11

Анонимен

преди 8 години

Имам немска овчарка и го разхождам всяка сутрин по 30 мин и всяка вечер по 60-90 мин. Няма студ, няма пек, няма дъжд, няма вятър! Спортувам и танцувам по колкото пъти мога на седмица (4-5 поне) и ям всяка сутрин кисело мляко, овесени ядки, банани и мед. Грип не ме хвана, а дори направих глупостта на 31ви Декември да изпия литър ледена вода и да излезна навън после.З А Е Б Е Т Е тези ваксини и живейте активно, хранете се с качествена харана (качествена не е равносилно на скъпа) и сте 6.

10

aaaaaйсикти'р с

преди 8 години

Ами да ни препоръчате малко проактивна дейност срещу грип: Това лук и чесън в домашни условия, това мед и лимон сутрин с чай или само в топла вода за профилактика на целия организъм. Това сода и сол (1:1) лъжички и гъргара при признаци на проблем с гърлото. Доказано е че чесън, лук, лимони, плодове, мед, кисело зеле и сок и т.н са достатъчни (+разбира се малко гимнастика, редовен сън и непреяждане с буклуци) срещу грипни и в сякакви други "епидемии"..ама нека лапкат фармацевтичните от будалите:)

9

работещ

преди 8 години

Когато тръбяха да се ваксинират хората не споменаваха,че един от видовете ще е свинския.Сега се оказа,че той ще ни налегне.Ама няма как да не ходя на работа,защото шефът ми ще ми духне под опашката.Всички кихат,кашлят,пият хапчета,чайчета и така си живеем ние в работата-болни,но шефът ни е здрав.Скоро се върна от лятна почивка от далеча дестинация.

8

Шиши

преди 8 години

Най ме е страх от свинският грип.

7

Анонимен

преди 8 години

Ко *** напраи уаа! Свински вирОс, свински вирОс. Който яде свински крак, той за мене е *** (три пъти) и т.н.

6

Анонимен

преди 8 години

До Влади"а сме европейци и имаме имунитет срещу грипа"Ти, сигурен ли си, че си си пил лекарствата? Май ти трябва да се "вържеш" за някое хапче.1. Грип има.2. Имунитет има само около 8 месеца, от ваксина или прекарване. После мутира, и наново.3. Грипът от 1918 в ЕВРОПА е едно от най-страшните събития в човешката история. (5% от всички хора на света са умрели)

5

Девил

преди 8 години

Грух!

4

Анонимен

преди 8 години

Болните се увеличават всекидневно. Повечето са с така наречения "свински грип".Журнализми!Какъв е видът на щама се установява само след направено целево изследване. В Габрово такова, например, не се прави изобщо. Човек отива с оплаквания при джи-пи и му пишат "рецепта" с диагноза "ОВИ". Дори не е ясно дали е налице грип въобще, а какво остава да сме наясно за щама!Простотии на кутии. За пореден път.

3

Влади

преди 8 години

Стара новина! Който се ВЪРЗА да си купи антигрипна ваксина, се върза. Сега няма смисъл да се всява паника. В крайна сметка не сме някакво индианско племе от девствената Амазония, а сме европейци и имаме имунитет срещу грипа. Все една и съща прокоба за край на света, всяка година. И то само заради оборотите на фармацевтичните гиганти.

2

Анонимен

преди 8 години

Мани бегай!

1

Анонимен

преди 8 години

Ах нидйети уа!