92

Anonimen

преди 7 години

== Armencite sa parvata darjava koyato oficialno e priela Christianstvoto v 301 godina. Armencite priemat bojestenata I choveshkata sashtnost na Jesus Christos. Nashite sveshtennici I vladiki tryabva malko poveche da chetat za Christianstvoto Yoanikiy nyama predstava ot Christiantvoto

91

Анонимен

преди 8 години

До ivailo1403Значи според теб 85% от Християните са еретици, тъй като православните са само около 15% в световен мащаб. Много се изложи приятелю.

90

Анонимен

преди 8 години

V evangelska carkva moje da nauchish za bog i bibliata mnogo poveche ot v pravoslavna. Aman ot pishman patriotizam.

89

Анонимен

преди 8 години

До плюещите И вие сте чеда (по дух,а някой и по плът)на онези които рушаха църкви и манастири и избиваха и заточваха свещенството,и сега бихте сторили същото ако ви се даде възможност!Род лукав и коравосърдечен сте,покаятсе за да избегнете бъдещия Гняв!!!

88

Анонимен

преди 8 години

До плюещите И вие сте от онези които викат "разпни го",а защо като църквата не ви харесва и поповете са измамници с лъскави във вашите очи коли и вещи лицемерно ги каните да ви освещават къщи,коли,офиси,магазини,ресторанти да ви създават самочувствие пред вашите също лицемери гости,демонстрирайки колко сте набожни и щедри към църквата и нейните служители?Или кой от вас рожби ехидни не би извикал свещеник да погребе майките ви,бащите ви или децата ви,и след това отново да плюе колко лоши са поп

87

Исус Христос

преди 8 години

ВЪН ТЪРГОВЦИТЕ И ДОНОСНИЦИТЕ НА ДС ...от Храма Господен!ХРИСТОС ----ГО Е СТОРИЛ!!!!!!ТОЧНО ---ЗАТОВА Е РАЗПНАТ!!!!!!НИЕ ТРЯБВА СЪЩО ---ЗА ДА СЕ ОЧИСТИМ ОТ ГРЕХОВЕТЕ СИ , КОМУНИСТИЧЕСКИ И ЕРЕТИЧЕСКИ!

86

е

преди 8 години

БПЦ е в обръча на Ахмет Доган !

85

мда

преди 8 години

БПЦ не става за нищо .Изпаднала е в материализъм и някакво ново езичество .За почитта към иконите ,с което е изпаднала в идолопоклоническа ерес ........ Попове простаци ,атеисти с коли за по 400 000 хиляди .Търговци с тялото Господне.Хрситос биха разпнали днес тия продажници фарисейски . И след като го знаят са решили да си го изкарат на братята католици ,арменците,протестантите.А що не на мюслитата? *** !

84

А

преди 8 години

БПЦ спешно трябва да се очисти от всички агенти на ДС. От БКП доносниците .Другото го помним от 45 г атеизъм .

83

Човек

преди 8 години

ЗА МЕН ДЯДО ВЛАДИКА Е ПРЕДИ ВСИЧКО ДОБЪР ЧОВЕК, ГОТОВ ВИНАГИ ДА ПОМОГНЕ НА ХОРА В ЗАТРУДНЕНИЕ, МОЛИТВАТА МУ ЧЕСТО МИ Е ПОМАГАЛА!!!ОТГОВАРЯ НА ВЪПРОСИТЕ МИ ПРЕДИ ОЩЕ ДА ГИ ЗАДАМ!За мен ГОСПОД му помага в това тежко време, за да продължи своите молитвени трудове за тези които са пропити с омраза!ПРОЩАВАЙ ДЯДО, ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕМ КАКВО ВЪРШИМ ОЩЕ НЕ СМЕ ПРОГЛЕДНАЛИ ДУХОВНО!!!

82

ZORO

преди 8 години

До истински православен!Истински православен значи ли да сееш омраза?По плодовете ще ги познаете.СТАРОСТИЛЦИТЕ СЕ ХРАНЯТ ОТ СОБСТВЕНАТА СИ ОМРАЗА КЪМ ПРАВОСЛАВНИТЕ!ТОВА Е ПСЕВДО ДУХОВНОСТ!Гнила работа, спазващи стриктно календара ,а мразещи брата си, който Господ е дарил с безсмъртна душа.Не бива да съдим, защото не знаем утрешния ден и дали този човек би се покаял и превърнал в светия!

81

Константин

преди 8 години

Йоаникий е отявлен хомосексуалист, като такъв, съгласно Апостолските правила не може да бъде епископ или дори обикновен свещеник ,а съгласно Номоканона и Еклогата, трябва да бъде предаден на смърт. За качествата му агент на ДС и на богоборческата атеистична власт да не говорим, там продадената на Сатана негова душа ще отговаря.

80

Майкъл

преди 8 години

Словото Божие е пратено от Всевишния за да изкупи човеците които вярват в Него от смъртта. Защото човек дори да умре ако той е истински вярващ християнин той пак ще живее защото Господ Иисус Христос е възкресението от мъртвите. Хората трябва само да се обърнат към Бога чрез Господа Иисуса Христа и да се стремят да водят праведен живот, да дават плодовете на духа - добродетелите. Пазете се от дяволските схеми защото той иска да отклони човеците от спасението защото сам той е погинал.

79

Майкъл

преди 8 години

За да разберете какво наистина е християнство вие трябва да познавате Словото Божие. Без да го познавате само правите глупави коментари. Словото Божие е истина. Бог е пратил единородния Свой Син - дошлото в плът Слово Божие за да спаси света. Ок какво ще попитате? От смъртта причинена от греха. Всеки роден от жена човек умира и ада е разтворил широко устата си. Първопричинителя за смъртта е дявола който е подвел нашите прародители да нарушат Божията заповед и чрез това да умрат.

78

Мислещ

преди 8 години

Църквата на ИСус е в РИМ ..Отиди в Рим основи моята Църква -казва на Петър ,нашия спасител . Ако бяхме слушали Яков и подобни *** като тоя християнството нямаше да излезе от Палестина.

77

Майкъл

преди 8 години

До 123 и АтеистРанното апостолическо християнство е учение което идва от Бога Вседържателя. Християнството е това което е в Евангелията и в Откровение на Иисуса Христа. От самото начало на съществуването си християнството е под атаките на дявола или чрез преследвания или чрез инфилтрация на негови агенти и демонски доктрини в църквата. Но църквата стои, църквата не е сградите а са всички вярващи в Бога и Христос навсякъде по света, те-ние съставляваме тялото Христово чиято глава е сам Христос!

76

факт

преди 8 години

БПЦ отдавна работи за ново турско робство .

75

21 век

преди 8 години

То отдавна жените не искат нормален брак .Бракуват се само *** в днешно време ......

74

да го духаш

преди 8 години

А с араби ,и турци може ,нали така ...........Тоя е едно съветско поче и ченгедар какито има навсякъде в БПЦ.

73

Параграф 22

преди 8 години

До Веселин 22Не толкова от суета, колкото от суеверие и заради околните, уж за традицията - ама как да не го отстреляш такова!