57

Манафоф

преди 8 години

До ShoppМного се извинявам шопчо, да не сте обратен?.

56

анонимен

преди 8 години

Освен Танев,и Кастрева трябва да отиде в пета глуха.кастрева вилнее в софия от десетилетия и трябва да бъде наказана.танев е *** ,но добре изпълняващ закопаването на децата ни .всички предложили робство да бъде заменено със съжителство вън от министерството.тези позволили това нещо също.най-добре чистка на всички унищожители на българското образование

55

ФАКТ

преди 8 години

БУШОН,ПРОСТО Е ИЗПЪЛНЯВАЛ СТРИКТНО ЗАПОВЕДИТЕ НА БОЙКО И ПЕЕВСКИ И СЕГА СИ ИЗМИВАТ РЪЦЕТЕ С НЕГО.ТАКА Е В БГ

54

Х

преди 8 години

Не трябва да го сравняват с Вучков и Иванов, те сами си подадоха оставките,този го опраскаха.

53

PACATE

преди 8 години

Всички патриоти си отдъхнахме! Няма го вече Танев - виновникът за нашата бедност, за корупцията, за контрабандата, за кражбите, за 15 млрд. заем, за разсипването на държавата, за Яневагейт, за вилата в Барселона.... И най-важното - Турското робство остава в учебниците! Хляб може и да няма, но турско робство трябва да има. Довечера ще спя спокойно.

52

борда

преди 8 години

Почне ли корабът да потъва се изхвърля баласта.С капитана как ще бъде.

51

Mina reto

преди 8 години

Zakrivai sichkutu minsterstvu...Koran im stiga...

50

анонимен

преди 8 години

ТАНЕВ ЗАБЕРИ И БОЙКО ЛИЛЕТО МОСКОВ НЕНЧЕВ АМА ЦЯЛОТО СЕГАШНО ПРАВИТЕЛСТВО И ПРИ ВАШИТЕ ГОСПОДАРИ ОТ АНКАРА СПАСЯВАЙТЕ СЕ ДОКАТО ИМАТЕ ОЩЕ МАЛКО ВРЕМЕ БЪЛГАРСКАТА ПРОЛЕТ НАБЛИЖАВА

49

Анонимен

преди 8 години

А Кастрева КОГА ще си ходи?

48

veskatodorova52

преди 8 години

До Анонимен 63ТОВА,ЧЕ ТАНЕВ Е БИЛ НАЙ-ДОБРИЯ ВИ ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО ПОЛИТОЛОГИЯ ,НЕ ЗНАЧИ ЧЕ СТАВА ЗА МИНИСТЪР НА ОБРАЗОВАНИЕТО...

47

Анонимен

преди 8 години

Таман ми стана симпатичен заради робството и взеха та го изриаха

46

Анонимен

преди 8 години

Имало е робство а ?

45

Доцент Иванов

преди 8 години

До АнонименКакво значи "той дори публично отрече да имат нещо общо с неговото мнение"?Танев беше министър на образованието и като такъв носи основна отговорност за промените в сектора.Не може да се предлагат очевидно иди0тски промени като Робинзон Крузо и мирно съжителство, да се обезличава историята на нацията и министъра да казва, че нямал нищо общоАко нямаше нищо общо, трябваше той да уволни пръв пишман-експертите, предлагащи тези безумия, а не да чака народа да се вдигне

44

Анонимен

преди 8 години

След проф. Танев задължително трябва да си тръгне и умстевно окастрената Кастрева.

43

Анонимен

преди 8 години

Тръгвай си Танев, тръгвай си ! Не защото премиера ти иска оставката, а защото няма няма нормален българин , който да застане зад поне една от безбройните глупости които сътвори откакто зае поста на министър на образованието. ( Нарочно не казвам че е станал министър, а само е заемал поста, защото няма нито едно свястно решение ни този клоун)

42

Kaleko Aleko

преди 8 години

Отричането на османското робство да се обяви за престъплениеАми, моите прадеди по време на Османската империя са били доста заможни. След това идва Освобождението и пак са заможни. След това идва Червената армия и комунистите им взимат всичко и ги обявяват за народни врагове. Робът няма собственост. Той е вещ. Аз не смятам, че човек, който има ниви с декари и глави *** със стотици, е вещ. Аз не се смятам за наследник на вещ.Явно това ме прави престъпник.

41

Анонимен

преди 8 години

Писнало ми е да чета и слушам неграмотни изказвания!От пишещи тук и от политици!Какъв комунизъм ви тресе?Никога не е имало !Беше социализъм, неграмотници!нито комунизъм достигнахме, нито сега е демокрация.нищо Не става от нас, видно е.Щом траем магнолиево-тиквеното недоразумение да ни унижава...Иначе на героични писания тук го докарваме.Но нямаме топки да напукаме кратуните на управниците от последните 26 г.

40

Севаст

преди 8 години

Даниел Вълчев веднъж потъна в лаааана, сега ще се удави в тях.Мафията нещо страда от липса на интелектуален поток. Няма хора... То значи. Краят й е близо.

39

Анонимен

преди 8 години

Проф. Танев беше сред най-добрите преподаватели по политология, които съм имала в Софийския университет. Това, че последните дни се слагаха толкова думи в устата му, който той дори публично отрече да имат нещо общо с неговото мнение, просто доказва това, което учихме в университета - когато се шуми на някоя предизвикваща емоции тема, става нещо много по-голямо и страшно, от което се отклонява вниманието. Побинзон Крузо е най-малкият проблем.

38

Анонимен

преди 8 години

До БГНяма да сложат Куневица, това за нея е ниска топка. Ще сложат Куневец. Даниел Вълчев, който веднъж се окака, да се окака повторно.