16

yyy

преди 8 години

abe rusnazite imat topki za razlika ot nemzite i go dokazvat otnovo i otnovo

15

Анонимен

преди 8 години

Зелени пимбени....140 коли с хора раздадоха правосъдие ВЕДНАГА. А и да не забравяме че последните руси немци ..са от руски произход))

14

SS

преди 8 години

До АлексКое ще ти е толкова интересно, щото ние най вероятно ще сме от първите дето ще изгорят ако това се случи (в пряк и преносен смисъл).

13

Алекс

преди 8 години

Хаха, дали путята няма да пробва номера със зелените човета и в Германия? Ще ми е много интересно да видя как брани руските граждани в страна от ЕС. :)

12

SS

преди 8 години

До Анонимен 10И понеже подкрепят руската икономика да сега да наебът всички руснаци.Има изчезване има нещо нередно с това момиче, а също има и повод за съмнение в немската полиция.Съвсем нормално е хората да се дразнят и аз ги подкрепям, а както се видя в Германия полицията изпълнява странни нареждания или и това отричаш.

11

Анонимен

преди 8 години

Защо немската полиция крие престпленията на мигрантите? Колко дълго ще продолжи разследованието? Това момиче е само на 13 години! Срам!

10

ъъъъъъ

преди 8 години

До 1 А ве, *** на 13 год. дете е това от училище се връща, а ти с извратеното си мислене разправяш за дъщеря си! "Старите демокрации" са станали по- мракобесни от бившите комунисти в соц.лагера от преди 25 г.

9

Брайвик

преди 8 години

а за боя над имигрантите от руските мутри,оти не пишете бре,веднага руснаците вън от Германия,мюслитата може да изнасилват безнаказани,но после да ядат бой не могат това е бял расизъм спрямо тях

8

Новината

преди 8 години

Първо словесен, а после истински дуел между Юрий Трутнев и Порошенко в Давос. Каратистът Трутнев за малко да ошляпа укропския прецедент, а заедно с него и Столтенберг.

7

Гого

преди 8 години

Меркел трябва сама да посещава мигрантчетата и да ги зсдоволява за да осъзнае истината

6

Боби

преди 8 години

До Shopp 4Значи Рашките емигранти си мълчаха за новогодишните посегателства защото техни сънародници не бяха замесени в случките. Полицията и медиите определено се опитаха да потулят случаите защото това беше не вода във воденицата на противниците на Меркел а направо Допинг за рейтинга им от което те несъмнено ще се възползват.

5

маке

преди 8 години

днес бг кат каже "А" да каже и "Б" какво направиха немските руснаци или руските немци малко по късно разправя се че бая другари от арабски произход са останали без инструменти

4

Shopp™

преди 8 години

Този контингент трябва да се филтрира и всичко гнило да се изрине ОБРАТНО В АЗИЯ. И да се въведе мноого строг режим за гражданите на "Третия Рим". 86% от тях са гласували ЗА руски фашизъм, следователно в ЕС работа НЯМАТ. Съответно и в България нямат работа. Визи на тройна цена и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО БИОМЕТРИЧНИ ДАННИ да им се снемат при влизане в страната. У нас контингента полуруснаци също подлежи на специално внимание.

3

Анонимен

преди 8 години

Това не е първият опит на гермавия да скрият подобни изнасилвания от бежанците , народа тук да кажа че е недоволен- е меко казано,те са бесни ,,,а на меркел й е през оная работа и казва спокойно "повече толерантност"

2

Shopp™

преди 8 години

Цялата галимация с "изнасилванията" и "сексуалните посегателства" е една уйдурма на КГБ/ФСБ. Една сюрия руски прости тутки са подали фалшиви заявления срещу една сюрия руски агенти, разигравали театри по улиците на Кьолн. Всъщност европейците си туриха таралеж в гащите не с бежанците от Сирия и Афганистан, а с "руските немци", които напускаха безконтролно в Германия и покрай тях Н-на брой кагебисти са взели немски паспорти.

1

Анонимен

преди 8 години

Било е на работа момичето - двойна смяна на магистралата.