧАПРАЗ,, НА БЪЛГАРСКИТЕ ЖЕНИ ПРЕД ПРАВОВЕРНИТЕ . ЗА ПРАВОТО НА ВСЕКИ ПРАВОВЕРЕН ДА УБИЕ НЕЧЕСТИВЕЦА БЪЛГАРИН . О о о! Я върви на майкаси в .....амджикя .

81

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

АБЕ, ....В КОПРИВЩИЦА И ПАНАГЮРИЩЕ , БИЛО ПЪЛНО С БЪЛГАРСКИ ЧОРБАДЖИЙ И БОГАТИ ЛЮДЕ, С ПРОЗВИЩЕТО "ХАДЖИЙ"..., защото са ходили на поклонение в Ерусалим и Божи Гроб!!!КЪДЕ И КОГА ------НА "РОБИТЕ"....са викали "ХАДЖИ ГЕНЧО ....ИЛИ "ХАДЖИ МАРКО"...ха,ха,хаааааАЗ-----"РОБИ -ХАДЖИЙ"......НЕ ПОЗНАВАМ!!!!!!А , ВИЕ......??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

80

Анонимен

преди 8 години

Е....кви "роби" са българите: ----като българскитте чорбаджий и интелигенция ,редовно ходят до Божи гроб и Европа /свободно/...И ТЪРГУВАТ АКТИВНО С ЦЯЛА ЕВРОПА И БЛИЗКИЯ ИЗТОК...??!!КЪДЕ ПО СВЕТА ----"РОБИТЕ"..... ИМАТ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ...??!!!