130

тигъра

преди 8 години

Много сте нагли.Искате с 8лв.да изкарате 170лв.Като сложим и началната тарифа и стоенето по светофари и в задръстване ще ударите 200лв. Едно време като карах лично такси цената беше 1към три.3 километра = 1 литър бензин.Откъде сега го измислихте километър-литър.Сега нормалната цена е 0.60ст.Една трета от бензина.Да не говорим,че карате на метан или пропан.

129

А1

преди 8 години

Във Варна се познава кога ще дойде автобус от това, когато такси спре на спирката. След 2-3 сек автобуса идва - благодаря ти такси, че ме уведомяваш

128

oje

преди 8 години

цената се определя от много фактори и преди всичко от търсене - предлагане и не виждам нищо нелоялно да намалят цените щом могат да си посрещат разходите,щом си плащат данъците на държавата еми то тогава на това му се вика просто конкуренция и няма лошо.

127

Анонимен

преди 8 години

Викам да са 2,за да пресмятат по-лесно!

126

Анонимен

преди 8 години

таксиджиите предимно ползват газ ...бензина пада....почти не дават касови бонове....работят на черно не плащат данъци ..мда горките -ще фалират

125

Анонимен

преди 8 години

Че са бивши затворници и прочее *** всички таксиджии е вярно, ама и шофьорите от градския не са цвете.

124

цък

преди 8 години

Абе, като не им оттърва, да си сменят занаята!Искали, цена за километър като в Европа, е може, но първо нека и заплатите ни станат като европейските .

123

аман

преди 8 години

Тея *** само реват, инъче за ден заработват повече от пари от хората, които возят !Като не им харесва, да ходят друго да работят...ама никой няма да ги вземе, пък и къде се вадят пари цял ден да седиш, да пушиш цигари, да ядеш семки и да пърдиш.

122

Геле

преди 8 години

Че кой бакшиш кара на бензин, газта е 80ст, така че - 80ст/км е добра цена. Ако искат да спират да работят, никой не е длъжен да ги храни

121

Анонимен

преди 8 години

Тарикати на дребно.

120

Анонимен

преди 8 години

Нашти таксисти са ужасни наглеци. В Испания искахме да оставим бакшиш защото бяхме много доволни от возенето, колата и всичко, но човека не ни разреши и почти като обида го прие. Тук им оставаш бакшиш, а те и едно благодаря немогат да кажат. Само в крайна нужда се качвам на такси, избягвам този ужас.

119

duhku4e

преди 8 години

До vargО,ако трябва да отиде с такси донякъде кръв му капе от сърцето,че трябва пари да дава,по-няколко пъти пита за цената!!!

118

duhku4e

преди 8 години

Големи наглеци!Елате да карате такси в Англия,за да разберете,колко возят тук на миля!Никой,ама никой няма да ви даде да возите на такава цена,макър,че хората тук имат пари:те не си ги дават за лудо,че виждаш ли шишо бакшишо решил да се напечели за някоя годинка и да лежи под сянката.Вече 3(три)години карам тук;цена;-миля-паунд,не повече,ни по-малко.Единственно черните карат на тарифа 1.36 и това не се променя ден за ден както иска бакшишо.Наглеци всичките карате на метан!А колите раздрънкани!

117

Да ,бе....ха,ха,хааа

преди 8 години

Аз , ..за 1,70.....ВЗИМАМ ЛИТЪР БЕНЗИН!ТАЯ КОЛА ----1Л/...на 1/км ли харчи....?ДА СИ СЕ ВОЗИ БАКШИША НА ТАЯ ЦЕНА ...ХА,ХА,ХАААААААААА

116

Анонимен

преди 8 години

Сега е ред ДАИ да инспектира колите на всичките "протестиращи" наглеци. И да щави жестоко, ако открият механизми за манипулиране на дължимото. Ако трябва да се отнемат лицензи на таксиджии и да се глобяват фирмите им (ако са сгафили де). В края на краищата тези си позволяват своеволия, защото държава няма!

115

Анонимен

преди 8 години

Да умрат в гърч от глад дано гадните мръсни бакшиши.

114

Анонимен

преди 8 години

Един техен *** като му казах да помогне за багажа вика - а то за 1 лев. А колите им са пълна ***.

113

Анонимен

преди 8 години

Има ли КЗК в тази държава?Ако има сега е момента да се намеси.

112

Анонимен

преди 8 години

Ами да вдигнат цените. Нека искат 10,00лв. Който иска да се вози при тях. После сигурно ще протестират, че никой не иска да се качва. Това е свободна професия и да си слагат каквито искат цени.

111

Бай Иван

преди 8 години

На такси се качвам изобщо. 99% от тях не стават за нищо, даже и не са добри шофьори. Само ги вижте на летището или на централна гара в София. Чакат като гладно куче кренвирш.... да се качи някой чужденец и да му вземат 50лв за 2км.... Аман вече от тия смрадливи измамници !