19

Анонимен

преди 8 години

До ГошуГошу, че новата ***, и.д. кмет е от БСП - факт. Ама че спечели поста с подкрепата на ГЕРБ, също е факт... Таааа... ко каза за св. Боци?

18

От Мюнхен

преди 8 години

В България традициите траят максимум 10г. Приемствеността е мираж. Затова сме на това дередже.

17

Анонимен

преди 8 години

e kak taka za 6 meseca бизнес средата в града станала рискова?? тоест няма да могат да спечелят цонко и организаторите от лайв мюзик! е до сега как са пе4елили?? /пе4елил/със сигурност има нещо нередно!!

16

Анонимен

преди 8 години

Ххахах, сигурно ще е в Мелник.

15

от Каварна

преди 8 години

Ами чудестно, най накрая се разкараха тия гадни и грозни *** наречени метали. И новата ни кметичка незабавно да махне от блоковете рисунките на наркоманските идоли

14

Анонимен

преди 8 години

до 14, аха само дето не се е кандидатирал за кмет помежду другото

13

Анонимен

преди 8 години

по-скоро бившият кмет ще си го връща на тези които не го избраха, т.е. всички които са цоцали покрай феста - цяла каварна, така им се пада един вид

12

Реалист

преди 8 години

Благодарение на инициативата на Цонко и компания от около 10 години Каварна получи световна известност. Защото тези фестове и концерти в крайна сметка са една финансова инжекция за общината и за туризма там като цяло. В резултат на това имотити там поскъпнаха с бесни темпове и целия район живна видимо. Сега с новото ръководство на общината нещата ще тръгнат много зле. Като се замисли човек типично по български ще ликвидираме нещо градено вече от десетилетие.

11

Метала

преди 8 години

Миналата година имаше 12 000 души в продължение на 3 дни в това кирливо градче и магазините се спукваха от оборот, всички квартири пълни с хор, че и оставаха и а по- дълго време. Каварна губи това нещо

10

Анонимен

преди 8 години

Някак си хич не ми звучи Каварна рок - в Тутракан(нищо лошо за Тутракан просто там преместиха Джулая)Отивам на Каварна рок. Къде? - Ами в Горно Нанадолнище...... Ъъъъ?!Как така промяната на управлението на общината (Цонко сам се отказа да се кандидатира, но е общински съветник) накара фирмата организатор да спре да вярва и да се плаши че ще е на загуба едва ли не от организацията на феста? Коя малка община бяга от поток от поне 20 000 човека за 4 дни? Помислете над това.

9

Анонимен

преди 8 години

Стига вкарвахте политика в това какво е управлението на общината.... На балотажите сегашната кметица излъчена от БСП беше подкрепена от ГЕРБ за да не спечели другата кандидатка. Така че е излишно да слагате политически привкус на ситуацията....Кой крив кой прав времето ще отсъди....

8

Анонимен

преди 8 години

Рок столицата на България падна в лапите на комунистическата шайка и нейното чалгарско подкрепление. Новата община се кани да заличи ликовете на Лоутън и Дио от блоковете, и на тяхно място да сложи Веско Маринов, Тони Стораро и Фики. Лонг лив чай шукарие, ой йеее!!!

7

Анонимен

преди 8 години

Щом така са решили хората от Каварна. Може пък този фестивал да ги притеснява и да не го искат повече.

6

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

От вонящото блато на музикалното статукво у нас, денонощно ни се натрапва, чалга, поп, рок, метъл и разбира се некадърно обработен фолклор с малки изключения. Интонационната среда в България, в момента не е Българската. Българщината ни е атакувана непрекъснато и от всякъде. Българският песенен фолклор е под ръководството на евреин, проф. Кауфман. Този могъщ извор за БЪЛГАРСКА МУЗИКА, българският фолклор, целенасочено се отравя и затлачва защото сме красиви и богати, невероятно богати с Българския фолклор и няма защо да се правим на скромни от деликатност да не се засегнат другите нации.

5

Анонимен

преди 8 години

Ми нормално, тя общината вече няма какво да продаде, че да им плати на всички музиканти. И апартаментите по морето се изПодариха вече.... новата кметица да му мисли...

4

Анонимен

преди 8 години

Хайде бе! Че от кога феста се определя и се прави от бившият кмет само.... сигурно той носи оборудването на гръб ..... свири пее и играе ....... Глупости на търкалета са това.... кажете си истинската причина да не го направите в Каварнаа и тази година... Ако Цонко догодина реши да отиде да живее на остров Тасмания там ли ще преместите феста..... Монетата винаги има две страни...... А как една нова управа няма да иска да приеме 20-30 000 души за 4 дни както бяха нагласени датите тази година?

3

Анонимен

преди 8 години

Странна работата малко - от Общината им пратиха писмо за среща и уговаряне на условията а те не отговориха и сега видите ли новата управа била виновна. А тя каза че ще има и концерт на Джулая и ще се опитат да направят и фестивала....Тука пак се правят едни игри от което страдат феновете. Ако е рисковано да го направят в Каварна където си има традиция вече 10 години то на някое ново място по-малко рисковано ли ще е, повече ли публика ще се събере и т.н. ?

2

Гошу

преди 8 години

До 2ГЛУПАК! Новата кметица е от БСП бе, проучи преди да се излагаш като селски бек. Само вие можете да каните Азис на митингите си и да убиете рока, както и направихте. А сега слушайте си Йосиф Кобзон, защото новата комунистка каза, че такива щяла да кани, а не пропаднали капиталистически групи.

1

Метъл фен

преди 8 години

Проклинам новата управа на Каварна, в частност новата кметица! Недостойна и неспособна на приемственост дребна селска душица!!!