17

Бакъря

преди 8 години

Тази чаровна дама да не им дава съвети от подобно естество.Ръцете на много от тях здраво са вземали при този тотален срив на ценностната им система.За това съдебната система и правораз давене са на това дередже! Преди години имах една позната от въпросната система.Сега е дръп- нала много напред.Та тя питаше:"Кой те изпраща и какво ми носиш?"А според отговора и матери -алното му изражение често допълваше:"Вас Законът ще ви защити!"Носеше името на едно нежно цвете,като например.......

16

Анонимен

преди 8 години

пак им се помоли ***

15

Сасаров

преди 8 години

ЮРИСТКОНСУЛТ !!! Те това е тая !!! Трета класа юрист !!! Ако не я назначат с връзки в някое ведомство -умира от глад !!! Да сте прочели някъде юристконсулт да е спечелил дело...

14

Анонимен

преди 8 години

В отговор на призива за оставка на ВСС отговорът на ВСС трябва да е призив за оставка на парламента и правителството!Каквото повикало,такова трябва и да се обади!А иначе- всичките са престъпна еврокомунистическа *** и са за Белене и Скравена,барабар с журнАНАЛИЗЦИТЕ! Нали и те са четвърта власт- или девета дупка на... те си знаят на какво и за какво!От 9 млн в България останахме под 5 млн!Важното е да бъдат окошарени преди да успеят да избягат!

13

Анонимен

преди 8 години

Гн Цветанов иска оставката на ВСС,Захариева казва хващайтесе здраво за работа.Дойде ни до гуша от танцйорки и артисти,преструвате се на оправляващи.Един няма професор или завършим магистър.Нарочно такива не слага гн Борисов да нему подлеят вода.Утре вечер дави няма изчезвайте.Народните представители казали на Бойко даси гледа работата и дае спокоен.Ми кой сте вие штеве запалим когато сте вътре,и няма даве пуснем никога мишйоци.Ние сме ви сложили там.

12

за нищо не става

преди 8 години

Когато от някой нищо не става, той става правосъден министър!

11

Учуден

преди 8 години

Дем, Есил Дюран кога я направиха министър бе...

10

Иванов

преди 8 години

Доклада е негативен заради членовете на Висшия съдебен съвет!!!!толко ли не може да се светне народа че проблема не е Борисов и правителството!!!!хората ни ги намериха и показаха виновниците а Българина пак спи и блеее!!!!

9

анонимен

преди 8 години

На тая връзкарка не и ли е недобно да дава акъл,като тя няма грам юридическа компетенция.Както каза Т.Дончева ако стане адвокат 2 лв не може да си изработи.Смешни,жалки и некадърни -такива хора управляват сега България,и ще затрият и последното ценно нещо което е останало .Докога ще ги търпим.

8

Corektiv

преди 8 години

Опичайте си акъла!

7

ognyanz

преди 8 години

Подай си оставката Захариева. След поредния негативен доклад от европейския мониторинг това ще бъде морален акт. Дай първо ти пример, а тогава искай от другите.

6

Анонимен

преди 8 години

Точно тази госпожа каза преди референдума "Не се страхувайте от подмяна на електронния вот, защото могат да се подменят и чувалите".

5

Анонимен

преди 8 години

За ВСС не знам, ама управляващите депутатите кога ще се вземат в ръце?

4

Анонимен

преди 8 години

8 милиарда откраднати от фискалния резерв, 8 милиарда нов дълг генериран от крадливата свинска *** герб = 16 милиарда и + крадене от бюджета + крадене от еврофондовете + дюни превърнати в гори. Замразени заплати, пенсии, намалени средства за образование, наука, здравеопазване и много други. Парите от здравните осигуровки откраднати, от сребърния фонд също. Това е герб, а боко кюмбето да си ръси кретенизмите, *** бол, които му верват

3

Анонимен

преди 8 години

Оттук идва и връзката на Захариева с Плевнелиев. Освен че са семейни приятели, според информация в една медия през 2007 г. семейство Захариеви купува от Плевнелиеви парцел от 599 кв. м в столичния кв. Малинова долина. Стойността на сделката е подозрително ниска - 18 евро на квадрат

2

Шеф на водопад

преди 8 години

Тази на какво точно е министър? Имаше един, който искаше промяна и му приеха оставката. Тази е там за да слуша, не да ръководи. То съдебна власт няма има власт на ДПС и Пеевски и Цацаров и ВСС. Това е.

1

Анонимен

преди 8 години

На кой му пука за папагалката Калинка Бойкова ?