33

Анонимен

преди 8 години

До бобо.....ПРАВ СИ........ЗАПАДА САМИ СЕ ДАВЯТ.......МЕРКЕЛ НАЙ ВЕЧЕ. А,У БЪЛГАРИЯ....

32

Bashar Assad

преди 8 години

До Секс-джихадистКъде е кОпона?...v Sofeto......na Ул. "Козяк" 16...i nov didzei sa vi izpratili...

31

Анонимен

преди 8 години

Мне только одно интересно: ЧТО ЕЩЕ должны сделать мигранты, чтобы Европа очнулась ? -По всей Европе стоят оккупационные войска США. Мигранты - это Армия демократоров США, и находятся под защитой США. Россия что-то не хочет стать жертвенным бараном. Зарежут Европу. США хочет кушать. США хочет жить...

30

a

преди 8 години

прочетохте ли когато служителка в бежански център в Холандия отказала да даде сладкиш на 15 г.бежанец ,как са ги нападнали и 19 души хуманит.служители са се барикадирали за да останат живи след нападение от бежанци в емиграц.лагер въоръжени с подръчни самоделни оръжия..

29

бобо

преди 8 години

ИСЛЯМА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СПРЯН С МЕТОДИТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА.

28

Дедо Гого

преди 8 години

Добрутро ! Досега си мислехте, че са изнемощели бежанци, пък то се оказа, че са бойци на ИД...Накрая ще се окаже, че Шефа на ИД превъзхожда в пъти по интелект, тактика и стратегия всички управляващи в Европа и Америка. Почвам да си мисля, че цяла Западна Европа е облъчвана с нещо...

27

Анонимен

преди 8 години

Преди малко четох за група мигранти в София, които вдигнали скандал на момчето, което ги обслужвало в Събуей, че трябвало да си смени ръкавиците и да си измие ръцете преди да им направи сандвичите, защото било пипало свинско преди това. Били са нагли и агресивни. То така се почва, с уж дребни на пръв поглед случки.

26

до 51,50 и други под

преди 8 години

Няма нужда Русия да се пъне да дестабилизира ЕС-те сами си се дестабилизарт с глупостта си.

25

до 55

преди 8 години

Как да не е имало изнасилвания бе,***?!И за какви руски уличници говориш-типично про-западно ***:предполагам,че ако това се случи недай си Боже в центъра на София,ще си плюеш на петите без да обърнеш внимание и да помогнеш,защото ще си убеден,че това всъщност е руска уличница,пратена лично от Путин да провокира омраза към милите,сладки и кротки нашественици...Дано да се случи същото на теб,***,сестар ти,дъщеря ти и т.н. -за такива толерасти и *** като вас само така.

24

АНТИ

преди 8 години

Секс джихадистите като толкова им харесва да не се виждат лицата на жените и ги забулват и карат да се пъхат в чували, защо не си купят някой и друг чувал, да го напълнят със слама, да му изрежат 2 дупки за очите и една за онази работа и да жулят колкото искат по родните си места. Място за тези ***.нари няма тук. Всеки, който е извършил посегателство срещу ценностите на съвременното общество трябва да бъде изпратен на каторга - да жули камъните колкото иска и да бачка като луд за хляба си.

23

12345

преди 8 години

На хората ще им писне и един де всичко ще приключи с една нова "Кристална нощ". Историята се повтаря. Някои просто не са научили нищо от нея.

22

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЛъжеш и то тъпо.

21

БАЧКАТОР

преди 8 години

Русия ли кара ЕС да дава по хиляда евро социал на всеки арабин за да не му се налага да работи? Русия ли ви разгради границите и армиите? Русия ли рекламира на билбордове мултикултурализъм и евроценности? За арабските престъпления вината носят само европейските лидери. Без Орбан.

20

Анонимен

преди 8 години

Струва ми се, че ако забранят коментарите по новинарските форуми, доста хора ще останат без работа.

19

АААААА

преди 8 години

БЕЗУМИЕТО ПРОДЪЛЖАВА ,СЕГА НЕМСКИТЕ ЕВРОБЮРОКРАТИ ПРАВЕЛИ ПРОГРАМИ ЗА ФИНАНСИРАНЕ НА СЕМЕЙСТВАТА НА Т.Н. БЕЖАНЦИ КОИТО ЩЕЛИ ДА БЪДАТ ИЗТЕГЛЕНИ В ГЕРМАНИЯ-МОЛЯ ДА ГИ ОБЯВИТЕ ЗА НЕВМЕНЯЕМИ И ДА ГИ СЪДИ СЪВЕТА НА ЕВРОПА ,АКО ИМА ТАКЪВ!

18

Анонимен

преди 8 години

докога ще продължава това безумие в Германия.

17

Анонимен

преди 8 години

Texas forever Ето виждате какво става в прехвалената европа.България да се махне от смешния съюз сега.

16

Анонимен

преди 8 години

Кончита Вурст оплаква ли се

15

Анонимен

преди 8 години

GELIZNATA RAKA NA NARODA SHTE UNISHTOGI TAZI ARABSKA P.APLAC.V GARZIA NE SMEELI ZASHTOTO SHTE GI PREBIAT.

14

конспиратист

преди 8 години

Обичам ционистки аргументи от троловете на Путин, но да не забравяме, че той ги кани кпто свои близки приятели в Москва. Хващам се на бас, че кризите, идил, алкайда и каквото се сетите, ще престанат, когато се появи "месията" с рфид чипчетата. Тогава ще има тотален контрол и като цяло светьт се дестабилизира, за да стане чипирането вьзможно и хората сами да го поискат.