112

Анонимен

преди 8 години

А какво ми дирят руснаците в чужда държава и то пукаики по нея?!?!Какво искат??!Да ги посрещат с хляб и сол??!!Само футки като българите могат така!

111

Боби

преди 8 години

До Анонимен 215Леле какъв ЕКСПЕРТ се извъди1. "Вакумни бомби" пак неточно наименование в ГРАДСКИ условия са неефективни повярвай ми ФИЗИКА на ПРОЦЕСА така че не се ползват Този дето ти го е казал е "Специалист"2. Термобарични боеприпси грешно се наричат Вакумни те са точно обратното СВРЪХ НАЛЯГАНЕ И ТЕМПЕРАТУРА и са изключително ефективни срещу сгради Руснаците нямат такива бомби имат РСЗО Буратино и Реактивен огнемет Шмель - пак са те излъгъли3. За какво още са те излъгъли се питам аз?

110

sergo2479

преди 8 години

Тоя е вече смъртни!!!!!!

109

Анонимен

преди 8 години

Следващия пилот няма да го разстрелят във въздуха. Ще го чакат да падне, а след това ще го режат парченце по парченце.

108

Анонимен

преди 8 години

Браво, Русия! Само тежко возмездие за убиеца! *** не трябва да живеят !

107

Анонимен

преди 8 години

Това, според последователите на баба Агата Кристи е достатъчно основание да го очистят с една вери софистикейтид и вери данжероуз операция с радиоактивин полоний (сигурно е елементарно да се внесе през граница!). За Георги Марков също се търсеше ефекта на криминален роман. Писано е достатъчно по този въпрос, съчинителите бяха разобличени, ама на плебса му харесва историята. Нищо, че количествено не се връзва, а и защо им беше сачма, та не обикновено "боц!".

106

До Анонимен 218

преди 8 години

Предателите трябва да се трепят! Ето и англичаните са на това мнение - не им се размина на двойните агенти. За Немцов всичко се изясни, не разбра ли вече? Най-смешен беше "поводът", покойто очистиха Литвиненко - бил казал, че Някой-си бил педофил. Точно в страните, в които педофилията цъфти, има най-голям шанс да повярват. Знаеш ли, че когато за пръв път отидох в Щатите, първото, за което ме предупредиха е, да не се зарадвам на някое детенце, щото ако майката изпищи, отивам в панделата.

105

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 216Защо те мързи сам да погледнеш в нета? Не, "Ангара" не е трябвало да излети в 2005 г. Вече летиот Плесецк до Камчатка. Добре върви и програмата с тежките "Ангара -5" и "Ангара -7". Има си и детенце - южнокорейската "Наро-1". Хлъц! Руснаците помагат на южнокорейската космическа програма. Сигурно не безплатно.

104

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен218Да и всички останали, за които не знаем.

103

Анонимен

преди 8 години

Ще го намерят и унищожат. Можете да бъдете сигурни. Справка Троцки, убит в дома си в Мексико сити от агент на съветските тайни служби през 1940 г.

102

Анонимен

преди 8 години

До 209Найстина си прав. Според Женевската конвенция да разстрелваш катапултирали пилоти е престъпление.

101

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 205Нямало куражлии ли? Кой ще вземе заради R-доан и оня мижо хипофизарното жуже Давидоглу да хвърля атомни бомби по Мала Азия? Ти май си играйкал много игри на компютъра. Никой няма да направи цяла война заради едни отиващи си политици. Турската армия сама ще им види сметката, вече са го правили.

100

Боби

преди 8 години

До Анонимен 201Преврата беше ВЪОРЪЖЕН ДА или НЕ - ДАИма Ли в Украйна някакъв вид и род Извънредно/Военно положение включително с Военна Мобилизация на Войници Да или НЕАми как се нарича тогава режима в Киев? Военен ли е? Ако не що има Мобилизация и прочие простотии. Русия агресор ли е или не защото действа договор за взаимопомощ(най-добри приятели на дипломатически език) а до скоро и безвизов режим, но с действащи СанкцииУНИКУМ НЯКАКЪВ НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА НИКЪДЕ ПО СВЕТА

99

Анонимен

преди 8 години

Да убиеш катапултирал пилот е военно престъпление !

98

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен179Много жалък си, много жалки сте - мисъл няма, данни няма, аргументи - йок. Изказ - ***.ашки, вулг.арен, тыпотия! Наистина една *** от игьоти! Всъщност работите за ненавистната ви Русия. Продължавайте в същия дух!

97

Боби

преди 8 години

До Анонимен 202последните които предпочетоха да умрат но да не се предадат или избягат под бомбите бяха Самураите Втора световна война по тихоокеанските островиИзбягал е на сигурно в Турция при Мама и Тати

96

Боби

преди 8 години

До Анонимен 200За нула време? За хеликоптерните двигатели им трябваха 2 години подготовка преди Майдана и година и нещо при каквото искат финансиране след маймунарника за да почнат да пускат достатъчни количества.Корабните двигатели чак след половин година я пуснат прототип я не. Сега ползват Китайски двигатели за новите си кораби.Три вида космически ракети не се произвеждат заради Украински части и рашките са наблегнали на развитие на Ангара системата. Кога ще са готови не се знае точно

95

Анонимен

преди 8 години

Само бой,ама няма куражлии....:))))

94

До201

преди 8 години

Абе кво му се връзваш на бобизмите,забавлявай се просто.Тя Русия е на дъното ,само Боби не го е разбрал:)))

93

Анонимен

преди 8 години

Е нали ги бяха убили всички още на следващия ден,нали бяха изорали земята с бомби.Каква е тая хайка сега.Тъкмо им бях повярвал тогава,а то какво излиза....чувството ми за мъст пак не е удовлетворено..