14

матросчо

преди 8 години

Забравих, вземи мерки срещу тези, които искат да върнат ЗЗД от миналото, те ще направят белята, от историята знаем какво доведе. Ако този закон го нямаше, НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО ЦАРЯТ НА БЪЛГАРИЯ, нямаше да бъде изгонен и до сега от България. Същите псевдо демократи работят срещу държавата и никаква прошка за подобни мекерета.

13

матросчо

преди 8 години

Господин прокурор, стабиляга си, само един съвет - поразмърдай твоите хора в провинцията, затънали са до уши, от там ще ти дойде края, в София добре пипаш.

12

ТЦТЦ

преди 8 години

До Анонимен 21Ти нормален ли си ? Май нещо ти "хлопа дъската". Излез и се огледай, прогледни къде се намираш и какво става.

11

Баси

преди 8 години

Тоя не е прокурор, а философ. Какво му умуват, всяко дете знае че системата е порочна и корумпирана и нищо не се променя.Галевите плажуват на някой бряг, Христо Бисеров си харчи милионите, Доган си почива необеспокояван, Пеевски си пазарува на килогарм с пари с неясен произход, на премиера му докладват от съда за "нашите хора", Държавни поръчки за коли, Кражби на чужди фирми ит .н

10

:)

преди 8 години

Е какво да пише в доклада - Боко е мутра и Капо ди Тути Капи, а Цацата е бос на съдебната мафия? Няма как... иначе да са го написали.

9

tt

преди 8 години

точно така и дявола чете евангелието.браво на прасетата

8

гошко

преди 8 години

в затвора!

7

Анонимен

преди 8 години

***!

6

ЛИЛи

преди 8 години

как пък не внесе нито един свестен обвинителен акт че да бъде осъден поне 1 политик все няма доказателства и за убийства и за корупция Всички са чисти Това са Гл Прокурор и прокуратурата нивсички експертизи променени и все нямал информация Горкия той Чист като капка вода Все съдиите виновни а няма доказателства и даже не са търсени по никое дело Така служи на предложилата го партия и си върти игрите иначе не са свързани с никоя партия

5

Анонимен

преди 8 години

Напредък се отчита само в гушата и огушването на цацаров.

4

Анонимен

преди 8 години

Цацаров го избра Б.Б.-какво друго да очакваме?

3

Циник

преди 8 години

И без вежлив тон да го оплюят, тоя ще ви разправя, че дъждец го окъпал !

2

а бе другарю

преди 8 години

До Анонимен 2а къде забрави тея от бсп,дпс ,цередворците ...въобще цялата политическа пасмина от последните 25 години ? повечко патрони ще трябват

1

доклада е

преди 8 години

реалистично унищожителен !!! ясно , че е реалистичен-от ес все пак проучват фактите а не правят свободно съчинение а е унищожителен защото повтаря едни и същи неща от 9 години (като сега са дори и по-конкретни) т.е показва ясната липса на желание за реформи както рпи политиците така и между съденните среди и прокурорските таива . цацата какво очаква от доклада-напрово да му лепнат няколко годинки на топло ли за да е унищожителен ?