36

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

КОЙТО ВЕРВА НА РУСИЯ и КОМУНИСТИЧЕСКИ ИБРИЦИ ----ЕТО , КАКВО МУ СЕ СЛУЧВА......!ПАРИЧКИТЕ МУ ...."ВАМПИРЯСВАТ"....!!!!

35

Петрова

преди 8 години

До кога!? ДС, комунисти, ченгета. Погледнете сегашните политиците, изп.и съдебната власт.

34

Анонимен

преди 8 години

Защо се прави проверка само за ДС.Не е ли стъпка за покриване на другите.Логично е всички да отговарят пред закона по един и същ начин.

33

от ЮАР

преди 8 години

До АнонименМракобесният план не е от ЦРУ и Америка. Мизерията в България се дължи на близостта с Русия и мощната и Пета Колона свързана с КГБ. Тези *** управляват България и затова е цялата мизерия. Няма случай на страна близка с Русия да е просперирала. Обратно - западът отдавна живее много по-добре. А и никой не емигрира в Русия - 2 милиона българи са все в западни и западно-ориентирани страни. На милиционерски опорни точки никой не вярва.

32

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

ВИЕ СТЕ НАИВНИЦИ ,БЕ....ХА,ХА,ХААААААААААА....НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ , ЧЕ ПАРИТЕ ВИ ОТ КТБ...ОТДАВНА СА В РУСИЯ...??!ЮЖЕН ПАТОК , ГИ ИЗЯДЕ....ХА,ХА,ХААААААААААААС ТЯХ ПОКРИХА , НЕУСТОЙКИТЕ НА НЕК , КЪМ РУСИЯ!ЗАБРАВЕТЕ ЗА ПАРИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

31

naco

преди 8 години

Но г-да,До КОГА ще се ГАВРИТЕ с обикновените БЪЛГАРИ! Даже Вашите хора казаха: СТИГА ВЕЧЕ! Че Вие как мислите,може ли обикновен българин да е НАТРУПАЛ състояние БЕЗ да има ВРЪЗКА с ДС?! Добре,да допуснем,че "разкрием" въпросните богаташи,КОЙ ще ги СЪДИ? Няма СЪД,няма ПРОКОРАТУРА,няма ПРАВИТЕЛСТВО,няма ДЪРЖАВА?! ВСИЧКО е на АВТОПИЛОТ /управляван от някъде/,с "помоща" на СМС-и!?

30

Анонимен

преди 8 години

До ОПЕРАТИВНО СКУЧЕНЕ, и за цесии и прихващания говорят, но Костов нали не е от ДС ....взел, взел. Важното е не КОЙ взе парите, а КОЙ е от ДС според умния Мартинчо. Само не знам дали се е допитал по въпроса до Раданчо.

29

Анонимен

преди 8 години

Страната има толкова крещящи проблеми а те ни занимават с простотии. Предлагам да се проверят за ДС синоптиците,могат да пускат слухове, горските- какво ли правят в горите дали не са партизани, брокерите на недвижими имоти- не организират ли нелегални квартири, продавачите на спортни стоки- не продават ли бухалки на определени хора, собствениците на фитнес клубове- не се ли подготвят там за масови безредици, всички пощаджии- как тка интернет е под конрол а те и пратките не са.

28

анонимен

преди 8 години

Какво значи само тези които са били ДС да им се кажат имената а другите нашите хора няма да казва ме кои са.На всички да се обяват имената които са вземали кредит и него връщат.А за мартинчо ако го оставят да си изкарва прехраната с труд а не с празни приказки за политика ще гладува защото е некадърник.

27

Анонимен

преди 8 години

35Те пък щото сега ГЕРБ и техните фирми не крадат еврофондовете. Всичко отива при тях, няма никаква конкуренция, нормалните фирми фалират защото не могат да разчитат на евросредства. Не се заблуждавай - който управлява и държи властта краде не по-малко от предишните.

26

Анонимен

преди 8 години

Мартин е слабоумен човек. не е необходимо да го чуеш, за да разбереш това. Достатъчно е да го видиш. Кражбата на века не е от КТБ, а се казва КРАЖБАТА НА КТБ.

25

Анонимен

преди 8 години

Поредната простотия от Мартин Димитров. Тотален *** е този. Ще се окаже, че 10 човека са били в ДС навремето. Е и??? Какво от това? Какво се случва като се окаже така??? Тези *** се чудят каква простотия да кажат от трибуната та белким си оправдаят заплатите в НС.

24

ОПЕРАТИВНО СКУЧЕН

преди 8 години

До всички прежде говориши:Моля, четете внимателно!!!Става дума не за ДЕПОЗИТИ, а за КРЕДИТИ, взети без обезпечение от КТБ. Не забравяйте, че това са НАШИТЕ пари, които бяха обезпечени със заем, който НИЕ и НАШИТЕ деца ще връщаме през следващите години.

23

Иди Амин

преди 8 години

Малоумието в тази страна е стигнало дъното и вече дълбае под него. Едната новина - проверявали вземалите кредити в КТБ за принадлежност към ДС. Другата новина - владиката забранил бракове с католици и арменци. До края на седмицата може да почнем да проверяваме кои съдии имат руско гражданство, както и да извадим руските вагони в метрото от експлоатация по подозрение в путински шпионаж...единственото спасение за тазия нация от *** е окончателното решение.

22

матросчо

преди 8 години

Аааааа, забравих, и Оманския фонд ли е от ДС, ами сигурно, колко агнета изядоха при баЙ ТОДОР - МАЛКО ДА СЕ ПОСМЕЕМ, айде у лево Андреевци и Коритаровци, откъдето сте се пръкнали.

21

Анонимен

преди 8 години

Щом искат,значи трябва.

20

матросчо

преди 8 години

До АнонименИМА ВЕЧЕ СПИСЪЦИ, шефа на мартинчо е в него, но вече с цесия - съгурно мартинчо го е научил.

19

матросчо

преди 8 години

До истТези хора сега не гласуват, ще се сетиш защо, а и повечето гласуваха за Бойко, защото им прилича на бай Тодор - не мешай изборите, тези хора това не ги интересува, те се събуждат само като чуят гласчетата на Андреевци, Коритаровци - все храненици на комунистическия режим И ТОГАВА СКЪРЦАТ СЪС ЗЪБИ И ПСУВАТ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО.

18

gft

преди 8 години

@21нали найстина не вярваш че това което искаш ще се случи?

17

Анонимен

преди 8 години

Значи този Мартин Димитров е изключително просто момче. Вчера каза, че Путин бил началник на българските футболни ултраси, днес ни занимава кой бил от ДС. Ало, народът иска да научи кои са имали милиони депозити в банката и са виновни за нейното фалиране. Давайте списъците, колко време мина вече от получаването на доклада?