14

Дейк

преди 8 години

Богатите са станали богати защото са се възползвали от труда на много хора, от условията които държавата им е предоставила. Нека идат на самотен остров и там да опитат да стават богати сами! В момента 1% от населението притежава над 50% от световните богатства! Те не им трябват, те имат повече отколкото ще изхарчат и за най-глупавите си и капризни прищевки, докато тези средства са необходими на бедните за да оцеляват и да живеят нормално. Тази несправедливост предизвиква сътресения и разруха.

13

Дейк

преди 8 години

Лъскави играчки за богати, в същото време твърде много бедни хора. Това е много лошо защото за да съществува една държава и да е жизнена тя трябва да работи в интерес на всички а ако богатите стават по-богати а бедните по-бедни и бедните са мнозинство то бедните са в пълното си право да разрушат държавата която прави възможно забогатяването на богатите защото такава държава не ги обслужва а те са мнозинството.

12

Анонимен

преди 8 години

Ще ги купуват, разбира се, това да не е недоразумението - руската кола Лада ?!

11

Анонимен

преди 8 години

Продават се , защото са супер коли, красиви и бързи, престижни и вдъхновяващи!

10

тръмп

преди 8 години

Някои хора незнаят какво да си правят парите,други гладуват.Предплащат от лакомия,някой да не им ги вземе.Плюя на такива.

9

Анонимен

преди 8 години

Стефан Винкелман - наше момче, от Перник.Да го преместят веднага във Фолксваген, как така са го забили в това Ламборджини.

8

Готино

преди 8 години

Нормално..богатите стават по-Bugatti бедните по-бедни

7

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЕй това се казва кола, срортен звяр произведен в Италия!!!Когато караш такова нещо всички ще ти завиждат, а и ще знаят, че си успял!!!

6

Анонимен

преди 8 години

Ламбовците винаги са ми харесвали като дизайн много повече от червените катъри от Мaранело.

5

Кратун

преди 8 години

До АнонименЗа да функционира социализмът, хората трябва да бъдат съвестни, добронамерени и алтруистични, защото изпълнението на тези идеи предполага честност и самоконтрол. За съжаление хората са алчни, егоистични и несъчуствителни към околоните. Затова функционирането на обществото се регулира не от съвестта, а от парите. Това е капитализмът в неговата същност. Иначе съм съгласен, че социализмът в чист вид е по-добрият обществен строй.

4

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 3Ти очевидно си дете на активни крадци, които са крадили от мандри и кошари преди 09.09.1944, а след тази дата са обирали къщите на имотните хора!!!А като капак, получаваха и придобивки в периода 1944-1989 за това, че са обирали трудовите и инициативни хора!!!Щом си способен и кадърен ше имал и Ламборджини, щом те мързи и си некадърен ще завиждаш на хората!!!

3

rsys

преди 8 години

Значи аз да се откажа от колата си, защото някой не може да се справи сам с живота?Не стига ли, че давам част от парите които аз съм изработил всеки месец за да се помага на такива ? Нека не превръщаме не справящите се в проблем на околните.

2

Кратун

преди 8 години

Завийте ми две за вкъщи, моля!

1

Анонимен

преди 8 години

А на мучо му обясняват как било криза, рецесия и поради това не само не можело да му увеличат заплатата ами ако иска да остане на работа трябва да му я намалят