115

Гацо Бацо

преди 8 години

Знаеш ли колко ни дреме за докладите ? Почти толкова ,колкото на вас за народа ! Като докладите са най-критични към съд.система оти заплатите им са най-високи ! Защо само на полицаите удововлетворихте исканията ? Отговора е толкова лесен !И двете институции вазе пазят !

114

Плачковци

преди 8 години

А Баце и СВИНАРИТЕ с камионските прасета готови ли са за КОНТРА.....

113

Анонимен

преди 8 години

Тя мафията е във властта. За какво им е на мафиотите да си режат клона, на който са седнали? Изпълнителна власт, следствие прокуратура и съд са под контрол. За чий им е да клатят? Освен ако бат Бойко не е направил на баш мафиозо и е решил да мачка всичко, което не му се подчинява. Е, тогава битката си е между вас, но във всеки случай МАФИЯТА СТЕ ВИЕ, г-н Цветанов (политиците като цяло, не само ГЕРБ).

112

Или по точно

преди 8 години

Много интересна лексика имат днесупраляващите. Преди две години протестиращите бяха умни и красиви , а сега са хулигани и наркомани. Едно е сигурно - трябва да има медицински екип неотменно до премиера, защото той силно се вълнува при такава ситуация.ПБ Лозенец е на 6..... сичките шефове на религиии са в готовност да Го посетят ..... амбасадите са на копче .....

111

Анонимен

преди 8 години

GERB DOKARA BALGARIA DO PROSESHKA TOIAGA--16 000 000 000 LV.KREDITI-KADE SA PARITE?

110

Анонимен

преди 8 години

Крайно време е това "правителство" да бъде свалено

109

Анонимен

преди 8 години

Много го е страх помияра Цветанов, знае че следващия път няма да има оправдателна присъда.

108

Анонимен

преди 8 години

А ЗА СВАЛЯНЕТО НА ОРЕШАРСКИ НЯМАШЕ УМИСЪЛ, ТАКА ЛИ?

107

gtf

преди 8 години

че то това правителство ли е ? хора, които би трябвало да са в затвора се хрантутят на наш гръб..Правителството другарю би трябвало да защитава интересите на хората, които са го избрали иначе е просто сборище на ***

106

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен ТУРКОмана от Банкя е комунист .

105

Анонимен

преди 8 години

АКО ПРАВИТЕЛСТВОТО СИ ВЪРШЕШЕ РАБОТАТА КАКТО ТРЯБВА ЩЕШЕ ЛИ ДА ИМА УМИСЪЛ ЗА СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО???? ТИЯ ТАРИКАТИ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ НАРОДА Е НАДЯНАЛ РОЗОВИТЕ ОЧИЛА И НИЩО НЕ ВИЖДА И РАЗБИРА.

104

Анонимен

преди 8 години

Този мръсноядец няма срам от никoй,бивш затворник осъден на 6 години,със много пари се измуши от правосъдието.И сега тръгнал да дава съвети ясе разкарай за винаги

103

Анонимен

преди 8 години

Оставка е нашето спасение,и ние трябва дъги хванем и навържем всичките угоени прасета.Нямаме друг начин.До като неги свалим няма спиране,неискам Доган и Пеевски да сме им ратаи цял живот,а аз да немога даси изуча и даси изхраня дечицата.А те разпиляват милионите на всяка крачка.щеги сваляме до тогава до като се намери точният човек.Те по този начин ни убиват бавно но сигорно.

102

А кой е мафията,Цецо

преди 8 години

Властта вместо да отвлича вниманието на гражданите е длъжна да им обясни: Защо в края на миналата година не прие антикорупционния закон и договорения с подписите на 180 депутати исторически компромис за Конституционни промени ? Защо румънският доклад на ЕК отчита отлични резултати в борбата с корупцията, а българският доклад - никакви резултати ? Защо няма осъден нито един крупен мафиот ? Защо България е на първо място в ЕС по корупция ?

101

Анонимен

преди 8 години

Много мъка насъбраха назначените капиталисти от БКП-БСП . Те правят бизнес с държавни поръчки или с контрабандна стока . За друго не ги търси , защото партийни и комсомолски секретари на какъв бизнес са научени , познахте само да крадат и лъжат . Да ама Борисов ги резна от всичкото кражби и сега ще протестират за достоен живот . За тях достойния живот значи да плащат на работниците по 400 лв. месечна заплата , а на фолкаджийките по 1000 лв. на вечер .

100

Милен

преди 8 години

Един италиански журналист, осъден на смърт от италианската мафия беше казал: "Ние в Италия, си имаме мафия в държавата. Привас в България е различно и по-лошо - Вие си имате държава в мафията"

99

До 169

преди 8 години

Изборите бяха фалшифицирани и купени, никой не ги е избирал тия престъпници. Но вместо да плямпате само, вземете та гласувайте за предложения РЕФЕРЕНДУМ. Аз лично осигорих доста подписи за него, направете нещо, стига само оплакване и мрънкане..

98

ТОНИ

преди 8 години

Едно не ми е ясно как допуснахте втори път бате ви Бойко на власт ,не можахте ли да го разберете шо за човек е той и хората около него през първият му мандат.Не те,ние сме виновни за съжаление .

97

ИВАНОВ

преди 8 години

Я,ФИЗКУЛТУРНИКА С ШЕСТЕ АПАРТАМЕНТА НА ДЯДО СИ ,КАК ГИ ЗНАЕ ТЕЗИ РАБОТИ ! ЗАЩОТО ТЕ ТАКА СВАЛИХА ЗАКОННОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ОРЕШАРСКИ ,КАТО МУ ДАДОХА 0 ДНИ ТОЛЕРАНС - НЕ СТО ! ДАЖЕ НЕ ГО ОСТАВИХА ДА СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО !

96

На Буров чичата

преди 8 години

Даже са закъсняли ,Ушатко !!!