26

Анонимен

преди 8 години

"ще бъде много по-скъпо, заключава анализът в "Ню Йорк таймс".Заключителното изречение си показва това, което всички знаем. На американците не им дреме изобщо нито за ЕС, нито за Сирия и Близкия изток, нито за Африка. Единственото, което ги интересува е "кое ще им излезе по-евтино".

25

АК 47

преди 8 години

Звучи загрижено, но ме опасява, че е просто призив към американското общество да приеме нова американска намеса в Европа, Близкия Изток, Афганистан и Африка.

24

Dinosaurus

преди 8 години

Г-жа Меркел и ЕС, вместо да отпускат милиарди на Турция, да ги дадат за депортитане на бежанците... в САЩ! Вместо да мънка и злорадства, Обама да ги обгрижва на американска земя. Мниго е лесно да се дават акъли от друг континент...не че одобрявам действията на ЕС, много ги беше страх от българи и румънци и сега сами се натресоха, но пак ние сме виновни, че не сме спряли бежанската вълна на наша теритирия! САЩ се "притесняват" за ЕС и Шенген, те за България не са и чували...пак сме м/у чук и нако

23

Boogy man

преди 8 години

Както я карате на всякакви -фили и -фоби, няма да я бъде. Колкото и да не им харесва на някои статията точно описва корените на проблемите. Американците под нерешителното управление на Обама, изтърваха врящия котел в Бл. Изток и се отприщи неконтролируема реакция. Руснаците нямат пръст в нищо, а американците са виновни, че не продължиха, а избягаха позорно. Това е истината мили форумни мишки и мишоци. А сега стягайте ***, защото д.*** да ни е яко...

22

Дедо Гого

преди 8 години

До Господ бави,но не .. : Поздравления, много точен коментар ! Тоест винаги има ВИДОВДЕН ! Просто трябва да се изтърпи...

21

39

преди 8 години

а ние защо сме превърнали държавата си в развъдник на роми.кой ни е виновен или кой ми с-а в гащите

20

Господ бави,но не ..

преди 8 години

А може би това е провидението,което наказва еврогейците за греховете им.Французите гонеха нашите и румънски роми ,британците ревяха срещу "полският водопроводчик"който щял да им изяде хлябът.Рисуваха България като тоалетната на Европа,но сега ЕС стана тоалетна и то най-*** арабско-африканска.Докато ни налагаха как да си отглеждаме кокошките и прасетата,французите "гушеха" гъските по зверски начин.Гонеха ни и ни унизяваха,но сега ще бъдат смазани етнически,духовно физически и психически.

19

Анонимен

преди 8 години

Че САЩ са виновни е ясно на всички нормални хора по светът.Убийствата на Садам,Кадафи и разпалването на конфликти в Африка и Близкият изток са с помощта на САЩ.Дори и сега световни бизнесмени търгуват с главорезите,купувайки петрол и продавайки оръжие.Ердоган активно участва в бизнеса с ислямистите.Никой от тях не иска тази далавера да спре.Промитите мозъци на триполови те от брюксел замъгли мозъците им и те допуснаха милиони прошълци.И ако 30% са жени и деца,то 70% са млади терористи.

18

Анонимен

преди 8 години

NE MI PUKA ZA ES VAJNO E DAIMA BES

17

ха ха ха

преди 8 години

Централна Европа стана голямо WCА бяха изрисували България като тоалетна чиния.

16

Мими

преди 8 години

Вече пет пари не давам за евроатлантическите ценности! Откакто видях, че разтревожени еврочиновници идваха да проверяват дали са щастливи кокошките и прасетата ни, и мереха квадратурата за комфорт но кравите...И щом видеха, че всичко е наред, потупваха управляващите ни. НО НИКОЙ НЕ ОТКЛОНИ ГУЗЕН ПОГЛЕД ДА ПОГЛЕДНЕ НЕЩАСТНИТЕ НИ СТАРЦИ, ГАСНЕЩИ ОТ ГЛАД И БОЛЕСТИ, ПРЕБИВАНИ И ОГРАБВАНИ ОТ ОБГРИЖВАНИТЕ МАЛЦИНСТВА!!! И думичка досега не са мъцнали извратеняците! Да се оправят!

15

да пукнете ,дано

преди 8 години

Е,че нали вие забъркахте тази каша..И сега -какво? Не сте си били свършили работата,имало нужда от повече щатско присъствие в региона??? Малко ли ви беше тридесет години присъствие в Афганистан и повече от десет години в Ирак? Да не са цъфнали и вързали. Сега искате - какво ти -направо наложителни било-да се цопнете в Европа като спасители..Боже опази!!! Нагли ,лицемерни янки!!

14

SS

преди 8 години

До мухахахаЕвропа е била и ще бъде, бежанците няма да ни съборят, ще се затворят външните граници и готово.Така ти се иска да стане, обаче изобщо не е толкова просто.Тия диви маймуни ( нямам нищо против хората, пиша го за благозвучие), хем са много , хем са подготвени и най вече са мотивирани.Я погледни нещата през техните очи. Американци, европейци, руснаци, евреи и какви ли не още се надцакват външнополитически на тяхна земя и за тяхна сметка.И аз да съм и мен ще ме е яд.

13

наблюдател

преди 8 години

Ами ,ако Меркел е прикрита комунистка и целта и е била да докара ЕС до сегашното незавидното положение.Все пак Комунистическия манифест е написан от немци.

12

Petar, NY

преди 8 години

Пичове живея в Ню Йорл и ми се плаче като гледам какво става. Американците по принцип не им пука много защото до тук няма как да дойдат тия имигранти. Обикновените хора в Западна Европа го отнасят. Гледах филм в youtube как имигранти се катерят по ТИРовете във Франция. Според мен на всеки два месеца ще има по няколко значителни инцидента за да се държат хората в страх. Ванга била казала, че 2016а мюсулманите ще превземат Европа и май не се е шегувала. Поздрави на всички.

11

Анонимен

преди 8 години

TAKA TREBVA ZA ES NEKOI PITALI NI NAS ISKAME LI ES E SEGA CHE GLEDAM S INTERES ,A I BATO CHE OPRAI NATO

10

Анонимен

преди 8 години

Русия е виновеен за конфликта в сирия

9

Анонимен

преди 8 години

Iztrepete tezi otrepki vednaga!

8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен DO 10 AGENTKATA NA DS -VANGA

7

ОXI

преди 8 години

На чужд гроб плачете янки...Янки го хоум !