7

иван

преди 8 години

дали не е имал нещо с някоя от дъщерите и за това майката и едната да са убити а другата да иска да се даде на определени хора.

6

Анонимен

преди 8 години

Един *** от Перник изоставил брачната си половинка и двама сина и заживял на семейни начала с 45 годишна перничанка и двете и дъщери в София.Ревност и обвинение за лекото поведение на жената и по голямата дъщеря(написано в предсмъртната бележка) довело комплексара до убийство на две жени.Жалко за тях,а законната му съпруга трябва да черпи че се е отървала от комплексар убиец.

5

Анонимен

преди 8 години

В преддсмъртното си писмо убиецът моли 12-годишното момиче да бъде дадено за отглеждане при негов приятел.НЕ, не са "у ред" хората в БГ....!

4

Анонимен

преди 8 години

Абе определено тази я е избвало на комплекси като е тряскала врати. Този да изперка явно тази го е тероризирала. Никой не му е приятно да му тряскат вратите по 24 часа на денонощието!

3

Анонимен

преди 8 години

Скъпи ни българските мъже! Дали вие искате да убие всички, които не ви харесва? Вие сте разумни хора или диви животни? Ужас!

2

Анонимен

преди 8 години

ОФФ АМАН от глупости,и?като тряскала вратата значи давай да я убиваме?или,ок не е била добре,добре е станало,абе не човеци, ами по зле от животните сме

1

щирлиц

преди 8 години

жалко за погубените животи,бог да ги прости! съвременната българка нека знае че когато изневерява не това не я прави "авантюристка",а обикновена к000рва. също и важи и за българските мъже който хранят "мастийте",за сметка на децата си.семейните ценности се пренебрегват от българите и деградираме като нация.