21

Бг

преди 8 години

Борисов го сравнявам с евреина лазар коен предателя на търново жидов гроб за бойко

20

23

преди 8 години

ИСКАМ ДА МИ КАЖЕТЕ ,ЧЕ МНОГО МЕ ИНТЕРЕСУВА И СЪН НЕ МЕ ЛОВИ. КОЙ АМЕРИКАНСКИ ИЛИ НАТОВСКИ 'МИРОТВОРЕЦ" ЩЕ СИ ИЗПОТРОШИ КРАКАТА ДА ДОЙДЕ СЛЕД ОРБАН..ДА НИ НАБИЕ КАНЧОЦИТЕ.

19

Анонимен

преди 8 години

До Българин Ти спомняш ли си какво образование има Станишев? По-образован ли е от Борисов? Ходил ли е Станишев в казармата и ако не защо?

18

Другари

преди 8 години

припомнете ми колко премиери гостуваха на Станишев и Орешарски! Сега кой е тиквата?

17

за Витков

преди 8 години

Нашия груйо не може да му стъпи на малкия пръст на Орбан. Докато единия 90-та е бил по протестите срещу тоталитаризма другия е пазил партийната книжка и чинно е лъскал чепика за пред институциите. Много му се иска на Георги Марков Биботчо поне малко да прилича на Орбан ама няма как да стане. Колкото и да се пени по телевизиите хората гледат фактите. И докато Орбан тръгна с недоверие и протести, вече събира пълната подкрепа на унгарците, биботчо се чуди как да фалшефицира всеки следващ вот!

16

Анонимен

преди 8 години

Добре де, на този Орбан не му ли казаха че нашия премиер е Тиква, и че да разговаряш с Тиква е меко казано несериозно ? И какво като и говориш на Тиквата ???

15

Българин

преди 8 години

Унгарци Българи Румънци и Сърби имаме един голям общ проблем които може да се реши само с единна позиция на държавите ни пред ЕС - ТОВА Е РОМСКИЯ ВЪПРОС.

14

Анонимен

преди 8 години

Tova Ungare na snimkata, osven fashizam nqma li da predloji i biznes oferti mejdu dobrite otnosheniq na Balgariq i Ungariq? Balgariq ot tova ima nujda a ne ot prazni dumi!

13

Анонимен

преди 8 години

Викторчо не му върви политиката със западните държави и сега се пробва на изток. Може и някой лев да е обещал на Тиквун. Знаем, че Тиквун много обича да взема. Следващата любовница и тя ще иска палат за няколко милиона в чужбина.

12

Анонимен

преди 8 години

Oформя се Източен блок в ЕС. Следваща стъпка - присъединяване към Вишеградската четворка.А границите трябва да се охраняват. И военната служба трябва да се възстанови. Съюзи, алианси... Ако сами не можем да си пазим границите, да я закриваме тая държава!

11

Българин

преди 8 години

Борисов прилича на Орбан по много неща но е много по-необразован. Борисов има искрено желание да остане в историята има и воля да се налага но няма идеи и не търпи хора, които имат такива за това винаги се обгражда с мазнещи му се послушковци.

10

Анонимен

преди 8 години

ОРБАН Е ВЕЛИК !!! След като оцелеем от нашествието, трябва във всяка държава да му издигнат паметник ! Единствен той се противопостави категорично, но времето показва,че беше прав !!! Наш Бойко само се прави на мъж, а всъщност никаква държавна политика не провежда и не защитава националните интереси !

9

Анонимен

преди 8 години

Орбан е велик и на бившите комунисти който не е с тях е : ФАШИСТ

8

Анонимен

преди 8 години

Лудият фашист Орбан идва да ни сеп рави на велик.Той друго не умее - много е голям на приказки, ама иначе кръгла НУЛА.

7

някой

преди 8 години

Пак ще сме прецаканата страна.

6

ЦК на БКП

преди 8 години

до 2 : Костинброд,бате, Костинброд го избира...

5

Анонимен

преди 8 години

sega razbrah zashto imashe ruski protest vchera:)))

4

ами

преди 8 години

Браво на Орбан,единственият разумен от вси4ки мекотели предатели!

3

Анонимен

преди 8 години

Легендата Виктор Орбан се срещна с "министър председателя" на България .. макар и с голяма погнуса. Погледнете само изражението на лицето на Орбан, то казва всичко.

2

Анонимен

преди 8 години

Много се мотаем, затова Орбан призова България и Македония да изградят огради по границата си с Гърция. Крайно време 100 км оградка с Турция я влачат втора година!!! Да дойде Орбан да подкара работата.....